Kom naar het NINE STAR KI TENDENSEN 2023 LIVE EVENT!

Nine Star Ki tendensen 2022

Een Studiekamer & Community voor mensen die geloven in die andere werkelijkheid.

Begrijp de uitdagingen èn kansen van dit jaar voor bewuste keuzes vanuit je hart.

Bestel je toegang hier

Jij voelt dat er meer speelt in de wereld, maar kunt er nu nog onvoldoende bij.

In de Nine Star Ki Studiekamer en Community geeft Nina je helder inzicht in die diepere laag en concrete handvatten om hiermee om te gaan en die andere, zuivere werkelijkheid te creëren.

De wereld is extreem in transitie. Door de energetische patronen te herkennen, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Je kunt het niet veranderen. Je kunt je er wel bewust van worden waardoor je het beter kunt begrijpen en voor jezelf een modus kunt vinden om met die processen om te gaan.

Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken.

De Nine Star Ki patronen laten heel duidelijk zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie. De kennis in de Nine Star Ki Studiekamer en de verbinding in de Community helpen hierbij.

 

De energie keert terug naar haar centrum.

De golden era bevindt zich in onszelf.

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

 

 

Innerlijke rust in een voortdurend veranderende wereld.

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

In de Nine Star Ki Studiekamer geeft Nina inzicht in deze beweging door het jaar 2022 heen. Ze benoemt helder en concreet het effect dat deze tendensen, in deze tijd op ons leven hebben. Ze duidt ons op de valkuilen én mogelijkheden en vertaalt dit naar de realiteit van ons dagelijks bestaan.

Daarnaast verbindt ze met haar Volle Maan artikelen en Meditaties exclusief voor de Nine Star Ki Community, de energie van het jaar aan de actuele tendensen van dat moment. 

Het wordt je hiermee niet alleen duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan, maar vooral ook hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan.

Het helpt je om de energetische bewegingen van dit moment op een dieper niveau te begrijpen en te herkennen hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'.

Waardoor je in alle onrust, stevig in je eigen centrum kunt blijven staan.

"Ik heb genoten. Alles was goed te begrijpen, inzichtelijk en het proces (de rode draad) is zo helder. Ik ga alles met veel vertrouwen aan!"

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien. Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

"Heel inzichtelijk. Nina gaat er razend snel doorheen en het heeft behoorlijke diepgang dus ik moest echt even een tandje bijzetten om het volgen. Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je eraan kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

In een wereld die gonst van informatie,

waar vind je dan de kennis die er voor jou echt toe doet?

 

De Nine Star Ki Studiekamer

Dit is de Studiekamer waar je kennis opdoet van de uitdagingen èn kansen in 2022 en je de inzichten krijgt om bewust keuzes te maken voor het leven dat jíj voor ogen hebt.

 • In 11 video's, overzichtelijk opgedeeld per onderwerp, deeld Nina haar duidingen voor 2022 zodat je weet wat dit jaar jou brengt.
 • 5 Video's met Vragenrondes waarin Nina antwoord geeft op vragen gesteld vanuit het publiek tijdens het onlive Event.
 • Een DIGITALEversie en PRINTversie van het Nine Star Ki 2022 Eventmagazine.
 • De video's zijn aangevuld met geschreven materiaal zodat je de informatie tot je kan nemen in de vorm die jou het beste past.

De Nine Star Ki Community

De Nine Star Ki Community is een online ontmoetingsplek voor mensen die in verbinding met het grotere geheel willen bijdragen aan die andere, betere werkelijkheid. 

 • het is een plek waar je gedurende het hele jaar contact vindt met andere leden, niet altijd gelijkgestemd maar wel altijd respectvol en leergierig 
 • waar je relevant Nine Star Ki kennis en Verdiepende Artikelen vindt waarvan je zelf besluit of je die tot je wilt nemen, of niet,
 • waar je elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel leest waarmee de energie van het jaar verbonden wordt aan de actuele tendensen van dat moment
 • waar je elke Volle Maan suggesties ontvangt voor het opmaken van een passend huisaltaar met een ondersteunende Maan Mantra en Reflectie Vragen
 • en dit is de community waarvoor Nina exclusief op iedere Volle Maan persoonlijke verdieping geeft met de helende Volle Maan Meditatie.

