~ Live Event bij Antropia in Driebergen ~

Nine Star Ki tendensen 2023

Ons belangrijkste event van het jaar: een feestelijk samenzijn en de presentatie van de Nine Star Ki tendensen voor 2023 met een groep zelfdenkende gelijkgestemden voor een dag die het hele jaar door resoneert.
Bestel tickets

De scoop:

In 2020 werden we uitgedaagd spiritueel volwassen te worden. Onder de invloed van 7-metaal werden we ineens van al onze zekerheden beroofd en resoluut uit de veiligheid van ons nest gestoten.

Met de energie van 6-metaal in 2021 werd dit proces alleen maar verder aangescherpt. Deze tendensen werkten als een breekijzer voor hen die het vertrouwde normaal tot dan toe nog niet los hadden kunnen laten. Dit legde zaken bloot die nog niet eerder op deze wijze zo inzichtelijk waren geweest.

In 2022 stond 5-aarde centraal in de Ba Gua en keerden alle elementen terug hun plek. Het gaf ons een aanzet om de uiterlijke processen met die in ons innerlijk te verenigen. Iets dat we hebben kunnen ervaren in het zoeken naar een nieuwe vorm om ons te verhouden tot alledaagse gebeurtenissen. En ook tot wat we, na de dynamiek van voorgaande jaren, dachten dat vertrouwde contacten waren.

2023 Wordt een jaar waarin we gaan uitdragen en uitdelen wat in ons tot ontwikkeling is gebracht.

De inzichten van de Nine Star Ki tendensen helpen je hier praktisch vorm aan te geven.

"Heel informatief. Ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. Ze kloppen voor mijn gevoel en met wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

Het waarom:

De wereld is extreem in transitie. Dat is inmiddels wel duidelijk. Wat ook steeds duidelijker wordt is dat waar die verandering naar toe leidt, sterk afhankelijk is van de keuzes die wij zelf maken.

De Nine Star Ki tendensen 2023 laten zien dat er geen 'normaal' of 'standaard' meer is waarop we ons als bijna vanzelfsprekend kunnen baseren. Ongeacht hoe bewust, verheven of vernieuwend deze standaard wellicht is.

Het is tijd om je eigen keuzes te maken.

Om gehoor te geven aan de waarheid die in jou leeft.

Zodat je vanuit die intrinsieke verbinding met jezelf, je toekomst kunt vormgeven en je weg kunt vinden.

Een toekomst waarin ruimte is voor verbinding en uitwisseling met anderen, zonder jezelf daarin te verliezen of te kort te doen.

Het is hiervoor nodig dat je weet wie jij bent en waar je voor staat in relatie tot jezelf en de ander.

Met de Nine Star Ki tendensen leer je wat 2023 brengt voor jouw element. Dit geeft persoonlijke betekenis en houvast in de ontwikkeling van het collectief. Het vormt een welkome zekerheid in onzekere tijden zodat jij kunt doen wat jij te doen hebt.

Niet eerder is zo prangend de nadruk gelegd op het cyclische, op groei en verlies, als dat in 2023 zal gebeuren.

Niet eerder zijn we zo met de neus op feiten gedrukt die eeuwenlang onder het vloedkleed geschoven zijn.

Dit is het moment waarop we onszelf onder ogen moeten komen en moeten uitdragen waar we voor staan.

De spreker:

Nina Elshof, internationaal erkend Master in Nine Star Ki.

Nina is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie en bedenker van de Energetische Huishoudwinkel. Nina is auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.

Haar concrete beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de laatste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 14 jaar altijd bijzonder accuraat is gebleken!

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots vanuit de intentie inzicht te geven en vanuit de wens dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en je leven.

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je ermee kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

De tendensen:

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

De Nine Star Ki tendensen geven geen kant-en-klare antwoorden, geen eenzijdige richtlijn om het nieuwe jaar aan te voldoen. Ze geven je het totaal overzicht van de ontwikkelingen die voor ons liggen. Mogelijkheden waarvan je, juist doordat je ze kent, zelf de keuze hebt in hoe jij daar mee om wilt gaan.

Met de Nine Star Ki tendensen krijg je de energetische landkaart van 2023 in handen.

Een onmisbaar hulpmiddel om niet te verdwalen in een zee van gevoelens, gedachten en gebeurtenissen en om met zekerheid je eigen weg te kunnen bewandelen.

Het resultaat:

Nine Star Ki, tendensen, 2023

✔ In plaats van doemdenken, ben je positief benieuwd naar de toekomst.

✔ In plaats van je ontoereikend of hulpeloos te voelen, ervaar je zekerheid over je eigen kennis en kunde.

✔ In plaats van voortdurend zoekend te zijn naar antwoorden, beschik je over inzichten voor je eigen besluitvorming.

✔ In plaats van overweldigd te zijn, zie je welke tendensen jij kunt benutten voor welzijn en groei in je werk- en privé leven.

In plaats van een knagende twijfel, herken je jouw weg in relatie tot het grotere geheel en tot de toekomst die als potentieel in jou leeft.

