e-cursus Nine Star Ki

Een online cursus van 4 weken voor inzicht in de energetische dimensie in en om ons heen en de rode draad in jouw leven.

Voor toegang tot de hunkeringen van je ziel.

Je weet het al; start direct met de e-cursus Nine Star Ki

Het gebruik van Nine Star Ki is als een energetische ontdekkingsreis door je leven.

Nine Star Ki gaat over de leer van cycli. Het herkent cycli en patronen als het natuurlijke weefsel dat verbindt, draagt en houvast biedt. Inzicht in je eigen Nine Star Ki profiel brengt je tot de essentie van wie je daadwerkelijk bent, wie je als ziel bent en welke opdracht jij jezelf hebt gegeven voor je leven op deze wereld. Het geeft je toegang tot en begrip voor de hunkeringen van je ziel.

In deze e-cursus leer je in 4 weken wat Nine Star Ki is, hoe het zich toont in je eigen profiel en op welke wijze je het kunt toepassen in jouw leven.

Dit helpt je te begrijpen waarom je het leven benadert zoals jij dat doet.

Deze e-cursus geeft je bovendien het inzicht om de werking van de elementen ook bij anderen te herkennen, zodat je ook van hen beter begrijpt waarom ze doen zoals ze doen.

Je leert

De e-cursus Nine Star Ki geeft je de mogelijkheid om op een toegankelijke manier de basis van Nine Star Ki, leer van cycli te leren gebruiken. Je leert meer over de achtergrond van deze methode en hoe je een Nine Star Ki profiel kunt uitrekenen en interpreteren.

Les 1: Achtergrond - De elementen

Les 2: Het profiel

Extra les: Het profiel juist berekenen

Les 3: De cyclus

Les 4: Heel worden

 

 

De e-cursus Nine Star Ki maakt je bewust van de energetische dimensie die ons op alle manieren omringt en doordringt.

Met elke les groeit je begrip en herken je steeds helderder het patroon van je eigen verhaal.

Praktisch;

  • Je volgt de e-cursus Nine Star Ki in de online leeromgeving op je computer of met de app op je mobiel op de plek en het moment dat jou het beste uitkomt.
  • Gedurende een maand ontvang je elke week een nieuwe les. Elke les bevat een video van 30 minuten.
  • De lessen worden ondersteund met verdiepende achtergrond informatie in een printable syllabus.
  • De eerste les staat voor je klaar zodra je de e-cursus hebt besteld.
  • Elke week volgt er een nieuwe les totdat je de volledige e-cursus hebt doorlopen. Je ontvangt een mailtje zodra er een nieuwe les klaar staat.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot de e-cursus Nine Star Ki en kunt in alle rust de video's bekijken en informatie raadplegen.

 Je bestelt de e-cursus voor €125,=

Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle videolessen, ondersteunende kijk- en leestips, verdiepende oefeningen en een printable werkboek met achtergrondinformatie.

Bestel hier de e-cursus Nine Star Ki

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met inloginformatie. Hiermee heb je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je beginnen met de eerste les!

e-cursus Nine Star Ki, Feng Shui Academie, Nina Elshof
e-cursus Nine Star Ki, Feng Shui Academie, online leren

Antwoord op veelgestelde vragen;

Je bestelt de e-cursus voor €125,=

Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle videolessen, verdiepende kijk- en leestips en een ondersteunende printable syllabus met achtergrondinformatie.

Start met de e-cursus Nine Star Ki