live-cursus Nine Star Ki

Leer in 4 live lesdagen de basis van Nine Star Ki astrologie gebruiken en ontdek de rode draad van jouw eigen profiel.

 

Je weet het al; meld je aan voor de live-cursus Nine Star Ki
cursus, Nine Star Ki, Nina Elshof, Feng Shui Academie
cursus, Nine Star Ki, Nina Elshof, Feng Shui Academie

 

 

Je leert

De live-cursus Nine Star Ki geeft je de mogelijkheid om op een toegankelijke manier de basis van Nine Star Ki, leer van cycli te leren gebruiken. Je leert meer over de achtergrond en hoe je een Nine Star Ki profiel kunt uitrekenen en interpreteren.

Dit begint heel praktisch bij jezelf; aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

  • de basis theorie om je eigen Nine Star Ki profiel uit te rekenen
  • de kwaliteiten van de drie verschillende posities van je Nine Star Ki profiel
  • de startpositie van de cyclus van je profiel en de betekenis daarvan
  • de interpretatie van je Nine Star Ki profiel in zijn geheel: wat zijn de kwaliteiten waar je mee geboren bent, welke valkuilen kent je profiel en wat kun je er aan doen om dat op te lossen.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit.

Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Inzicht in je Nine Star Ki profiel helpt je begrijpen waarom je het leven benadert zoals je dat doet. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent en het laat zien welke struikelblokken je tegenkomt.

Deze live-cursus geeft je bovendien het inzicht om de werking van de elementen ook bij anderen te herkennen, zodat je ook van hen beter begrijpt waarom ze doen zoals ze doen. Maar bovenal helpt Nine Star Ki je om het leven te (her)vinden waarvan het altijd al de bedoeling was dat je dat zou leven.

Na de laatste les van de live-cursus Nine Star Ki ga je niet alleen naar huis met veel praktisch toepasbare kennis, je gaat vooral naar huis met enorm veel inzicht in jezelf.

Praktisch;

  • Op dit moment staan er geen nieuwe data gepland
  • Docent is Nina Elshof
  • De lessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze
  • Feng Shui Academie, Zaadmarkt 102, Zutphen

Na het volgen van de live-cursus Nine Star Ki, kun je eventueel verder met de Nine Star Ki Specialisatie. Samen met de e-cursus vormen ze een volwaardige Nine Star Ki opleiding.

Het totale cursusgeld bedraagt €495,=

inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

Aanmelding opent zodra lesdata zijn gepland