Voor diepgaand begrip op zielsniveau: ontdek de Nine Star Ki Opleiding

In co-creatie met het leven, bewust aanwezig zijn.

Dat is wat je bij ons leert.

Inspiratie en educatie in de oude, universele principes van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Voor een bewust, helder en meer harmonieus leven.

Feng Shui, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Open de deuren naar de essentie

In een tijd waarin ons voortdurend enorme hoeveelheden aan informatie en nieuwe mogelijkheden geboden worden, is het de uitdaging om deze invloeden te herkennen en jezelf bewust te worden van waar je werkelijk behoefte ligt.

Conceptual Feng Shui helpt om invloeden uit de omgeving te analyseren en woorden te geven aan je gevoel. Nine Star Ki vertaald deze woorden naar de mens en zijn of haar leven.

Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet treedt, makkelijker keuzes maakt en bovenal in alles trouw blijft aan jezelf.

Nine Star Ki & Feng Shui Academie bij Nina Elshof

Geaccrediteerd opleider in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki

De Nine Star Ki & Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om door middel van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki antwoorden te  vinden op persoonlijke  vragen over wonen, werken en leven.

Dit doen we vanuit de principes van Conceptual Feng Shui zoals vormgegeven door Nina Elshof, founding director van de Academie en Master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Zij waardeert de klassieke regels van Feng Shui maar ontwikkelde een meer eigentijdse benadering voorbij de strikte kaders en juist met ruimte voor de mens en haar spiritualiteit.

Het ontwikkelen van kennis en inzicht in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki helpt om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht en bewustzijn. Keuzes die passen bij de persoon en zijn/haar leven, voorbijgaan aan trends en mode maar deze juist overstijgen.

Je volgt een opleiding niet alleen maar voor de leuk, jij wilt dat de kennis er ook echt toe doet.

Wij nemen al onze opleidingen net zo serieus als jij, inclusief een fijne dosis leuk.

 • Je volgt bij ons opleidingen die geaccrediteerd zijn op HBO-niveau door Zhong, KTNO, LVNG, BATC en VBAG.
 • De mens, jij, staat voor ons in alles centraal. Daarom onderwijzen wij heel bewust in Conceptual Feng Shui. Deze vorm is trouw aan de klassieke Feng Shui maar biedt een meer eigentijdse benadering voorbij de strikte kaders en juist met ruimte voor de mens en haar of zijn spiritualiteit en eigenheid.
 • Daarom houdt onze studentbegeleider zich bewust bezig met de menselijke kant van het algemeen welbevinden van de student in de jaartrajecten specifiek en de overige opleidingsvormen in het algemeen.
 • En daarom leer je in onze jaartrajecten ook de vaardigheid in het communiceert met de andere mens; jouw toekomstige klant.
 • Je kunt bij ons leren op de manier die het beste bij jou past. Online, in je eigen tempo in onze besloten leeromgeving of live en goed verzorgd op onze prachtige locatie in een historisch pand in Zutphen. Een verfrissende inspiratiesessie of een diepgaande beroepsopleiding. Ons aanbod is zo opgebouwd, dat de geboden inhoud altijd weer vernieuwing en verdieping biedt en jou van waardevolle inzichten voorziet.
 • We hebben ruim 25 jaar ervaring in het werken met en lesgeven in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Naast een schat aan praktijk voorbeelden leer je ook zeker van de hilarische anekdotes en relativerende verhalen.
 • Kennis wordt pas waardevol wanneer je het kunt toepassen. Je leert bij ons uiteraard de benodigde theorie maar met praktijkopdrachten en oefeningen is onze leerstijl vooral ervaringsgericht. Hierdoor zit de stof niet alleen in je hoofd maar krijg je het toepassen ervan ook letterlijk in de vingers.
 • Dat wij onszelf geweldig vinden, zegt jou natuurlijk weinig. De erkenning door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CIPION) en registratie in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), biedt jou de zekerheid dat wij een gedegen opleider zijn.
 • Een goed gefundeerde en gestructureerde opleiding aanbieden doe je niet alleen. De Raad van Advies kijkt dan ook scherp met ons mee en voorziet ons gevraagd en ongevraagd van advies over de organisatie en vormgeving van de Academie.

Bekijk alles

Bekijk ons actuele les aanbod in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Actueel aanbod

 Erkend en geaccrediteerd

We  kiezen er voor om ons voortdurend en herhaaldelijk door externe organisaties te laten toetsen op de kwaliteit van onze eigen organisatie en de inhoud die we aanbieden. Dit biedt jou zekerheid in je keuze voor ons als opleider. Het zorgt daarnaast dat wat wij aanbieden niet enkel interessant is om te volgen, maar ook werkelijk tot waardevolle en bruikbare kennis resulteert. 

De Nine Star Ki & Feng Shui Academie staat geregistreerd bij het CRKBO-register en heeft daarmee een BTW-vrijstelling.

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, LVNG en VBAG en ZHONG.

CRKBO, Feng Shui Academie

CRKBO

De Nine Star Ki & Feng Shui Academie is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

De registratie bij het CRKBO is het resultaat van een audit door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) waardoor we elke vier opnieuw worden getoetst. Daarmee zijn we een officieel erkende onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs, die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Zhong accreditatie, Nine Star Ki & Feng Shui Academie

Zhong

De opleidingen van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie zijn geaccrediteerd door de Zhong; de Nederlandse Vereniging voor Traditonele Chinese Geneeskunde (TCG). We zijn bijzonder trots op deze accreditatie omdat zij niet alleen op vorm toetsen maar ook uitgebreid op de inhoud van onze opleidingen.

 • Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional / Opleiding Nine Star Ki: 178 NAP
KTNO, Nine Star Ki & Feng Shui Academie

KTNO

De Nine Star Ki & Feng Shui Academie is getoetst en geaccrediteerd door Stichting KTNO, een registratie en toetsingsinstituut voor paramedische natuurgeneeskundige opleidingen. Met deze accreditatie worden de opleidingsmogelijkheden van de Feng Shui Academie ook door de beroepsorganistaties LVNG, VBAG en BATC erkend als (bij-)scholing.

 • Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional: 10 EC

Leer meer

Vind de verdieping in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Bekijk ons aanbod