Welkom bij de Nine Star Ki 2021 community

Met het maandlidmaatschap voor de Nine Star Ki 2021 community krijg je toegang tot de Nine Star Ki 2021 community zolang jij dat wilt. 

Praktisch;

  • Met het bestellen van je maandlidmaatschap hiernaast, wordt de eerste maand direct berekend en deze dien je dan ook te voldoen.
  • Met deze betaling geef je een machtiging voor de automatische afschrijving van het lidmaatschap.
  • Je ontvangt elke maand een factuur. Het verschuldigde bedrag wordt dan automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven bankrekening. De factuur is ter kennisgeving; je hoeft verder niets te doen.
  • Het maandlidmaatschap loopt tot de einddatum van de Nine Star Ki 2021 community; 31/12/2021. De automatische incasso eindigt ook op dat moment.
  • Wil je je maandlidmaatschap eerder beëindigen? Dan kan met een mailtje naar [email protected]shof.com. Je toegang tot de Nine Star Ki 2021 community wordt dan beëindigd één maand nadat je laatste betaling is geïncasseerd.

Hoe werkt dat precies?

Stel je besteld je maandlidmaatschap op 6 maart 2021, de volgende afschrijving vindt dan automatisch plaats op 6 april 2021. Jij hoeft hiervoor niks te doen.

Mocht je halverwege de maand april besluiten je lidmaatschap te willen beëindigen, en je stuurt ons daarover tijdig bericht, dan stoppen wij de auto-incasso en vervalt je toegang tot de community per 6 mei 2021. 

Let op!

We begrijpen dat jij je lidmaatschap met een reden opzegt en we zullen ons uiterste best doen om dit vlot voor je te regelen. Maar het beëindigen van een lidmaatschap is iets wat wij handmatig moeten doen.

Mail je afmelding dus tijdig en uiterlijk 14 dagen voor het volgende incasso moment om te voorkomen dat jouw opzegging en de auto-incasso elkaar kruizen. In dat geval stopt je lidmaatschap en toegang tot de community aan het einde van die lidmaatschapsperiode.

We storten in geen geval reeds geïncasseerde lidmaatschap betalingen terug.