Nine Star Ki 2021

De energetische bewegingen van 2021,

begrijp de uitdagingen èn kansen van het komende jaar.

 • Krijg de kennis op zondag 24 januari, 10:30 - 17:00 uur, onlive event door Nina Elshof

+ voel je het hele jaar gesteund in de community

Bestel direct je ticket hier

Beweeg je mee, of beweeg je tegen de stroom in?

Sommige dingen laten zich niet veranderen. Sommige processen laten zich niet ontkennen. Het proces van verandering waar we -ogenschijnlijk- ineens in terecht zijn gekomen, laat zich noch ontkennen, noch veranderen. Het is er!

Het wordt door velen ervaren als ontwrichtend, als een crisis die beangstigend is omdat vertrouwd houvast niet meer als vanzelfsprekend aanwezig is.

Maar een crisis is een kans. En ontwrichting maakt los wat vast zat. Beweeg je daarin mee, of beweeg je tegen de stroom in?

 

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. En herkent cycli en patronen als het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

 

Nine Star Ki 2021 geeft inzicht in deze beweging door het jaar heen en benoemt het effect dat dit op dit moment op ons leven heeft.

 

"Een mooie manier om aan zelfreflectie te doen en daarnaast bood het steun in een zeer bijzonder jaar."

Houvast in een voortdurend veranderende wereld

Met Nine Star Ki 2021 brengt Nina de tendensen van het komende jaar persoonlijk dichterbij. Ze legt in heldere en concrete bewoordingen uit wat de energetische bewegingen van 2021 zijn, welke valkuilen én mogelijkheden dit biedt en wat het effect daarvan zal zijn op ons leven.

Het word je zo niet alleen duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan, maar vooral ook hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan.

Dit geeft je handvatten voor bewustwording hierover zodat toeval getransformeerd wordt tot iets dat je toe valt en kunt gebruiken.

Door Nine Star Ki 2021 begrijp je de uitdagingen én de kansen van het komende jaar. Waardoor je stevig balancerend op de hoogste golven zeker kunt aansturen op nieuwe kusten om te landen.

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien.

Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

Talitha

"Sanne en ik hebben alle informatie opgeslurpt, het was een feest om naar Nina te luisteren. Van tevoren had ik er niet bij stil gestaan dat alle ‘vakjes’ van de Ba Gua aan bod zouden komen, wat nu natuurlijk heel logisch lijkt, en dat gaf zo ongelooflijk veel diepgang aan de voorspelling. Ik ervaar het als waardevolle informatie die je meeneemt het nieuwe jaar in om interne en externe ontwikkelingen mee te duiden of als ondersteuning in keuzes hoe het best mee te flowen met het leven. Leuk!"

Deelneemster

"Heel inzichtelijk. Nina gaat er razend snel doorheen en het heeft behoorlijke diepgang dus ik moest echt even een tandje bijzetten om het volgen. Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

Yvonne

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je eraan kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

Debby

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

Er is nog nooit zo ontwrichtend op onze levens ingegrepen als dit aflopende jaar. Maar het is ook nodig, een patroon dient zich aan, een cyclus nadert zijn voltooiing…. Komend jaar staat die beweging van ontwrichting niet stil, ze gaat juist nog verder.

De grotere tendens van de kosmos die op missie is, herhaalt zich in 2021.

Maar dan specifieker, persoonlijker, indringender, meer vilein. Wat dat betekent is veelomvattend. Omdat als je echt dieper in een (persoonlijke) crisis terechtkomt, dat eveneens betekent dat er een ongekende schat aan kansen en mogelijkheden voor je ontsloten wordt. Als je tenminste je kop uit het zand durft te halen.

 

Nine Star Ki 2021 reikt je de kennis en handvatten aan om het jaar bij de lurven te grijpen en je kansen te pakken.

 

Kennis is macht en vormt een belangrijk tegengif tegen angst en massahysterie. Daarbij is de kennis van de energetische bewegingen van 2021, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk, een ander ook het komende jaar zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

Het resultaat zal zijn dat, ondanks alles wat er om je heen gebeurd, jij je zeker de voelt.

