live-cursus Conceptual Feng Shui

Leer in 4 live lesmiddagen heel concreet Conceptual Feng Shui toe te passen in je eigen huis.

 

Je weet het al; meld je aan voor de live-cursus Conceptual Feng Shui
Nina Elshof, Ba Gua, Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie
Nina Elshof, cursus Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie, studenten

 

Speciaal voor de drukbezette doe-het-zelver

De meeste cursussen willen je teveel opzadelen met allemaal theorie. Terwijl jij alleen wilt weten hoe je de sfeer en de harmonie in je huis terug kunt brengen en deze kunt verbeteren!

Daarom is deze cursus ontwikkeld. Speciaal voor jou. Je weet dat het anders moet in huis, maar je weet niet hoe. Je voelt dat er iets niet klopt, maar je weet niet precies wat. 

Je hebt een vol leven waarin geen plaats is voor een volledige opleiding. Je bent gedreven nieuwsgierig, wil graag leren en herkent het belang om jezelf te ontwikkelen. Geen examens, wel de koe bij de horens vatten en praktisch aan de slag. En dat is precies wat we gaan doen!

Je leert

Wat Feng Shui in de basis nu eigenlijk is; geen gehotemetoot met spiegels en kristallen, maar een filosofische benadering om de wereld om je heen en je huis te begrijpen. En als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt kun je door middel van heel praktische handvatten die benadering meteen in je eigen woning toe passen.

  • We gaan het hebben over de vijf elementen, over yin & yang en over de Ba Gua die eigenlijk een schematische weergave van het leven laat zien.
  • Maar we gaan het vooral hebben over wat een woonkamer nodig heeft om een goede woonkamer te zijn.
  • Hoe je je gezondheid kunt verbeteren door de keuken eens vanuit Conceptual Feng Shui ogen te bekijken. 
  • En ook wat je kunt doen om de zaken die niet lekker lopen in je leven, via je huis aan te pakken.

 

 

Je leert om op een heel andere manier naar je huis te kijken;

de extra dimensie die je altijd al voorvoelde, kun je nu ook echt aanwijzen en benoemen.

Concreet, doelgericht en in antwoord op jouw situatie

Gaandeweg de cursus doe je een hele verzameling waardevolle en uitgebreide tips en adviezen op die specifiek aansluiten bij jouw wensen en jouw huis. Inclusief kleuren, materialen en vormen die ondersteunend zijn aan het gewenste resultaat.

Naast dat je in het algemeen werkt aan het verbeteren van je huis, kies je één specifieke ruimte die je van top tot teen aanpakt. De ervaring die je hiermee opdoet kun je daarna in de rest van je huis toepassen.

Je werkt hiervoor met foto’s van de belangrijkste ruimte waar jij iets in wilt veranderen. Het is belangrijk dat je daarvoor uitgeprinte foto's van die ruimte meeneemt en je ook beperkt tot die ene ruimte. 

Tijdens de live-cursus Conceptual Feng Shui leer je niet alleen iets heel bruikbaars, je leert vooral ook weer je leven - en het leven in je huis - in eigen hand te nemen.

Wilma

"Ons huis staat (stond) te koop en ik wilde de energie verbeteren; of voor de verkoop of om er zelf te blijven wonen. Mede door de cursus hebben we besloten om er te blijven wonen. De aanpassingen die voortkomen uit de cursus hebben daartoe bijgedragen."

Lisa

"Heel fijn om zo concreet bezig te zijn, goede balans tussen theorie en praktijk, meteen praktisch toepassen en effect ervaren."

Saskia

"(... het belangrijkste inzicht is) de bevestiging dat in mijn woning/plattegrond te zien was dat ik idd langzamerhand de regie over mijn leven was kwijtgeraakt... en hoe ik dat weer terug kon nemen. Het voelt nu al zoveel beter, mijn appartement is weer van mij en ik voel een betere aarding, meer rust, kracht en vertrouwen in de toekomst."

Praktisch;

  • Vrijdag 9, 16, 23 en 30 april 2021
  • Docent is Nina Elshof
  • De lessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze
  • Dat Bolwerck, schuin tegenover de Feng Shui Academie op Zaadmarkt 112, in Zutphen.

Het totale cursusgeld bedraagt €495,=

dit is inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

Meld je aan; bestel hier je ticket