Nine Star Ki tendensen 2022

Een onlive event & community voor mensen die geloven in die andere werkelijkheid.

Begrijp de uitdagingen èn kansen van dit jaar voor bewuste keuzes vanuit je hart.

Bestel je ticket hier

 

"Een mooie manier om aan zelfreflectie te doen en daarnaast bood het steun in een zeer bijzonder jaar."

De wereld is extreem in transitie.

Door de energetische patronen te herkennen van de processen op aarde, kun je je voorbereiden op wat komen gaat.

Je kunt het niet veranderen. Je kunt je er wel bewust van worden waardoor je het kunt leren begrijpen en voor jezelf een modus kunt vinden om met die processen om te gaan. Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken.

De Nine Star Ki patronen laten heel duidelijk zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie.

 

De energie van 2022 keert terug naar haar centrum.

De golden era bevindt zich in onszelf.

Ben jij klaar voor het volgende niveau?

 

 

Houvast in een voortdurend veranderende wereld

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

Met het Nine Star Ki event geeft Nina inzicht in deze beweging door het jaar 2022 heen. Ze benoemt helder en concreet het effect dat deze tendensen, in deze tijd op ons leven hebben. Ze duidt ons op de valkuilen én mogelijkheden en vertaalt dit naar de realiteit van ons dagelijks bestaan.

Daarnaast verbindt ze met haar Volle Maan artikelen en Meditaties exclusief voor de Nine Star Ki community, de energie van het jaar aan de actuele tendensen van dat moment. 

Het wordt je hiermee niet alleen duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan, maar vooral ook hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan.

Het helpt je om de energetische bewegingen van 2022 op een dieper niveau te begrijpen en te herkennen in de wereld en je dagelijkse bestaan.

Het brengt een innerlijke rust; je ziet en ervaart hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'.

Waardoor je in alle onrusten om je heen, stevig in je eigen centrum kunt blijven staan.

"Ik heb genoten. Alles was goed te begrijpen, inzichtelijk en het proces (de rode draad) is zo helder. Ik ga alles met veel vertrouwen aan!"

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien. Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

"Heel inzichtelijk. Nina gaat er razend snel doorheen en het heeft behoorlijke diepgang dus ik moest echt even een tandje bijzetten om het volgen. Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je eraan kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

Hoe het helpt

De Nine Star Ki tendensen 2022 geeft woorden aan wat je misschien al wel vermoedt, een verrijking van je intuïtie en handvatten waarmee jij je ondanks alles wat er om je heen gebeurt, zekerder voelt.

 • In plaats van voortdurend zoekend te zijn, heb je zelf kennis van het energetische en praktische thema van 2022
 • In plaats van fluffy bunny naïef, ben je realistisch over de uitdagingen die in 2022 actueel zullen zijn
 • In plaats van je ontoereikend of hulpeloos te voelen, ervaar je zekerheid om in elke situatie de best passende keuzes te maken
 • In plaats van te piekeren over wat als, ben je positief over de unieke mogelijkheden die juist dit jaar biedt
 • In plaats van overweldigd te zijn, zie jij hoe je de tendensen van 2022 kunt benutten voor de ontwikkeling en welzijn in je werk- en privé leven
 • In plaats van een knagende twijfel aan jezelf, voel je het vertrouwen dat wat je waarneemt en ervaart, zinvol is en passend is in het grotere geheel waar ook jij deel vanuit maakt.

Daarbij is de kennis van de energetische tendensen van 2022, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk een ander ook in het komende jaar zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

"Een meerwaarde aan mijn leven 🤩😍"

"Voor mij het is als het ware een lijn met ankerpunten die synchroon loopt met alle gebeurtenissen door het hele jaar heen, veel herkenning en woorden gevend aan situaties en fases waar we doorheen gaan."

“Het geeft me steun en rust in deze chaotische tijd en helpt me in mijn centrum te blijven.

"Een cursus die je op een "no nonsens"  manier praktisch inzicht geeft in de energie tendensen, uitdagingen, kansen en mogelijkheden van het jaar. Zowel in het grote geheel als meer persoonlijk op jouw eigen element (en dat van anderen in jouw leven/werk) afgestemd."

"Het heeft mij houvast gegeven in deze roerige tijd. De achtergronden die Nina geeft steunen en stimuleren mij om bij mijn eigen -nog veelal onbewust- gevoelde waarheid te blijven. Het heeft mij gesteund om uit het alledaags getob en de alledaagse zorgen te stappen."

"In de loop van de tijd werd alles voor mij duidelijker waar of de kosmos, de mensheid op af gaat. Dit gaf voor mij meer rust en vertrouwen in dat wat ik zelf voelde en droomde. Hierdoor wist ik dat ik op het juiste pad zat ook al had ik voor andere mensen geen echt bewijs."

"Meerdere inzichten en het was een mooie aanvulling op de opleiding FS Professional die ik heb gevolgd. Fijn om maandelijks even in te kunnen tunen op bv. de maan blog. Maar ook de extra info bij alle elementen is waardevol."

