Welkom bij de Nine Star Ki Community

Een online ontmoetingsplek voor mensen die in verbinding met het grotere geheel willen bijdragen aan die andere, betere werkelijkheid. 

Met het maandlidmaatschap krijg je toegang tot de Nine Star Ki Community zolang jij daar behoefte aan hebt.

  • elke maan(-d) het volledige Nine Star Ki energie Volle Maan artikel
  • elke Volle Maan nieuwe Huisaltaar Inspiratie, ondersteunende Maan Mantra en Reflectie Vragen
  • deelname aan de helende Volle Maan Meditaties begeleid door Nina
  • deelname aan extra bijeenkomsten spontaan georganiseerd door het jaar heen
  • contact met Nina en mede leden in de Community

PRAKTISCH:

  • Met het bestellen van je maandlidmaatschap hiernaast, geef je een machtiging voor de automatische afschrijving van het lidmaatschap. De eerste maand wordt direct berekend en deze dien je dan ook te voldoen.
  • Je ontvangt elke maand een factuur. Het verschuldigde bedrag wordt automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven bankrekening. De factuur is ter kennisgeving; je hoeft verder niets te doen.
  • Het maandlidmaatschap is een doorlopend abonnement. Zonder opzegging gaat deze dus aan het einde van 2022 over in de Nine Star Ki Community 2023.
  • Wil je je maandlidmaatschap eerder beëindigen? Dan kan met een mailtje naar [email protected] Je toegang tot de Nine Star Ki 2022 community wordt dan beëindigd één maand nadat je laatste betaling is geïncasseerd.

Hoe werkt dat precies?

Stel je bestelt je maandlidmaatschap op 6 maart 2022, de volgende afschrijving vindt dan automatisch plaats op 6 april 2022. Jij hoeft hiervoor niks te doen.

Mocht je halverwege de maand april besluiten je lidmaatschap te willen beëindigen, en je stuurt ons daarover tijdig bericht, dan stoppen wij de auto-incasso en vervalt je toegang tot de community per 6 mei 2022. 

Let op!

We begrijpen dat jij je lidmaatschap met een reden opzegt en we zullen ons uiterste best doen om dit vlot voor je te regelen. Maar het beëindigen van een lidmaatschap is iets wat wij handmatig moeten doen.

Mail je afmelding dus tijdig en uiterlijk 14 dagen voor het volgende incasso moment om te voorkomen dat jouw opzegging en de auto-incasso elkaar kruisen. In dat geval stopt je lidmaatschap en toegang tot de community aan het einde van die lidmaatschapsperiode.

We storten in geen geval reeds geïncasseerde lidmaatschap betalingen terug.