Inspiratiesessie

Conceptual Feng Shui

Je huis is belangrijk voor jou.

Je kunt genieten van een mooie bos bloemen op tafel en je vindt het leuk om nieuwe woonspulletjes te kopen. Maar heel vaak geven die accessoires niet de prettige sfeer die je voor ogen had. Je blijft schuiven met de opstelling van meubels en het veranderen van de decoratie omdat het nog niet goed voelt.

Je bent bewust bezig om van je huis een persoonlijk Thuis te maken maar ergens lukt het niet om het evenwicht te vinden wat je zoekt. En soms, als je rustig op de bank zit, mis je de verbinding met je huis, met het geheel.

Conceptual Feng Shui biedt een nieuw perspectief!

Conceptual Feng Shui geeft je inzicht in het effect dat een omgeving heeft op de mens. Dit maakt het mogelijk om vage gevoelens van sfeer te vertalen naar concrete woorden. Conceptual Feng Shui reikt je praktische handvatten aan om de harmonie te herstellen of te verbeteren. Conceptual Feng Shui opent een hele nieuwe weg om naar je huis te kijken en je leefomgeving te verbeteren.

Conceptual Feng Shui bied je de kans om vanuit een nieuwe, meer harmonieuze manier naar je huis te kijken en er anders mee om te gaan;

 • Je maakt kennis met wat Conceptual Feng Shui precies is
 • Je begrijpt hoe je met eenvoudige middelen een prettige sfeer creëert
 • Je kent de oorzaak van rommel en weet hoe je een ophoping van spullen kunt voorkomen
 • Je hebt inspiratie om op een andere manier om te gaan met de onbeminde plekken in je huis
 • Na deze middag kun je concreet aan de slag met een issue in je huis

Nine Star Ki

Word jij graag geassocieerd met een os of varken, of met een ram of kreeft?

De meeste vormen van astrologie maken gebruik van een dierenriem aan de hand waarvan jouw persoonlijke karaktertrekken worden uitgelegd. Bij de Nine Star Ki komt er echter geen dierentuin aan te pas of een ‘astrologisch label’ om te vertellen wat je bént. Het is namelijk veel interessanter om te onderzoeken hoe je je door het leven bewéégt.

Nine Star Ki werkt met de kennis van cycli en de natuurlijke ordening van de kosmos; het helpt je je eigen levensritme te vinden

Nine Star Ki geeft inzicht in de wijze waarop de levensenergie, of chi energie, zich door je leven beweegt. Het geeft inzicht in het energetische patroon dat je ten tijde van je geboorte hebt aangenomen, waarin het unieke doel en plan van je leven verborgen ligt. Het kan je zo laten zien welk levensritme daarin verborgen ligt. Het helpt je om vanuit dat ritme weer afstemming te vinden met een natuurlijke ordening.

Nine Star Ki geeft je nieuw zicht op je eigen ritme en je unieke doel in dit leven;

 • Je maakt kennis met wat Nine Star Ki precies is;
 • Je ontdekt wat het eerste cijfer van je Nine Star Ki profiel vertelt over hoe jij in het leven staat;
 • Je wordt je meer bewust van je eigen ritme en hoe zich dat toont in patronen in je leven;
 • Je voelt je geïnspireerd om op deze energie mee te bewegen in plaats van je er tegen te verzetten.

 

Je weet het al; bestel direct het ticket!

Een compleet geïnspireerde dag!

In deze middag leer je de achtergrond en basisgedachte van
Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. 

Je gaat aan de slag met een woonprobleem en leert jouw eerste Nine Star Ki cijfer en wat dat zegt over jouw levensritme!

Praktisch;

 • Zaterdag 25 september 2021

 • 12:30 - 14:30 uur
  Inspiratiesessie Conceptual Feng Shui; vanaf 12:15 uur word je ontvangen met een kop thee/koffie en wat lekkers. Na 2 uur weet je de basis van Feng Shui en los je jouw meegenomen woonprobleem op. 

 • 14:30 - 15:00 uur
  Drink met de andere deelnemers een kopje thee, bespreek de uitkomsten van deel 1 of loop even het historische centrum van Zutphen in. 

 • 15:00 - 17:00 uur
  Inspiratiesessie Nine Star Ki; Leer jouw Nine Star Ki cijfer en bespreek met elkaar de duiding. Na 2 uur ga je naar huis met een dieper begrip voor de energetische tendensen in je leven.

 • Locatie: Dat Bolwerck, schuin tegenover de Feng Shui Academie, Zaadmarkt 110 Zutphen
 • Let op: uiterlijk te boeken tot donderdagavond 23 september 24.00 uur
 
Je volgt de Inspiratiesessie voor de speciale inspiratieprijs van €55,- 
Meld je aan voor een inspiratieticket

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de inspiratiesessie, mail dan je afmelding uiterlijk twee werkdagen voor de inspiratiesessie naar [email protected] De inspiratiesessies zijn erg gewild en met de vrijgekomen plek kunnen we iemand anders weer blij maken!

Je kunt uiteraard ook zelf je ticket voor de oorspronkelijke aanmeld datum overdragen aan iemand anders. Je betaling wordt in geen geval gerestitueerd.

Onze volledige annuleringsvoorwaarden kun je hier nalezen.

Hoe Nine Star Ki ben jij?

Download hieronder de Levenspatronen Ontdekkingsvragen voor meer inzicht in hoe jij jouw leven ervaart, wat jouw houding is ten opzichte van je leven en welke patronen zich daarin aftekenen.

Ja, ik ben benieuwd, stuur me die vragen!