"Heel veel eureka momenten. Heel veel krijgt bij mij een plek. Meer begrip voor de mensen om me heen en voor mijzelf. Acceptatie. Meer inzicht in de tendensen. En herkenning."

"Het heeft mee bijgedragen tot het verbreden van mijn kijk op mezelf, op de buitenwereld, het heeft mijn horizon verruimd, mijn bewustzijn mee helpen doen groeien."

In een wereld die gonst van informatie,

waar vind je de kennis die er voor jou echt toe doet?

 

Het Nine Star Ki event en de community zijn in 2021 uit nood geboren. Het jaarlijkse Nine Star Ki event kon niet fysiek plaats vinden met publiek en dus namen we het dappere besluit om online te gaan.

Nine Star Ki event

Het Nine Star Ki 2022 event vindt eenmalig plaats op 23 januari 2022 en volg je online, via een livestream en is zo toegankelijk voor iedereen en vanuit elke plek waar je internet hebt. Met je ticket krijg je ook toegang tot de leeromgeving waar je gedurende het hele jaar in alle rust de volledige opnamen van het Nine Star Ki 2022 event terug kunt kijken. De opnamen zijn opgedeeld per element en aangevuld met geschreven materiaal zodat je de informatie tot je kan nemen in de tijd en vorm die jou het beste past.

NIEUW IN 2022: je kunt nu direct onder de video's en artikelen reageren en deelnemen aan het gesprek.

Nine Star Ki community

Daarnaast voelden we zelf sterk de behoefte aan verbinding die met een dag samen achter een scherm alleen niet vervuld kon worden. We wilden jullie zien. We wilden samen het gesprek kunnen voeren over wat er allemaal gebeurt, wat dit betekent en vooral, hoe we daar elk het beste mee om kunnen gaan zonder ons geloof in iets beters te verliezen maar deze juist te versterken. En daar hebben we in 2021, samen met alle leden, vorm aangegeven met de Nine Star Ki community. 

NIEUW IN 2022: alle maan(-d) activiteiten vinden plaats binnen de community omgeving.

 De Nine Star Ki community is een online studeerkamer waar je de inzichten vindt om (zelf-)bewust keuzes te maken die bijdragen aan het leven wat jíj voor ogen hebt.

 • het is een plek waar je gedurende het hele jaar contact vindt met andere leden, niet altijd gelijkgestemd maar wel altijd respectvol en leergierig 
 • waar je relevant Nine Star Ki kennis en Verdiepende Artikelen vindt waarvan je zelf besluit of je die tot je wilt nemen, of niet,
 • waar je elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel leest waarmee de energie van het jaar verbonden wordt aan de actuele tendensen van dat moment
 • waar je elke Volle Maan suggesties ontvangt voor het opmaken van een passend huisaltaar met een ondersteunende Maan Mantra en Reflectie Vragen
 • en dit is de community waarvoor Nina exclusief op iedere Volle Maan persoonlijke verdieping geeft met de helende Volle Maan Meditatie

Nieuw in 2022

In 2021 waren de leeromgeving en de community onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit jaar bieden we jouw de keuze; je kunt een ticket kopen voor enkel het event met toegang tot de leeromgeving en de opnamen, of je kiest een volledig pakket inclusief de community voor de volledige beleving en ondersteuning van de Nine Star Ki tendensen gedurende het jaar.

Het maandlidmaatschap voor de Nine Star Ki community komt na afloop van het event weer beschikbaar.

kies je ticket + community pakket hier

Nina Elshof wordt internationaal erkend als Master in Nine Star Ki en ze weet waarover ze praat.

Nina is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Feng Shui Academie en auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.

Haar beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar, en de impact daarvan op onze maatschappelijke én persoonlijke levens, worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de minste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 13 jaar altijd bijzonder accuraat zijn gebleken.

Deze duidingen deelde Nina voorheen slechts eenmalig en voor select gezelschap tijdens het Nine Star Ki event. Nu kan iedereen het event online bijwonen en blijft ze het hele jaar actief met je in verbinding in de Nine Star Ki community!

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots met de intentie dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en jouw leven.

                          

Details & tickets

Nine Star Ki tendensen 2022

door Nina Elshof, master in Conceptual Feng Shui Nine Star Ki
zondag 23 januari 2022 • van 10:30 tot 17:00 uur • live vanuit Zutphen via livestream • te volgen vanaf elke plek waar jij wilt en stabiel internet hebt

event ticket

€95,-

krijg de kennis

 • deelname aan het Nine Star Ki 2022 event via beveiligde livestream,
 • een printable exemplaar van het Nine Star Ki 2022 eventmagazine,
 • contact met de andere deelnemers middels de live chat,
 • de mogelijkheid voor het inbrengen van jouw vragen via onze moderator,
 • tot 31/12/2022 toegang tot de Nine Star Ki leeromgeving met de volledige replay van het event, opgedeeld per element.

