Nine Star Ki

Autonoom in verbinding met het grotere geheel.

Nine Star Ki geeft je een filosofisch inzicht in de processen in jezelf en om je heen en duidt de herhalende cycli en energetische patronen die zich daarin aftekenen. Geen enkele andere duidingstechniek geeft zo'n treffend eenvoudig en verrassend verhelderend inzicht in hoe jij je door het leven beweegt als Nine Star Ki.

Bekijk ons Nine Star Ki aanbod
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, Nine Star Ki opleiding, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Nine Star Ki is een praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaalt.

Aan de hand van je geboortedatum word je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft inzicht in de energetische rode draad waarlangs je je door het leven beweegt. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit en maakt patronen zichtbaar.

Door Nine Star Ki wordt op een diep persoonlijk niveau treffend duidelijk gemaakt welke patronen onbewust een sturende rol spelen in je leven. Het inzicht dat Nine Star Ki geeft helpt om bewuster keuzes te maken.

Het geeft begrip en zachtheid, voor jezelf en zeker ook voor anderen en de wereld.

Met je Nine Star Ki profiel heb je je persoonlijke routeplanner bij de hand.

Nine Star Ki is oud, eigenlijk nog ouder dan Feng Shui, wat niet altijd even duidelijk is omdat het ooit, 7000 jaar geleden, in India is ontstaan en via Tibet in China terecht is gekomen. Later werd het in Japan verder verfijnd op een wijze zoals dat alleen in Japan kan. Daarna hebben Michio Kushi en Takashi Yoshikawa het in de jaren zestig in het Westen geïntroduceerd.


Nine Star Ki werkt net als astrologie met je geboortedatum, maar is totaal anders.

Nine Star Ki beschrijft ritmes en patronen die volgens een natuurlijke ordening hun beloop hebben in het leven. Het beschrijft de symmetrie tussen een innerlijke ordening die in de uiterlijke wereld vorm aanneemt. Zoals een beukennootje de vorm aanneemt van een beukenboom, omdat de innerlijke ordening aangeeft dat dat de vorm is die in de uiterlijke werkelijkheid tot uitdrukking moet komen.

Inzoomend, kijkend naar je eigen leven, vertelt Nine Star Ki  het verhaal van het energetische patroon, de innerlijke ordening, waar jouw leven door wordt vormgegeven. Uitzoomend, kijkend naar het leven op aarde, vertelt Nine Star Ki het verhaal van het energetische patroon, de innerlijke ordening, waar de ontwikkeling van de processen op aarde, van de mensheid dus, door wordt vormgegeven.


Je geboortedatum vormt als het ware een sleutel die de energetische ordening van je moment van geboorte ontsluit en dat zichtbaar maakt in je Nine Star Ki profiel.

De essentie van wie je bent is doordrenkt met de unieke kwaliteiten van deze energie en dit draag je je leven lang mee. Het voorziet je lichaam, je leven van informatie over wie je bent, wat je hier komt leren en wat je uiteindelijke doel in dit leven is. Vergelijk het met een energetische routeplanner die op het moment van je geboorte wordt aangezet en die zorgt dat je daar arriveert waar je behoort te zijn.

Inzoomend op je eigen leven, kan Nine Star Ki helpen om te reflecteren op jouw energetische ordening en te herkennen waarom je hier bent. Dat kan je helpen te voorkomen dat je keuzes maakt die niet optimaal aansluiten bij jouw pad of dat je een richting kiest die je juist wegleidt van je doel. Reflecteren op je eigen, energetische ritme en patroon laat je bereidheid zien om te leren van de reden waarom en de wijze waarop je gearriveerd bent op het punt waar je nu bent.
 

Net als jij, ontwikkelt de wereld om ons heen zich ook.

En de wereld is extreem in transitie. Vanuit de patronen die Nine Star Ki laten zien, heb ik daar in mijn jaarlijkse Nine Star Ki tendensen al op gewezen. Door de energetische patronen te herkennen van de processen op aarde, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Je kunt het niet veranderen. Je kunt je er wel bewust van worden waardoor je het kunt leren begrijpen en voor jezelf een modus kunt vinden om met die processen om te gaan. Duidelijkheid geeft zekerheid en maakt het mogelijk eigen keuzes te maken.