Daarbij is de kennis van de energetische jaartendensen, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk een ander zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

Bestel je ticket

Het evenement:

In 2008 deelde Nina voor het eerst haar duidingen met een kleine groep mensen in de beslotenheid van haar woonkamer. Met een toenemende belangstelling, groeide deze eerste huiskamerlezing uit tot een onmisbaar evenement voor (oud-) studenten en collega's, vakgenoten en geïnteresseerden die vanuit inzicht bij willen dragen aan het welzijn van mens en samenleving.

De afgelopen twee jaren vond het Event succesvol onlive plaats. Maar we zijn enorm blij om de Nine Star Ki tendensen van 2023 weer als echt Live Event te organiseren! En dat doen we dan ook graag goed: uitstekend bereikbaar, volledig verzorgd en op de buitengewoon mooie en duurzame locatie van Antropia.

Dit is hét event van 2023 dat duidelijk maakt welke ontwikkelingen ons collectief te wachten staan.

Dat duidelijk maakt hoe jij daar het beste mee om kunt gaan én je laat ervaren dat je hierin samen bent in een gezonde community van gelijkgestemden.

"Het heeft mij houvast gegeven in deze roerige tijd. De achtergronden die Nina geeft steunen en stimuleren mij om bij mijn eigen -nog veelal onbewust- gevoelde waarheid te blijven. Het heeft mij gesteund om uit het alledaags getob en de alledaagse zorgen te stappen."

                                                                                                                    

De tickets:

Nine Star Ki tendensen 2023 Live Event

Zondag 22 januari 2023, 10:00 tot 17:00 uur, bij Antropia, Landgoed De Reehorst in Driebergen

Live Event ticket

€195,-

beleef deze bijzondere dag met ons samen

  • Toegang Nine Star Ki 2023 Live Event.
  • Live vragen stellen aan Nina. Waardevol!
  • Volledig verzorgde dag met inspirerende mensen op een prachtig landgoed. Prijsloos!
  • Een hoogwaardig geprint exemplaar van het Nine Star Ki 2023 Magazine. Waarde €15,-
  • Speciaal vervaardigde Altaarkaart en Volle Maan Kalender voor ondersteuning gedurende het jaar. Waarde €25,-
  • €80,- Korting op het Nine Star Ki Community jaarlidmaatschap
Koop je ticket hier

VIP pakket

€495,-

ontvang de volledige diepgang

  • Alles van het Live Event ticket.

PLUS

  • Toegang tot het Nine Star Ki Tendensen 2023 Resumé met een unieke samenvatting van de tendensen voor latere referentie. Waarde €125,-
  • Een persoonlijk Nine Star Ki consult* met Nina voor antwoord op een specifieke vraag, of het vertalen van de tendensen naar aandachtspunten in jouw Nine Star Ki profiel en leven. Waarde €150,-
  • Zondag 28 mei 2023 een exclusief en volledig verzorgde verdiepingsdag** om de energie van 2023 op een nog dieper niveau te begrijpen en met gefundeerde zekerheid te kunnen gebruiken in je werk en privé leven. Waarde €225,-

Slechts 25 pakketten beschikbaar!

* De VIP-consulten vinden plaats in januari en februari, in Zutphen of via Zoom.

** De verdiepingsdag is in Zutphen.

Koop het VIP pakket

Antwoord op prangende vragen:

"Ik heb genoten. Alles was goed te begrijpen, inzichtelijk en het proces (de rode draad) is zo helder. Ik ga alles met veel vertrouwen aan!"

"Ik vind het een heel mooie dag en het geeft ook echt een impuls met inzichten. Ik zou het echt ook anderen kunnen aanraden. En als je er professioneel mee bezig bent, is dit natuurlijk wel een must om erbij te zijn!"

"Boeiend en er ging een hele nieuwe wereld voor me open."

"Het heeft de spanning eraf gehaald. Je kunt van een afstandje kijken naar wat er gebeurt. Héél fijn!"

"Het is voor mij een houvast. Ik kijk er steeds heel erg naar uit. Het geeft voor mij een vertrouwd gevoel, ik kan me verbinden met de woorden, ze werken na."

"Weten wat het jaarthema is, wat de tendensen zijn. Om zo het jaar in te gaan, met enigszins houvast, herkenning en zo gaaf om de patronen te herkennen en zien. Ik kijk in ieder geval uit naar het event volgend jaar! Het zal weer een mooi kado zijn aan mezelf."

“Het Nine Star Ki Event en de uitleg van de energetische tendensen geven me steun en rust in de chaotische tijd en helpen me in mijn centrum te blijven”

"(...) Voor mij is het heel interessant om te weten wat er het komende jaar gaat gebeuren en welke energieën er actief zijn en eigenlijk geeft ze (Nina) me het dynamisch perspectief van wat er dit jaar gaat gebeuren ten op zicht van vorig jaar. Daar kan ik in mijn werk heel veel mee."

“Eerder las ik altijd al de blogs van Nina. De omschrijvingen van die blogs kwamen totaal overeen met mijn ervaringen. Ik wilde al een paar jaar naar het Nine Star Ki Event, maar telkens lukte het niet. Nu de blogs zo treffend waren, wilde ik vooraf weten waarmee ik te maken zou krijgen in het komende jaar. Om dit jaar beter voorbereid te zijn op wat er komen kan.”

Bestel je ticket

Nine Star Ki tendensen 2023 Live Event

Voor mensen die goed geïnformeerd hun intrinsieke wijsheid willen leven.

Bestel je ticket