Nine Star Ki

Krijg inzicht in de leer van cycli en ontwikkel een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn.

 

Nine Star Ki is een filosofische methode die inzicht geeft in de processen in jezelf en om je heen, door naar zich herhalende cycli en energetische patronen te kijken en deze te analyseren. Geen enkele andere duidingstechniek is zo treffend eenvoudig en verrassend verhelderend als Nine Star Ki.

Direct naar het complete Nine Star Ki aanbod
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, Nine Star Ki opleiding, Nina Elshof, Feng Shui Academie

 

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaalt.

Aan de hand van je geboortedatum word je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft inzicht in de energetische rode draad waarlangs je je door het leven beweegt. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit en maakt patronen zichtbaar.

Door Nine Star Ki wordt op een diep persoonlijk niveau treffend duidelijk gemaakt welke patronen onbewust een sturende rol spelen in je leven. Het inzicht dat Nine Star Ki geeft helpt om bewuster keuzes te maken.

Het geeft begrip en zachtheid, voor jezelf en zeker ook voor anderen en de wereld.

Met je Nine Star Ki profiel heb je je persoonlijke routeplanner bij de hand.

Nine Star Ki is oud, eigenlijk nog ouder dan Feng Shui, wat niet altijd even duidelijk is omdat het ooit, 7000 jaar geleden, in India is ontstaan en via Tibet in China terecht is gekomen. Later werd het in Japan verder verfijnd op een wijze zoals dat alleen in Japan kan. Daarna hebben Michio Kushi en Takashi Yoshikawa het in de jaren zestig in het Westen geïntroduceerd.


Nine Star Ki werkt net als astrologie met je geboortedatum, maar is totaal anders.

Nine Star Ki beschrijft ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven. Het beschrijft de symmetrie tussen een innerlijke ordening die in de uiterlijke wereld vorm aanneemt. Zoals een beukennootje de vorm aanneemt van een beukenboom, omdat de innerlijke ordening aangeeft dat dat de vorm is die in de uiterlijke werkelijkheid tot uitdrukking moet komen.

Inzoomend, kijkend naar je eigen leven, vertelt Nine Star Ki  het verhaal van het energetische patroon, de innerlijke ordening, waar jouw leven door wordt vormgegeven. Uitzoomend, kijkend naar het leven op aarde, vertelt Nine Star Ki het verhaal van het energetische patroon, de innerlijke ordening, waar de ontwikkeling van de processen op aarde, van de mensheid dus, door wordt vormgegeven.


Je geboortedatum vormt als het ware een sleutel die de energetische ordening van je moment van geboorte ontsluit en dat zichtbaar maakt in je Nine Star Ki profiel.

De essentie van wie je bent is doordrenkt met de unieke kwaliteiten van deze energie en dit draag je je leven lang mee. Het voorziet je lichaam, je leven van informatie over wie je bent, wat je hier komt leren en wat je uiteindelijke doel in dit leven is. Vergelijk het met een energetische routeplanner die op het moment van je geboorte wordt aangezet en die zorgt dat je daar arriveert waar je behoort te zijn.

Inzoomend op je eigen leven, kan Nine Star Ki helpen om te reflecteren op jouw energetische ordening en te herkennen waarom je hier bent. Dat kan je helpen te voorkomen dat je keuzes maakt die niet optimaal aansluiten bij jouw pad of dat je een richting kiest die je juist wegleidt van je doel. Reflecteren op je eigen, energetische ritme en patroon laat je bereidheid zien om te leren van de reden waarom en de wijze waarop je gearriveerd bent op het punt waar je nu bent.
 

Net als jij, ontwikkelt de wereld om ons heen zich ook.

En de wereld is extreem in transitie. Vanuit de patronen die Nine Star Ki laten zien, heb ik daar in mijn jaarlijkse Nine Star Ki tendensen al op gewezen. Door de energetische patronen te herkennen van de processen op aarde, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Je kunt het niet veranderen. Je kunt je er wel bewust van worden waardoor je het kunt leren begrijpen en voor jezelf een modus kunt vinden om met die processen om te gaan. Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken.

De Nine Star Ki patronen laten heel duidelijk zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie. En dan is het handig dat je je persoonlijke routeplanner erbij kunt pakken.
 
 
“Ik ben vooral iemand die alles zelf wil doen en blijf onderzoeken tot ik denk het te weten. Maar dan komt er toch altijd weer een vraag. Voor mij was 2020 een moeilijk jaar. Hierbij heb ik enorm veel steun van de Nine Star Ki cursus gehad.”
 Helene
 
“Nine Star Ki is gewoon tè interessant. Ik geloof dat het daarnaast waarderend is voor mijn eigen leven en in mijn werk. Mijn reden om de opleiding te volgen is dat er nog veel te ontdekken valt; zo oneindig als je met Nine Star Ki kan inzoomen op levensaspecten. Het is zo veelzijdig in te zetten!”
Else

 

 

Je kunt op verschillende manieren kennis maken met Nine Star Ki.

Welke vorm je ook kiest, het blijft altijd persoonlijk! Het gaat om jou en de wijze waarop je de energetische beweging van je leven kunt herkennen en er gebruik van kunt maken. Als je daar meer zicht op hebt gekregen, wordt het ook duidelijker hoe jij reageert op en resoneert met de energetische tendensen van het jaar.

