Nine Star Ki 2021 community

Begrijp de uitdagingen èn kansen van dit jaar

Krijg de kennis

Voel je het hele jaar gesteund in de community

Een zekerder gevoel

Waardevolle verbondenheid

En een gerust hoofd voor bewuste keuzes vanuit je hart

Je weet dat je dat wilt. Bestel je lidmaatschap hier

Beweeg je mee, of beweeg je tegen de stroom in?

Sommige dingen laten zich niet veranderen. Sommige processen laten zich niet ontkennen. Het proces van verandering waar we -ogenschijnlijk- ineens in terecht zijn gekomen, laat zich noch ontkennen, noch veranderen. Het is er!

Het wordt door velen ervaren als ontwrichtend, als een crisis die beangstigend is omdat vertrouwd houvast niet meer als vanzelfsprekend aanwezig is.

Maar een crisis is een kans. En ontwrichting maakt los wat vast zat. Beweeg je daarin mee, of beweeg je tegen de stroom in?

 

 

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. En herkent cycli en patronen als het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

 

Nine Star Ki 2021 geeft inzicht in deze beweging door het jaar heen en benoemt het effect dat dit op dit moment op ons leven heeft.

Het helpt je om de energetische bewegingen van 2021 te begrijpen en te herkennen in de wereld en je dagelijkse bestaan.

 

"Een mooie manier om aan zelfreflectie te doen en daarnaast bood het steun in een zeer bijzonder jaar."

Houvast in een voortdurend veranderende wereld

In de Nine Star Ki 2021 community brengt Nina de tendensen van dit jaar persoonlijk dichterbij. Ze legt in heldere en concrete bewoordingen uit wat de tendensen van 2021 zijn en de energie van elke Volle Maan. Welke valkuilen én mogelijkheden dit biedt en wat het effect daarvan zal zijn op ons leven.

Het word je zo niet alleen duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan, maar vooral ook hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan.

Dit geeft je handvatten voor bewustwording hierover zodat toeval getransformeerd wordt tot iets dat je toe valt en kunt gebruiken.

Door Nine Star Ki 2021 begrijp je de uitdagingen én de kansen van het komende jaar.

Het geeft je een dieper inzicht in de gebeurtenissen in je leven.

Deze herkenning brengt een innerlijke rust; je ziet en ervaart hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'. Waardoor je stevig balancerend op de hoogste golven zeker kunt aansturen op nieuwe kusten om te landen.

Kennis opdoen is een ding,

er samen over kunnen praten en ervaringen uitwisselen maakt dat opgedane informatie tot leven komt.

Wijzelf verlangen naar die verbinding en jij vast ook. De Nine Star Ki 2021 community brengt kennis en connectie samen in een welkome studeerkamer;

  • dit is de online omgeving waar je gedurende het hele jaar andere Nine Star Ki'ers ontmoet,
  • in alle rust de volledige opnamen van het onlive Nine Star Ki 2021 event terug kijkt,
  • relevant Nine Star Ki kennis en Achtergrond Artikelen vindt,
  • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel leest
  • én Nina in maandelijkse Volle Maan bijeenkomsten exclusief met de NSK 2021 community, op iedere Volle Maan persoonlijke verdieping geeft.

LIDMAATSCHAP:

MAANDlidmaatschap

€15,- per maand

Met het maandlidmaatschap voor de Nine Star Ki 2021 community krijg je toegang tot de Nine Star Ki 2021 community zolang jij je lidmaatschap betaald ; )

  • Met het bestellen van je maandlidmaatschap geef je een machtiging voor de automatische afschrijving van het lidmaatschap.
  • Het maandlidmaatschap loopt tot de einddatum van de Nine Star Ki 2021 community; 31/12/2021.
  • Wil je je maandlidmaatschap eerder beëindigen? Dan kan met een mailtje naar [email protected]

 

BESTEL je maandlidmaatschap HIER

Er is nog nooit zo ontwrichtend op onze levens ingegrepen als dit aflopende jaar. Maar het is ook nodig, een patroon dient zich aan, een cyclus nadert zijn voltooiing.

Jij voorvoelt heel helder dat er geen terug meer is naar normaal.

Komend jaar staat die beweging van ontwrichting niet stil, ze gaat juist nog verder. De grotere tendens van de kosmos die op missie is, herhaalt zich in 2021.

