~ Nine Star Ki tendensen 2023 ~

Het Resumé

Weet wat dit energetisch jaar van je vraagt. Herken de uitdagingen in vertrouwen. Kies goed geïnformeerd en durf je eigen intrinsieke wijsheid te leven.

Het Resumé is voor jou

"Heel informatief. Ik ben heel blij met de grote tendensen die Nina aangeeft. Ze kloppen voor mijn gevoel en met wat ik nu in de werkelijkheid kan waarnemen."

De wereld is extreem in transitie. Dat is inmiddels wel duidelijk. Wat ook steeds duidelijker wordt is dat waar die verandering naar toe leidt, sterk afhankelijk is van de keuzes die wij zelf maken.

De Nine Star Ki tendensen 2023 laten zien dat er geen 'normaal' of 'standaard' meer is waarop we ons als bijna vanzelfsprekend kunnen baseren. Ongeacht hoe bewust, verheven of vernieuwend deze standaard wellicht is.

Het is tijd om je eigen keuzes te maken.

Om gehoor te geven aan de waarheid die in jou leeft.

Zodat je vanuit die intrinsieke verbinding met jezelf, je toekomst kunt vormgeven en je weg kunt vinden.

Het Resumé geeft je het overzicht van hoe de huidige energetische tendensen zich uiten in de praktijk van ons dagelijks leven. Het vormt een zuivere bron om de waarheid aan te toetsten zodat jij vanuit zekerheid kunt doen wat jij te doen hebt in deze tijd.

De spreker:

Nina Elshof, internationaal erkend Master in Nine Star Ki.

Nina is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie en bedenker van de Energetische Huishoudwinkel. Nina is auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.

Haar concrete beschrijvingen van de energetische tendensen van een nieuw jaar worden jaarlijks geraadpleegd door honderden mensen. Niet in de laatste plaats omdat haar uitleg de afgelopen 14 jaar altijd bijzonder accuraat is gebleken!

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots vanuit de intentie inzicht te geven en vanuit de wens dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een diep begrip krijgt voor de patronen in jezelf en je leven.

"Je ziet het verloop van oorzaak en gevolg en wat er komen gaat. En dan zie je ook wat je ermee kunt als je de goede signalen oppakt en dan krijg je het later niet voor je kiezen. Nina brengt dit in hele mooie metaforen en duidelijke bewoording waardoor het voor iedereen ook begrijpelijk is."

De tendensen:

Nine Star Ki werkt met de beweging van energie door de tijd heen. Het beschrijft de ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven; het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt.

De Nine Star Ki tendensen geven geen kant-en-klare antwoorden, geen eenzijdige richtlijn om het nieuwe jaar aan te voldoen. Ze geven je het totaal overzicht van de ontwikkelingen die voor ons liggen. Mogelijkheden waarvan je, juist doordat je ze kent, zelf de keuze hebt in hoe jij daar mee om wilt gaan.

Met de Nine Star Ki tendensen krijg je de energetische landkaart van 2023 in handen.

Een onmisbaar hulpmiddel om niet te verdwalen in een zee van gevoelens, gedachten en gebeurtenissen en om met zekerheid je eigen weg te kunnen bewandelen.

Het resultaat:

Nine Star Ki, tendensen, 2023

✔ In plaats van doemdenken, ben je positief benieuwd naar de toekomst.

✔ In plaats van je ontoereikend of hulpeloos te voelen, ervaar je zekerheid over je eigen kennis en kunde.

✔ In plaats van voortdurend zoekend te zijn naar antwoorden, beschik je over inzichten voor je eigen besluitvorming.

✔ In plaats van overweldigd te zijn, zie je welke tendensen jij kunt benutten voor welzijn en groei in je werk- en privé leven.

In plaats van een knagende twijfel, herken je jouw weg in relatie tot het grotere geheel en tot de toekomst die als potentieel in jou leeft.