Nieuw

In 2021 waren de Nine Star Ki Studiekamer (leeromgeving) en Community onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit jaar bieden we jouw de keuze:

 • enkel toegang tot de Studiekamer en Nina's duidingen op video,
 • alleen een maandlidmaatschap voor de Community en Volle Maan activiteiten,
 • of een combinatie van beide voor een volledige beleving en ondersteuning van de Nine Star Ki tendensen gedurende het jaar.
Bestel je toegang hier

"Een meerwaarde aan mijn leven 🤩😍"

"Voor mij het is als het ware een lijn met ankerpunten die synchroon loopt met alle gebeurtenissen door het hele jaar heen, veel herkenning en woorden gevend aan situaties en fases waar we doorheen gaan."

“Het geeft me steun en rust in deze chaotische tijd en helpt me in mijn centrum te blijven.

"Een cursus die je op een "no nonsens"  manier praktisch inzicht geeft in de energie tendensen, uitdagingen, kansen en mogelijkheden van het jaar. Zowel in het grote geheel als meer persoonlijk op jouw eigen element (en dat van anderen in jouw leven/werk) afgestemd."

"Het heeft mij houvast gegeven in deze roerige tijd. De achtergronden die Nina geeft steunen en stimuleren mij om bij mijn eigen -nog veelal onbewust- gevoelde waarheid te blijven. Het heeft mij gesteund om uit het alledaags getob en de alledaagse zorgen te stappen."

"In de loop van de tijd werd alles voor mij duidelijker waar of de kosmos, de mensheid op af gaat. Dit gaf voor mij meer rust en vertrouwen in dat wat ik zelf voelde en droomde. Hierdoor wist ik dat ik op het juiste pad zat ook al had ik voor andere mensen geen echt bewijs."

"Meerdere inzichten en het was een mooie aanvulling op de opleiding FS Professional die ik heb gevolgd. Fijn om maandelijks even in te kunnen tunen op bv. de maan blog. Maar ook de extra info bij alle elementen is waardevol."

"Heel veel eureka momenten. Heel veel krijgt bij mij een plek. Meer begrip voor de mensen om me heen en voor mijzelf. Acceptatie. Meer inzicht in de tendensen. En herkenning."

"Het heeft mee bijgedragen tot het verbreden van mijn kijk op mezelf, op de buitenwereld, het heeft mijn horizon verruimd, mijn bewustzijn mee helpen doen groeien."

Of je nu kiest voor de Studiekamer, de Community of beide; het geeft je precies de inzichten die je nu nog zoekt.

 • In plaats van voortdurend zoekend te zijn, heb je zelf kennis van het energetische en praktische thema van 2022
 • In plaats van fluffy bunny naïef, ben je realistisch over de uitdagingen die actueel zullen zijn
 • In plaats van je ontoereikend of hulpeloos te voelen, ervaar je zekerheid om in elke situatie de best passende keuzes te maken
 • In plaats van te piekeren over wat als, ben je positief over de unieke mogelijkheden die juist dit moment biedt
 • In plaats van overweldigd te zijn, zie jij hoe je de tendensen van dit moment, van elke Volle Maan kunt benutten voor de ontwikkeling en welzijn in je werk- en privé leven
 • In plaats van een knagende twijfel aan jezelf, voel je het vertrouwen dat wat je waarneemt en ervaart, zinvol is en passend is in het grotere geheel waar ook jij deel vanuit maakt.

Daarbij is de kennis van de energetische tendensen zoals gedeeld in de Nine Star Ki Studiekamer, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk ook in het komende jaar een ander zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

Nina Elshof wordt internationaal erkend als Master in Nine Star Ki en ze weet waarover ze praat.

Nina is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Feng Shui Academie en auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.

Haar beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar, en de impact daarvan op onze maatschappelijke én persoonlijke levens, worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de minste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 13 jaar altijd bijzonder accuraat zijn gebleken.

Deze duidingen deelde Nina voorheen slechts eenmalig en voor select gezelschap tijdens het Nine Star Ki Event. Nu kan iedereen de duidingen raadplegen in de Nine Star Ki Studiekamer en blijft ze het hele jaar actief met je in verbinding in de Nine Star Ki Community!

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots met de intentie dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en jouw leven.