Maar dan specifieker, persoonlijker, indringender, meer vilein. Wat dat betekent is veelomvattend. Omdat als je echt dieper in een (persoonlijke) crisis terechtkomt, dat eveneens betekent dat er een ongekende schat aan kansen en mogelijkheden voor je ontsloten wordt. Als je tenminste je kop uit het zand durft te halen.

Te midden van alle onrust durf jij te geloven in iets beters.

De Nine Star Ki 2021 community is jouw plek om met steun van gelijkgestemden en inzicht in de energetische tendensen van dit jaar en elke Volle Maan, (zelf-)bewust keuzes te maken die bijdragen aan het leven wat jíj voor ogen hebt.

Een zekerder gevoel.
Waardevolle verbondenheid.
En een gerust hoofd voor bewuste keuzes vanuit je hart.

Alles binnen de warme studeerkamer van de Nine Star Ki 2021 community.

Waarom?

Kennis is macht en vormt een belangrijk tegengif tegen angst en massahysterie.

Het helpt jou om stevig te blijven staan voor je eigen waarde en wensen, juist op die momenten dat de energie van 2021 opnieuw alles wat vertrouwd is op de proef zal stellen.

Daarbij is de kennis van de energetische bewegingen van 2021, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk mensen ook het komende jaar zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

Het resultaat zal zijn dat, ondanks alles wat er om je heen gebeurd, jij je zekerder voelt.

De inzichten, steun en verbinding in de Nine Star Ki 2021 community geven jou het vertrouwen dat wat jij waarneemt en ervaart, zinvol is en passend in het grotere geheel waar ook jij deel van uit maakt.

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien.

Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

Talitha

"Sanne en ik hebben alle informatie opgeslurpt, het was een feest om naar Nina te luisteren. Van tevoren had ik er niet bij stil gestaan dat alle ‘vakjes’ van de Ba Gua aan bod zouden komen, wat nu natuurlijk heel logisch lijkt, en dat gaf zo ongelooflijk veel diepgang aan de voorspelling. Ik ervaar het als waardevolle informatie die je meeneemt het nieuwe jaar in om interne en externe ontwikkelingen mee te duiden of als ondersteuning in keuzes hoe het best mee te flowen met het leven. Leuk!"

Deelneemster

"Heel inzichtelijk. Nina gaat er razend snel doorheen en het heeft behoorlijke diepgang dus ik moest echt even een tandje bijzetten om het volgen. Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

Yvonne

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je eraan kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

Debby

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

Nina Elshof wordt internationaal erkend als Master in Nine Star Ki en ze weet waarover ze praat.

Haar beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar, en de impact daarvan op onze maatschappelijke én persoonlijke levens, worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de minste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 12 jaar altijd bijzonder accuraat zijn gebleken.

Deze duidingen deelt Nina slechts eenmalig tijdens het Nine Star Ki event. Nu blijft ze voor 2021 het hele jaar actief met je in verbinding in de Nine Star Ki 2021 community!

Met een lidmaatschap kun je in alle rust de kennis en inzichten van het Nine Star Ki 2021 event integraal terugkijken. Je vindt er ook de steun in het maken van de persoonlijke vertaling van de betekenis van dit jaar en de energie van elke Volle Maan, naar jezelf.

De Nine Star Ki 2021 community vormt zo een warme studeerkamer met de intentie dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en jouw leven.

Aanbevelingen voor de Nine Star Ki 2021 community;

"Fijne combinatie tussen de video's, de aanvullende teksten en de reflectievragen zodat je de jaartendens ook dichterbij en meer naar jezelf kan halen."

"Heel informatief. ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. ze kloppen voor mijn gevoel en voor wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

"Boeiend en er ging een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Ik word er blij van. Geeft mij energie. Een bron van kennis waar je voor een heel jaar toegang toe mag hebben. En beluisteren wanneer je kunt en in je eigen tempo. Ik zit niet op FB maar ik mis niks omdat alles in de online course wordt ondergebracht."

Nine Star Ki 2021 MAANDlidmaatschap

€15,- per maand

blijf flexibel

Jij bent nieuwsgierig naar de Nine Star Ki 2021 community, en blijft graag flexibel;

  • het maandlidmaatschap geeft je toegang tot de Nine Star Ki 2021 community zolang jij je lidmaatschap betaald ; )
  • je kunt het lidmaatschap eenvoudig opzeggen met een mailtje naar ons team.

Maar wij verwachten dat de community ook voor jou zo waardevol is, dat je tot eind 2021 als lid betrokken blijft!

bestel hier je maandlidmaatschap