PLUS

 • deelname aan de Volle Maan Meditatie op 18 januari 2022 met de Nine Star Ki community,
 • tot en met 4 februari 2022 toegang tot de Nine Star Ki community.
BESTEL je event ticket HIER

event + community pakket

€195,-

voel je het hele jaar gesteund

 • alles van het event ticket

PLUS

 • jaarlang lidmaatschap voor de Nine Star Ki 2022 community, 
 • relevant Nine Star Ki kennis en Verdiepende Artikelen,
 • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel,
 • elke Volle Maan nieuwe Huisaltaar Inspiratie, ondersteunende Maan Mantra en Reflectie Vragen,
 • deelname aan de helende Volle Maan Meditaties begeleid door Nina.

BONUS

 • Eerst 100 aanmelders ontvangen de speciale 'goodie envelop' thuis met daarin het Nine Star Ki eventmagazine en meer!
event + community BESTEL HIER

VIP pakket

€495,-

ontvang de volledige diepgang

 • alles van het event + community pakket

PLUS

 • hoogwaardig geprint exemplaar van het Nine Star Ki event magazine
 • Nine Star Ki 2022 altaarkaart
 • persoonlijke goodiebag afgestemd op jouw Nine Star Ki element

DUBBEL PLUS

 • een persoonlijk Nine Star Ki consult met Nina twv €150,- Voor antwoord op een specifieke vraag, of het vertalen van de tendensen van 2022 naar specifieke aandachtspunten in jouw Nine Star Ki profiel en leven. 
 • zondag 5 juni 2022 een volledig verzorgde verdiepingsdag exclusief voor jou en de 24 overige VIP’ers twv €195,- Om de kennis van 2022 op een nog dieper niveau te begrijpen en met een vooruitziende blik ook te kunnen gebruiken in je werk en privé leven.

Slechts 25 beschikbaar.

het VIP pakket is voor jou BESTEL 'EM HIER

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"In zijn geheel ben ik erg blij dat de hele live-stream in stukjes per element wordt gedeeld in de leeromgeving en nog wordt aangevuld met jouw volle maan blogs. Dit geeft gedurende het jaar de mogelijkheid alles op eigen tempo te bekijken en te verwerken."

"Fijne combinatie tussen de video's, de aanvullende teksten en de reflectievragen zodat je de jaartendens ook dichterbij en meer naar jezelf kan halen."

"Heel informatief. ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. ze kloppen voor mijn gevoel en voor wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

"Boeiend en er ging een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Ik word er blij van. Geeft mij energie. Een bron van kennis waar je voor een heel jaar toegang toe mag hebben. En beluisteren wanneer je kunt en in je eigen tempo. Ik zit niet op FB maar ik mis niks omdat alles in de online omgeving wordt ondergebracht."

Note van Nina

Langzaamaan naderen we het einde van een veel bewogen jaar. Eigenlijk twèè veel bewogen jaren. Jaren waarin we elkaar niet meer mochten bezoeken, niet meer vrij mochten en konden reizen en waarin, in de situatie waarin we op dit moment zijn aanbeland, niet iedereen meer vrij is in het toegang krijgen tot dat wat eigenlijk van iedereen is. Of zou moeten zijn.

Wie had dat kunnen denken?

Voor Nine Star Ki 2020 beschreef ik al dat de energetische tendensen laten zien dat we zijn aanbeland in veranderende tijden. In veranderingen die zich in zo’n rap tempo voltrekken kan, als je gèèn kennis hebt van Nine Star Ki, de paniek, het ongeloof en de angst makkelijk vat op je krijgen.

Niet in verbinding zijn met je innerlijk, met de yin energie van je onbewuste, met de verborgen ritmes en patronen van de grotere kosmische en natuurlijke cycli waar we ons in bevinden, maakt dat de kernkracht verzwakt. Dan ontstaat er grote moeite om stevig in de schoenen te blijven staan. Want als de wereld òm je heen zo verandert, waar haal je dan je stevigheid vandaan?

 

”When you feel powerless, that’s because you stopped listening to your own heart, that’s where true power comes from.”

- Gianni Crow

De beloftes van het nieuwe jaar bouwen verder op de energetische puinhopen van dit sloopproces.

Voor hen die dit jaar de mouwen niet opgestroopt hebben, wordt 2022 erg lastig en nog ingewikkelder. Voor hen die meer mee kunnen bewegen met de energetische tendensen en bereid zijn daar lering uit te trekken, wordt het een buitengewoon bijzonder jaar. Een met een gouden randje.

Bewustzijn over die processen helpt: inzicht, het begrijpen wat er gebeurt helpt altijd.

Ondertussen blijft de grote vraag waar iedereen mee worstelt natuurlijk: wordt het in zijn geheel beter? Gaat dit allemaal snel voorbij? En dan, wat gebeurt er dan? Of staat ons nog meer turbulentie te wachten?

In mijn beschrijving van de Nine Star Ki jaartendensen voor 2022 zal ik hierin zeker meer inzicht geven.

kies je ticket + community pakket hier
Ja! Nine Star Ki 2022 geeft je de inzichten die je nu nog zoekt. BESTEL JE TICKET HIER