Daarbij is de kennis van de energetische jaartendensen, essentieel voor elke Professional en Specialist die met haar werk een ander zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren.

Bestel het Resumé

Het Resumé:

Het Resumé geeft je als een energetische landkaart het overzicht van de algemene tendensen en aandachtspunten voor 2023.

De audio presentatie

Beluister Nina's presentatie van de Nine Star Ki tendensen tijdens het Live Even. Haar kleurrijke beschrijvingen en praktische voorbeelden maken de algemene tendensen herkenbaar in je eigen leven voor een bewustzijn in hoofd, hart en handen.

De opnamen zijn bijgewerkt voor een prettig terugluisteren. 

Nine Star Ki 2023 e-boek

Deze exclusieve publicatie van Nina's volledige teksten geven je gedetailleerde informatie over de algemene tendensen die we kunnen verwachten en de uitwerkingen daarvan per element en op ons persoonlijke leven.

Het overzicht

Krijg kort maar krachtig het overzicht van de belangrijkste tendensen in dit energetische jaar. Zodat je voldoende op de hoogte bent om keuzes te maken en je eigen weg te bepalen.

Retrospectie • Bonus Module

Retrospectie geeft je een volwaardige terugblik om de Nine Star Ki tendensen vanaf 2019 met het heden te kunnen verbinden. Alles is namelijk verbonden en niets is zelden voor niets.

"Het heeft mij houvast gegeven in deze roerige tijd. De achtergronden die Nina geeft steunen en stimuleren mij om bij mijn eigen -nog veelal onbewust- gevoelde waarheid te blijven. Het heeft mij gesteund om uit het alledaags getob en de alledaagse zorgen te stappen."

Het Resumé

€125,-

Weet wat dit energetisch jaar van jou vraagt

Ontdek het energetisch thema van 2023 en hoe dit persoonlijke en maatschappelijke gebeurtenissen beïnvloed.

Leer wat de uitdagingen van dit jaar zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Herken de kansen die juist dit jaar ons biedt en zie de unieke mogelijkheden die dit jou geeft.

INCLUSIEF

  • Het Nine Star Ki 2023 e-boek
  • Het Overzicht
  • De audio presentatie
  • bonus module Retrospectie
Bestel het Resumé hier

De Nine Star Ki tendensen zoals Nina ze deelt zijn gebaseerd op 30 jaar studie en ervaring en vragen ruim vier maanden voorbereiding voor het eigenlijke Event zelf.

Het Resumé geeft je niet alleen toegang tot de inzichten voor het nieuwe jaar gebaseerd op deze kennis. Je steunt daarmee ook het werk van Nina en haar team die bevlogen zijn om deze inzichten met je te delen op een wijze die betekenisvol en toegankelijk is.

~ OPTIE ~

Blijf in verbinding met de Nine Star Ki Community én de energie van het jaar.

Wil je graag praktische ondersteuning in het (be-)leven van de energetische tendensen?
En wil je jouw vaardigheid in het afstemmen op natuurlijk cycli verstevigen?

Dan is het lidmaatschap op de Nine Star Ki Community iets voor jou!

Ervaar de Community voor vier weken met een proeflidmaatschap bij het Resumé.

Je zit nergens aan vast; het lidmaatschap stopt automatisch. Uiteraard ontvang je tijdig de uitnodiging om je proef door te zetten in een maandlidmaatschap.

Bestel het Resumé incl 30 dgn Community voor €140,-

Antwoord op veelgestelde vragen:

Niet eerder is zo prangend de nadruk gelegd op het cyclische, op groei en verlies, als dat in 2023 zal gebeuren.

Niet eerder zijn we zo met de neus op feiten gedrukt die eeuwenlang onder het vloedkleed geschoven zijn.

Dit is het moment waarop we onszelf onder ogen moeten komen en moeten uitdragen waar we voor staan.

Het Resumé geeft je de kennis die je daarbij goed kunt gebruiken