Wat het je oplevert is rust door inzicht en duidelijkheid. Het is die duidelijkheid die maakt dat je jezelf, het leven maar ook anderen beter begrijpt: je hebt geleerd wat de karakteristieke kenmerken zijn van de energie die jouw leven en dat van anderen op archetypische wijze vormgeeft en inkleurt.

 

Wil je meer weten?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden om de wereld van Nine Star Ki te ontdekken.

 

Inspiratiesessie

Een eerste moment van kennismaken, zowel met Nine Star Ki als met Nina, is de Inspiratiesessie.in

Op luchtige maar doeltreffende wijze opent Nina een stukje de deur die toegang geeft tot de wereld van Nine Star Ki en Conceptual Feng Shui.

Meer info

E-cursus Nine Star Ki

Ga je graag zelf op onderzoek, of weet je al wat meer van Nine Star Ki, dan is de online e-cursus Nine Star Ki een goede (volgende) stap.

Deze e-cursus volg je in eigen tempo en na 4 weken beschik je over de basisvaardigheden om een Nine Star Ki profiel uit te reken en (in kleine kring) toe te passen.

Meer info

Persoonlijk Nine Star Ki consult

Een persoonlijk Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de energetische bewegingen en patronen in jouw leven. Je krijgt antwoord op de vragen die op dit moment spelen in je leven en de tendensen die zich voor je aandienen.

Een Nine Star Ki consult geeft je helderheid over beslissingen die genomen moeten worden in werk en leven, of wegen die ingeslagen of verlaten mogen worden.

Meer info

Nine Star Ki opleiding

Ga jij voor het serieuze werk, dan is de Nine Star Ki opleiding beslist een aanrader! In acht dagen, verspreid over acht weken duik je de diepte in van zowel de techniek als de toepassing van Nine Star Ki.

De kracht van Nine Star Ki schuilt in het begrijpen van die energetische beweging in iemands leven. Dat vraagt om inzicht en begrip van de achterliggende filosofische kennis. Die geeft Nina je en we kunnen je verzekeren dat dat verder reikt dan je je kunt voorstellen!

Meer info

Nine Star Ki Community

Houvast in een voortdurend veranderende wereld.

De Nine Star Ki community is een online studeerkamer waar je de inzichten vindt om (zelf-)bewust keuzes te maken die bijdragen aan het leven wat jíj voor ogen hebt.

In deze community brengt Nina de tendensen van een jaar persoonlijk dichterbij en verbindt die aan de Nine Star Ki energie van de maandelijkse Volle Manen.

Het geeft een dieper inzicht in de gebeurtenissen in je leven en creëert een nauwere band met de natuurlijke ordening der dingen. Daarbij kun je je verbinden met een waardevolle community met anderen leden, niet altijd gelijkgestemd maar wel altijd respectvol en leergierig.

Nine Star Ki 2022 opent binnenkort voor deelnamen.

Blijf op de hoogte

Nine Star Ki Event

Beweeg je mee, of beweeg je tegen de stroom in?

Sommige dingen laten zich niet veranderen. Sommige processen laten zich niet ontkennen.

Elk jaar geeft Nina tijdens een Nine Star Ki Event inzicht in de beweging van processen en het effect dat dat op dit moment heeft op ons eigen leven en de wereld om je heen. Zij vertaalt dat naar een praktische uitleg over wat een nieuw jaar energetisch in petto heeft.

Het is een event dat na meer dan tien jaar is uitgegroeid tot een gebeurtenis met grote impact. Alom stemmen mensen zich af op dit jaarlijkse energetische weerbericht die hen helpt zich voor te bereiden op wat het nieuwe jaar brengt.

Het Nine Star Ki Event vind jaarlijks in januari plaats en kun je vanaf november op de website vinden.

Blijf op de hoogte
“Wat was het fijn om samen met je te zijn en te kijken naar “mijn aardse profiel”. Helemaal helder en het brengt een BIG smile on my face: I’m on track. Naar aanleiding van het consult heb ik vanochtend in mijn dagelijkse FB blog een iets andere benadering gekozen en daar meer mezelf in betrokken. Het gaf gelijk andere reacties: mensen laten meer van zichzelf zien.
Dankjewel voor alle input. Het geeft mij rust én focus.”
Jacqueline Lammers - coach

 

 
“Even een berichtje van mij omdat ik je graag wil laten weten hoe waardevol de NSK opleiding en de manier waarop je die geeft voor me is! Vanochtend werd ik wakker en het is niet of er een kwartje valt maar het regent kwartjes gewoon. Nine Star Ki is voor mij echt alsof de mist optrekt, zo gaaf! En het is vast nog maar een tipje van de 'mist' sluier.”
Jeannette Thomas

 

 

Hoe Nine Star Ki ben jij? 

Download hieronder de Levenspatronen Ontdekkingsvragen voor meer inzicht in hoe jij jouw leven ervaart, wat jouw houding is ten opzichte van je leven en welke patronen zich daarin aftekenen.

Ja, ik ben benieuwd, stuur me die vragen!