De Nine Star Ki patronen laten heel duidelijk zien dat we uitgedaagd worden om spiritueel volwassen te worden en onze verantwoording te nemen over wie we ten diepste zijn. De extreme transitie laat geen ruimte meer voor terugtrekken, afwachten en niets doen. Als ziel zijn we opgeroepen toelatingsexamen te doen voor een hogere dimensie. En dan is het handig dat je je persoonlijke routeplanner erbij kunt pakken.
 
 
“Ik ben vooral iemand die alles zelf wil doen en blijf onderzoeken tot ik denk het te weten. Maar dan komt er toch altijd weer een vraag. Voor mij was 2020 een moeilijk jaar. Hierbij heb ik enorm veel steun van de Nine Star Ki cursus gehad.”
 Helene
 
“Nine Star Ki is gewoon tè interessant. Ik geloof dat het daarnaast waarderend is voor mijn eigen leven en in mijn werk. Mijn reden om de opleiding te volgen is dat er nog veel te ontdekken valt; zo oneindig als je met Nine Star Ki kan inzoomen op levensaspecten. Het is zo veelzijdig in te zetten!”
Else

 

Je kunt op verschillende manieren kennis maken met Nine Star Ki.

Welke vorm je ook kiest, het blijft altijd persoonlijk! Het gaat om jou en de wijze waarop je de energetische beweging van je leven kunt herkennen en er gebruik van kunt maken. Als je daar meer zicht op hebt gekregen, wordt het ook duidelijker hoe jij reageert op en resoneert met de energetische tendensen van het jaar.

Wat het je oplevert is rust door inzicht en duidelijkheid. Het is die duidelijkheid die maakt dat je jezelf, het leven maar ook anderen beter begrijpt: je kent de karakteristieke kenmerken van de energie die jouw leven en dat van anderen op archetypische wijze vormgeeft en inkleurt.
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, Nina Elshof

Ervaar de energie van Nine Star Ki

Doe de Nine Star Ki element quiz!

Kenniscollectie

Een lidmaatschap om de wijsheid die in je leeft zachtjes maar zeker mee wakker te schudden tot een stevig, geankerd weten.

Inclusief de Volle Maan Artikelen en online Volle Maan Meditaties met Nina.

Over het lidmaatschap

E-cursus Nine Star Ki

Ga je graag zelf op onderzoek, dan is de online e-cursus Nine Star Ki voor jou!

Deze e-cursus volg je in eigen tempo en na 4 weken beschik je over de basisvaardigheden om een Nine Star Ki profiel uit te reken en (in kleine kring) toe te passen.

Meer info

Persoonlijk Nine Star Ki consult

Een persoonlijk Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de energetische bewegingen en patronen in jouw leven. Je krijgt antwoord op de vragen die op dit moment spelen in je leven en de tendensen die zich voor je aandienen.

Een Nine Star Ki consult geeft je helderheid over beslissingen die genomen moeten worden in werk en leven, of wegen die ingeslagen of verlaten mogen worden.

Meer info

e-opleiding Nine Star Ki en Feng Shui

Een traject voor zelfontwikkeling, bewustwording en inhoudelijke kennisoverdracht voor een bewust en helder leven.

De e-opleiding biedt je de mogelijkheid je te verdiepen in de achtergronden van Nine Star Ki en Feng Shui en je deze kennis ook echt eigen te maken.

Meer info

Nine Star Ki & Feng Shui Specialist

Mentorjaar

Specialiseer je kennis. Sterk je vertrouwen. Start met je advieswerk. De verdiepende stap voor professionals die de (e-)opleiding Nine Star Ki & Feng Shui hebben afgerond.

Meer info

Zeg, hoe Nine Star Ki ben jij?

Met de Levenspatronen Ontdekkingsvragen krijg je inzicht in wat jouw houding is ten opzichte van je leven en ontdek je welke patronen zich daarin aftekenen.

Jij krijgt hierdoor een beter begrip van hoe jij je door het leven beweegt.

 

Download GRATIS de Levenspatronen Ontdekkingsvragen en ontdek de flow van jouw leven.

Je ontvangt dan ook onze wekelijkse mails met bruikbare inzichten en inspiratie. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.