Een cyclus voor het activeren van je verbinding met het veld van innerlijke wijsheid.

Hier verlang ik naar

Jezelf (terug)vinden in een wereld die je steeds verder weghaalt bij jezelf, is niet eenvoudig.

Overal word je geconfronteerd met verhalen en berichten die je vertellen wat je zou moeten voelen en denken. Maar wat je zelf voelt en denkt wordt hierdoor niet gestimuleerd. Sterker nog, veel van die modellen zijn erop gericht je verder te conformeren aan wat iemand anders wenselijk vindt.

De Orakel Cyclus biedt je een reis naar binnen waar je je innerlijk kind weer vindt, verborgen talenten ontdekt en je je kunt (her)verbinden met een bron die puur, authentiek en onuitputtelijk is. De bron van creativiteit en het veld van innerlijke wijsheid.

Voor hart-intelligente professionals die een volwaardige integratie willen maken tussen hun spiritualiteit, het dagelijkse leven & de energie van het moment.
Dit wil ik

Met hulp van de Orakel Cyclus ontdek je weer hoe het voelt om in jezelf te geloven.

Orakel Cyclus is geen school, het is geen opleiding.

Orakel Cyclus schept de ruimte voor het proces van het uitwerken van je eigen thema’s.

De Orakel Cyclus doet dat door je uit te nodigen om door middel van creativiteit en het scheppend bezig zijn, je ziel te helen.

De thema’s hiervoor worden aangereikt door de energie van de Volle Maan en de Nieuwe Maan, door de kwaliteiten van de seizoenen en de Nine Star Ki elementen, door de traditie van de Keltische Jaarfeesten, en vaardigheden vanuit de Jungiaanse psychologie. Deze thema’s bevestigen, spiegelen en resoneren met je eigen thema’s waardoor je deze in een heel ander perspectief kunt zien.

Deze individuele thema onderdelen van het jaar, dragen jou in het beleven van het jaar en in het vinden van inzicht in die beleving. Daarnaast krijg je hierdoor handvatten aangereikt met hulp waarvan je (weer) leert naar de innerlijke stem van je intuïtie te luisteren en deze op levendige en praktische wijze tot uitdrukking te brengen.

De Orakel Cyclus kwam te vroeg...

✨ Start in de Kenniscollectie ✨