Nine Start Ki Specialisatie

Een 4-daagse specialisatie module voor een diep begrip van de patronen en tendensen in iemands leven.

Je weet het al; ga naar aanmelden voor de Nine Star Ki Specialisatie
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, bewustzijn, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaald.

Het biedt diepgaand inzicht in de spirituele achtergronden en de verborgen missie waarmee een mens aan dit leven op aarde begint.

Kennis van iemands Nine Star Ki profiel helpt je om op heel persoonlijk niveau aansluiting te maken. Met helder zicht op iemands onbewuste patronen en voorkeuren kun je inzichten formuleren die raken en handvatten en adviezen aan reiken die een wezenlijk verschil maken.

Nine Star Ki is daarom zeer waardevol om in te zetten in bijvoorbeeld het werkveld van een coach of therapeut.

De basis voor het werken van Nine Star Ki leer je in de live-cursus Nine Star Ki en uiteraard in de beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional. Nine Star Ki is echter zo boeiend en biedt zo’n enorm perspectief om mee te werken dat de vraag naar ‘meer’ groot is.

De Nine Star Ki Specialisatie geeft antwoord op die vraag naar meer;

  • Je krijgt nader inzicht in de uitwerking die ieder element op de startpositie van de Nine Star Ki cyclus heeft
  • Je gaat begrijpen wat het principe van een ‘man-on-a-mission’ is, onderbouwd vanuit de reguliere astrologie en vanuit andere duiding systemen, en wat een dergelijk profiel voor iemand betekent
  • De relatie tussen de elementen en gezondheid in relatie tot het Nine Star Ki profiel komt uitgebreid aan bod
  • Evenals de relatie met de psychologische archetypen en begrippen als introvert en extravert zoals C.G. Jung deze beschreven heeft

Alles wordt verrijkt en toegelicht aan de hand van levende en zeer karakteristieke voorbeelden en verder verduidelijkt door middel van muziek- en filmfragmenten.

Else

"Een bedankje…dat is wat ik graag met je wil delen. Een bedankje voor hoe je mij laat kennismaken met Nine Star Ki. Inspirerend en waardevol. Het voelde al als thuiskomen vanaf dag één. Iets wat zo bij me past, waar ik me zo in herken. Maar ook zeker in deze roerige tijden, voelt het als een extra houvast op de weg om bij mezelf te komen en te blijven. De les van afgelopen vrijdag deed daar nog een schepje bovenop. Want ik voelde je steun toen we spraken over het man-on-the-mission-profiel. Het voelde heel fijn en nieuw om op deze manier begrepen te worden. Dit stukje wat niet uit te leggen valt. Dus… Dank voor je vertrouwen en openheid. Dank voor het delen van je kennis en kunde. Kortom gewoon bedankt ;-)! Ik hoop nog veel van je te mogen leren."

Na deze specialisatie beschik je over de vaardigheid en zekerheid om snel inzicht te krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten, valkuilen en bijhorende behoeften.

Hierdoor kun je op nog treffende wijze vragen beantwoorden en advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

Praktisch;

  • Toelating

Voor deelname aan deze Specialisatie is basis kennis van Nine Star Ki een vereiste. Hiervoor volstaat het certificaat van deelname aan de e-cursus en de live-cursus Nine Star Ki of het diploma Conceptual Feng Shui Professional.

  • Vrijdag 30 oktober, 6, 13 en 20 november
  • Docent is Nina Elshof
  • De lessen zijn van 11:00 uur tot 17:30 uur
  • Feng Shui Academie, Zaadmarkt 102, Zutphen
  • Kleine groep, maximaal 10 deelnemers

Het lesgeld voor de Nine Star Ki Specialisatie bedraagt €595,=

Dit bedrag is inclusief een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische soep bij de lunch.

Meld je hier aan voor de Nine Star Ki Specialisatie - start 30 oktober