Inspiratiesessie

Conceptual Feng Shui

Je huis is belangrijk voor jou.

Je kunt genieten van een mooie bos bloemen op tafel en je vindt het leuk om nieuwe woonspulletjes te kopen. Maar heel vaak geven die accessoires niet de prettige sfeer die je voor ogen had. Je blijft schuiven met de opstelling van meubels en het veranderen van de decoratie omdat het nog niet goed voelt.

Je bent bewust bezig om van je huis een persoonlijk Thuis te maken maar ergens lukt het niet om het evenwicht te vinden wat je zoekt. En soms, als je rustig op de bank zit, mis je de verbinding met je huis, met het geheel.

Conceptual Feng Shui biedt een nieuw perspectief!

Conceptual Feng Shui geeft je inzicht in het effect dat een omgeving heeft op de mens. Dit maakt het mogelijk om vage gevoelens van sfeer te vertalen naar concrete woorden. Conceptual Feng Shui reikt je praktische handvatten aan om de harmonie te herstellen of te verbeteren. Conceptual Feng Shui opent een hele nieuwe weg om naar je huis te kijken en je leefomgeving te verbeteren.

De inspiratiesessie Conceptual Feng Shui biedt je de kans om vanuit een nieuwe, meer harmonieuze manier naar je huis te kijken en er anders mee om te gaan;

 • Je maakt kennis met wat Conceptual Feng Shui precies is;
 • Je begrijpt hoe je met eenvoudige middelen een prettige sfeer creëert;
 • Je kent de oorzaak van rommel en weet hoe je een ophoping van spullen kunt voorkomen;
 • En je hebt inspiratie om op een andere manier om te gaan met de onbeminde plekken in je huis.

Nine Star Ki

Word jij graag geassocieerd met een os of varken, of met een ram of kreeft?

De meeste vormen van astrologie maken gebruik van een dierenriem aan de hand waarvan jouw persoonlijke karaktertrekken worden uitgelegd. Bij de Nine Star Ki komt er echter geen dierentuin aan te pas of een ‘astrologisch label’ om te vertellen wat je bént. Het is namelijk veel interessanter om te onderzoeken hoe je je door het leven bewèègt.

Nine Star Ki werkt met de kennis van cycli en de natuurlijke ordening van de kosmos; het helpt je je eigen levensritme te vinden

Nine Star Ki geeft inzicht in de wijze waarop de levensenergie, of chi energie, zich door je leven beweegt. Het geeft inzicht in het energetische patroon dat je ten tijde van je geboorte hebt aangenomen, waarin het unieke doel en plan van je leven verborgen ligt. Het kan je zo laten zien welk levensritme daarin verborgen ligt. Het helpt je om vanuit dat ritme weer afstemming te vinden met een natuurlijke ordening.

De inspiratiesessie Nine Star Ki geeft je nieuw zicht op je eigen ritme en je unieke doel in dit leven;

 • Je maakt kennis met wat Nine Star Ki precies is;
 • Je ontdekt wat het eerste cijfer van je Nine Star Ki profiel vertelt over hoe jij in het leven staat;
 • Je wordt je meer bewust van je eigen ritme en hoe zich dat toont in patronen in je leven;
 • En je voelt je geïnspireerd om op deze energie mee te bewegen in plaats van je er tegen te verzetten.

 

Je weet het al; bestel direct het ticket van je keuze

Volg beide Inspiratiesessies voor een compleet geïnspireerde dag!

Heb je belangstelling voor Conceptual Feng Shui én wil je meer weten over Nine Star Ki?

Bestel dan het COMBI ticket voor deelname aan beide Inspiratiesessies op dezelfde dag.

Je beleeft een compleet geïnspireerde dag en ontvangt nog eens €5,- korting op de al speciale inspiratieprijs!

Praktisch;

 • Zaterdag 24 oktober
 • 10:00 - 12:30 uur Inspiratiesessie Conceptual Feng Shui; vanaf 09:45 uur word je ontvangen met een kop thee/koffie en wat lekkers. Na 2,5uur ga je met nieuwe wooninspiratie weer naar huis!
 • optioneel: trakteer jezelf op een heerlijk lunch in de historische binnenstad van Zutphen en sluit aan bij de volgende Inspiratiesessie;
 • 14:00 - 16:30 uur Inspiratiesessie Nine Star Ki; vanaf 13:45 uur word je ontvangen met een kop thee/koffie en wat lekkers. Na 2,5uur ga je naar huis met een dieper begrip voor de energetische tendensen in je leven.
 • Dat Bolwerck, schuin tegenover de Feng Shui Academie, Zaadmarkt 112 Zutphen
 
Je volgt de Inspiratiesessie voor de speciale inspiratieprijs van €25,=
En voor slechts €45,= volg je beide Inspiratiesessies op dezelfde dag!

 

Meld je aan met het ticket van jouw keuze

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de inspiratiesessie, mail dan je afmelding uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de inspiratiesessie naar [email protected]

Je krijgt dan de mogelijkheid om op een andere datum deel te nemen. Je kunt ook je ticket voor de oorspronkelijke aanmeld datum overdragen aan iemand anders. Restitutie van het ticket geld vindt niet plaats.

Bij afmeldingen die we later ontvangen vervalt het recht op deelname aan de sessie op een ander moment en vind ook geen restitutie plaats.

Onze volledige annuleringsvoorwaarden kun je hier nalezen.