 • Je hebt kennis van de uitdagingen van 2021,
 • en de handvatten om hierin de best passende keuzes te maken.
 • Je (her-)kent de unieke mogelijkheden die juist dit jaar biedt,
 • en ziet hoe je deze voor de ontwikkeling en welzijn in je werk- en privé leven kunt gebruiken.
 • En de verdieping, steun en verbinding in de Nine Star Ki 2021 community, geeft je het vertrouwen dat wat je waarneemt en ervaart, zinvol is en passend in het grotere geheel waar ook jij deel vanuit maakt.

"Een meerwaarde aan mijn leven 🤩😍"

"Een cursus [Nine Star Ki 2020 course] die je op een "no nonsens"  manier praktisch inzicht geeft in de energie tendensen, uitdagingen, kansen en mogelijkheden van het jaar. Zowel in het grote geheel als meer persoonlijk op jouw eigen element (en dat van anderen in jouw leven/werk) afgestemd."

 

“Het geeft me steun en rust in deze chaotische tijd en helpt me in mijn centrum te blijven.”

"Voor mij het is als het ware een lijn met ankerpunten die synchroon loopt met alle gebeurtenissen door het hele jaar heen, veel herkenning en woorden gevend aan situaties en fases waar we doorheen gaan."

"Het heeft mij houvast gegeven in deze roerige tijd. de achtergronden die Nina geeft steunen en stimuleren mij om bij mijn eigen -nog veelal onbewust- gevoelde waarheid te blijven. het heeft mij gesteund om uit het alledaags getob en de alledaagse zorgen te stappen. met name de facebook-live sessies zijn hierin belangrijk geweest."

"In de loop van de tijd werd alles voor mij duidelijker waar of de kosmos, de mensheid op af gaat. Dit gaf voor mij meer rust en vertrouwen in dat wat ik zelf voelde en droomde. Hierdoor wist ik dat ik op het juiste pad zat ook al had ik voor andere mensen geen echt bewijs."

"Meerdere inzichten en het was een mooie aanvulling op de opleiding FS Professional die ik heb gevolgd. Fijn om maandelijks even in te kunnen tunen op bv. de maan blog. Maar ook de extra info bij alle elementen is waardevol."

"Heel veel eureka momenten. Heel veel krijg bij mij een plek. Meer begrip voor de mensen om me heen en voor mijzelf. Acceptatie. Meer inzicht in de tendensen. En herkenning."

"Het heeft mee bijgedragen tot het verbreden van mijn kijk op mezelf, op de buitenwereld, het heeft mijn horizon verruimd, mijn bewustzijn mee helpen doen groeien."

Note van Nina;

Ondanks dat heel veel activiteiten niet meer door gaan, zijn er nog steeds mogelijkheden om te doen wat nodig is: het delen van kennis over wat er nu eigenlijk gaande is in de wereld. Want gelukkig leven we in ongebruikelijke tijden die om ongebruikelijke acties en reacties vragen. Dat biedt kansen voor ongebruikelijke oplossingen. Bovendien, je kent mij: opgeven is geen optie.

Dus heb ik goed nieuws! We hebben een C-proof oplossing bedacht die het beste van alle mogelijkheden én onze ervaring met voorgaande events in zich verenigt;

het Nine Star Ki 2021 onlive event.

En nee, dit is geen verschrijving.

Naast een klein aantal VIP uitnodigingen om het event fysiek bij te wonen, bieden we al die andere belangstellende die, puur op basis van de beperkte groepsgrootte, er niet live bij kunnen zijn, de mogelijkheid het event via livestream te volgen. Zodat iedereen de informatie van deze dag, vanaf elk gewenste afstand, toch op kan doen.

Praktisch;

Zondag 24 januari 2021 van 10:30 tot 17:00 uur

Nine Star Ki 2021 door Nina Elshof, master in Conceptual Feng Shui Nine Star Ki,

live vanuit Zutphen middels livestream,

te volgen vanaf elke plek waar jij wilt en stabiel internet hebt.

