In co-creatie met het leven, bewust aanwezig zijn.

Dat is wat je bij ons leert.

Inspiratie en educatie in de oude, universele principes van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Voor een bewust, helder en meer harmonieus leven.

Feng Shui, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Open de deuren naar de essentie

In een tijd waarin ons voortdurend enorme hoeveelheden aan informatie en nieuwe mogelijkheden geboden worden, is het de uitdaging om deze invloeden te herkennen en jezelf bewust te worden van waar je werkelijk behoefte ligt.

Conceptual Feng Shui helpt om invloeden uit de omgeving te analyseren en woorden te geven aan je gevoel. Nine Star Ki vertaald deze woorden naar de mens en zijn of haar leven.

Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet treedt, makkelijker keuzes maakt en bovenal in alles trouw blijft aan jezelf.

Feng Shui Academie bij Nina Elshof

Geaccrediteerd opleider in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki

De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om door middel van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki antwoorden te  vinden op persoonlijke  vragen over wonen, werken en leven.

Dit doen we vanuit de principes van Conceptual Feng Shui zoals vormgegeven door Nina Elshof, founding director van de Academie en Master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Zij waardeert de klassieke regels van Feng Shui maar ontwikkelde een meer eigentijdse benadering voorbij de strikte kaders en juist met ruimte voor de mens en haar spiritualiteit. Het ontwikkelen van kennis en inzicht in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki helpt om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht en bewustzijn. Keuzes die passen bij de persoon en zijn/haar leven, voorbijgaan aan trends en mode maar deze juist overstijgen.

Je volgt een opleiding niet alleen maar voor de leuk, jij wilt dat de kennis er ook echt toe doet.

Wij nemen al onze opleidingen net zo serieus als jij, inclusief een fijne dosis leuk.

  • Je volgt bij ons opleidingen die geaccrediteerd zijn op HBO-niveau door Zhong, KTNO, LVNG, BATC en VBAG. Je leest er hier meer over.
  • De mens, jij, staat voor ons in alles centraal. Daarom onderwijzen wij heel bewust in Conceptual Feng Shui. Deze vorm is trouw aan de klassieke Feng Shui maar biedt een meer eigentijdse benadering voorbij de strikte kaders en juist met ruimte voor de mens en haar of zijn spiritualiteit en eigenheid.
  • Daarom houdt onze studentbegeleider zich bewust bezig met de menselijke kant van het algemeen welbevinden van de student in de jaartrajecten specifiek en de overige opleidingsvormen in het algemeen.
  • En daarom leer je in onze jaartrajecten ook de vaardigheid in het communiceert met de andere mens; jouw toekomstige klant.
  • Je kunt bij ons leren op de manier die het beste bij jou past. Online, in je eigen tempo in onze besloten leeromgeving of live en goed verzorgd op onze prachtige locatie in een historisch pand in Zutphen. Een verfrissende inspiratiesessie of een diepgaande beroepsopleiding. Ons aanbod is zo opgebouwd, dat de geboden inhoud altijd weer vernieuwing en verdieping biedt en jou van waardevolle inzichten voorziet.
  • We hebben ruim 25 jaar ervaring in het werken met en lesgeven in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Naast een schat aan praktijk voorbeelden leer je ook zeker van de hilarische anekdotes en relativerende verhalen.
  • Kennis wordt pas waardevol wanneer je het kunt toepassen. Je leert bij ons uiteraard de benodigde theorie maar met praktijkopdrachten en oefeningen is onze leerstijl vooral ervaringsgericht. Hierdoor zit de stof niet alleen in je hoofd maar krijg je het toepassen ervan ook letterlijk in de vingers.
  • Dat wij onszelf geweldig vinden, zegt jou natuurlijk weinig. De erkenning door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CIPION) en registratie in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), biedt jou de zekerheid dat wij een gedegen opleider zijn.
  • Een goed gefundeerde en gestructureerde opleiding aanbieden doe je niet alleen. De Raad van Advies kijkt dan ook scherp met ons mee en voorziet ons gevraagd en ongevraagd van advies over de organisatie en vormgeving van de Academie.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

In de agenda vind je ons actuele aanbod om je te inspireren en te ontwikkelen in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Actueel agendaoverzicht

Dit is mijn uitnodiging aan jou;

Met mijn wekelijkse mail wil ik je een nieuw, dieper inzicht geven waarmee jij je leven omgeeft.

Aan de hand van persoonlijke verhalen en de tendensen in de wereld, deel ik mijn visie op de relatie met onze dierbaren, de omgeving en het leven bezien vanuit de Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Zodat je vanuit meer inzicht keuzes kunt maken in hoe jij je omgeving en je leven vormgeeft.

Meld je aan voor mijn mails, en ik schrijf je snel!

Nina