Nine Star Ki Studiekamer

€45,- eenmalig

krijg de kennis

Leer wat 2022 jou brengt zodat je bewust keuzes kunt maken voor het leven dat jíj voor ogen hebt. 

INCLUSIEF:

 • 11 video's met de duidingen voor 2022, overzichtelijk opgedeeld per onderwerp
 • 5 video's met Nina's antwoord op vragen gesteld door deelnemers tijdens het onlive Event
 • een DIGITALEversie en PRINTversie van het Nine Star Ki 2022 Eventmagazine
 • geschreven toelichtingen zodat je de informatie tot je kan nemen in de vorm die jou het beste past
 • tot en met 31/12/2022 onbeperkt toegang tot de Studiekamer en alle materialen.
BESTEL je toegang HIER

Nine Star Ki Community

€15,- per maand

ervaar de verbinding

Verbind jezelf met de Nine Star Ki Community en de energie van het moment

INCLUSIEF:

 • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel
 • elke Volle Maan nieuwe Huisaltaar Inspiratie, ondersteunende Maan Mantra en Reflectie Vragen
 • deelname aan de helende Volle Maan Meditaties begeleid door Nina
 • deelname aan extra bijeenkomsten spontaan georganiseerd door het jaar heen
 • contact met Nina en mede leden in de Community

Je kunt het lidmaatschap eenvoudig opzeggen met een mailtje naar ons team.

BESTEL je lidmaatschap HIER

Ja! Je kunt de Studiekamer met de Community combineren!

Helaas kunnen we een eenmalige transactie en lidmaatschap niet in één bestelling verwerken. Je moet ze dus beide apart bestellen en afrekenen.

Als je voor beide hetzelfde e-mailadres gebruikt, werken ze wél gecombineerd binnen je leeromgeving!

Nine Star Ki tendensen 2023

welke keuze maak jij?

Bereid je voor op het nieuwe jaar en verbind je met de energie van het moment

Tickets voor het het Nine Star Ki tendensen 2023 LIVE Event 2023 zijn nu beschikbaar!

 

Alle informatie

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"In zijn geheel ben ik erg blij dat de hele live-stream in stukjes per element wordt gedeeld in de leeromgeving en nog wordt aangevuld met jouw volle maan blogs. Dit geeft gedurende het jaar de mogelijkheid alles op eigen tempo te bekijken en te verwerken."

"Fijne combinatie tussen de video's, de aanvullende teksten en de reflectievragen zodat je de jaartendens ook dichterbij en meer naar jezelf kan halen."

"Heel informatief. ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. ze kloppen voor mijn gevoel en voor wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

"Boeiend en er ging een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Ik word er blij van. Geeft mij energie. Een bron van kennis waar je voor een heel jaar toegang toe mag hebben. En beluisteren wanneer je kunt en in je eigen tempo. Ik zit niet op FB maar ik mis niks omdat alles in de online omgeving wordt ondergebracht."

Note van Nina

De beloftes van 2022 bouwen verder op de energetische puinhopen van het sloopproces van afgelopen jaar.

Voor hen die het voorgaande jaar de mouwen niet opgestroopt hebben, wordt 2022 erg lastig en nog ingewikkelder.

Voor hen die meer mee kunnen bewegen met de energetische tendensen en bereid zijn daar lering uit te trekken, wordt het een buitengewoon bijzonder jaar. Een met een gouden randje!

Bewustzijn over die processen helpt in het navigeren van de uitdagingen.

Verbinding met anderen helpt om in gezamenlijke reflectie je energie helder te houden.

Ik wens dat je vanuit verbinding met de grotere energetische patronen en een begrip voor de patronen in jezelf en jouw leven, meer en meer bewuster keuzes kunt maken in hoe je vorm en inhoud geeft aan je leven en daarmee aan het leven in dat grotere geheel waarin wij allemaal verbonden zijn met elkaar.

Ik help je er graag bij met de informatie in Nine Star Ki Studiekamer en de verbinding in de Nine Star Ki Community.

bestel je toegang hier

 

”When you feel powerless, that’s because you stopped listening to your own heart, that’s where true power comes from.”

- Gianni Crow

Ja! Nine Star Ki 2022 geeft je de inzichten die je nu nog zoekt. BESTEL JE TICKET HIER