TICKET OPTIE 1:

NSK 2021 onlive ticket

Je besteld je NSK 2021 onlive ticket voor €50,- en krijgt daarvoor veel

Het onlive ticket is inclusief;

 • toegang tot het volledige Nine Star Ki 2021 programma via beveiligde livestream,
 • een printable exemplaar van het Nine Star Ki 2021 eventmagazine,
 • contact met de andere deelnemers middels de live chat en
 • de mogelijkheid voor het inbrengen van jouw vragen via onze moderator.

Plus;

 • een muzikale invulling van de centrale pauze,
 • de speciale 'goodie envelop' thuis bezorgd met daarin het Nine Star Ki 2021 eventmagazine en meer wanneer je je ticket voor 15 december besteld,
 • tot en met 4 februari 2021 lidmaatschap voor de Nine Star Ki 2021 community waar je na kunt praten met deelnemers, de hoogtepunten van het event terug kijkt en het eerste Nine Star Ki energie Volle Maan artikel van 2021 ontvangt!
BESTEL je NSK 2021 onlive ticket HIER

TICKET OPTIE 2:

NSK 2021 onlive + community ticket

Kennis opdoen is een ding, er samen over kunnen praten en ervaringen uitwisselen maakt dat opgedane informatie tot leven komt. Wijzelf verlangen naar die verbinding en jij vast ook.

De Nine Star Ki 2021 community brengt kennis en connectie samen in een welkome studeerkamer;

 • dit is de online omgeving waar je gedurende het hele jaar andere leden ontmoet,
 • in alle rust de volledige opnamen van het onlive event terug kunt kijken,
 • relevant Nine Star Ki kennis en achtergrond informatie vindt,
 • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel leest
 • én Nina in een webinar exclusief voor de community, voor iedere Volle Maan persoonlijke verdieping geeft .

Deelnemers aan het onlive event hebben voorrang; het lidmaatschap komt pas begin februari beschikbaar.

Met het NSK 2021 onlive + community ticket krijg je;

 • alles van het NSK 2021 onlive ticket
 • plus jaar lang lidmaatschap voor de Nine Star Ki 2021 community

De gezamenlijke waarde hiervan is €200,- Met het NSK 2021 onlive + community ticket krijg je €25,- korting en betaal je slechts €175,-!

BESTEL je NSK 2021 onlive + community ticket HIER

Aanbevelingen voor de Nine Star Ki 2021 community;

"Fijne combinatie tussen de video's, de aanvullende teksten en de reflectievragen zodat je de jaartendens ook dichterbij en meer naar jezelf kan halen."

"Heel informatief. ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. ze kloppen voor mijn gevoel en voor wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

"Boeiend en ging er een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Ik word er blij van. Geeft mij energie. Een bron van kennis waar je voor een heel jaar toegang toe mag hebben. En beluisteren wanneer je kunt en in je eigen tempo. Ik zit niet op FB maar ik mis niks omdat alles wordt in de online course ondergebracht."

NSK 2021 onlive ticket

€50,-

krijg de kennis

 • toegang tot het volledige Nine Star Ki 2021 onlive event via beveiligde livestream,
 • een printable exemplaar van het Nine Star Ki 2021 eventmagazine,
 • contact met de andere deelnemers middels de live chat en
 • de mogelijkheid voor het inbrengen van jouw vragen via onze moderator,
 • tot en met 4 februari 2021 toegang tot de Nine Star Ki 2021 community,
 • de speciale 'goodie envelop' thuis bezorgd wanneer je je ticket voor 15 december besteld.
onlive ticket BESTEL HIER

NSK 2021 onlive + community

€175,-

voel je het hele jaar gesteund

 • alles van het onlive ticket

PLUS

 • lidmaatschap tot eind 2021 voor de Nine Star Ki 2021 community waar je gedurende het hele jaar andere leden ontmoet,
 • in alle rust de volledige opnamen van het onlive event terug kunt kijken,
 • relevant Nine Star Ki kennis en achtergrond informatie vindt,
 • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel leest,
 • én Nina in een webinar exclusief voor de community, op iedere Volle Maan persoonlijke verdieping geeft.
onlive + community BESTEL HIER