Binnenkort...

Nine Star Ki 2022

Een onlive event & community voor mensen die geloven in die andere werkelijkheid.

Blijf op de hoogte

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien.

Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

Talitha

"Sanne en ik hebben alle informatie opgeslurpt, het was een feest om naar Nina te luisteren. Van tevoren had ik er niet bij stil gestaan dat alle ‘vakjes’ van de Ba Gua aan bod zouden komen, wat nu natuurlijk heel logisch lijkt, en dat gaf zo ongelooflijk veel diepgang aan de voorspelling. Ik ervaar het als waardevolle informatie die je meeneemt het nieuwe jaar in om interne en externe ontwikkelingen mee te duiden of als ondersteuning in keuzes hoe het best mee te flowen met het leven. Leuk!"

Deelneemster

"Heel inzichtelijk. Nina gaat er razend snel doorheen en het heeft behoorlijke diepgang dus ik moest echt even een tandje bijzetten om het volgen. Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

Yvonne

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je eraan kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

Debby

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

Aanbevelingen voor de Nine Star Ki 2021 community;

"Fijne combinatie tussen de video's, de aanvullende teksten en de reflectievragen zodat je de jaartendens ook dichterbij en meer naar jezelf kan halen."

"Heel informatief. ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. ze kloppen voor mijn gevoel en voor wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

"Boeiend en er ging een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Ik word er blij van. Geeft mij energie. Een bron van kennis waar je voor een heel jaar toegang toe mag hebben. En beluisteren wanneer je kunt en in je eigen tempo. Ik zit niet op FB maar ik mis niks omdat alles in de online course wordt ondergebracht."

Nine Star Ki 2022

  • 23 januari 2022 onlive event
  • 10:30 - 17:30uur, via livestream
  • gevolgd door jaarlang community

Ticketverkoop start 17 november.

Blijf op de hoogte