e-cursus Conceptual Feng Shui

Een online cursus van 4 weken voor inzicht in de invloed van de relatie tussen je omgeving, je huis en jezelf.

Omdat bewustzijn de eerste stap is naar verbetering.

Je weet het al; start met de e-cursus Conceptual Feng Shui

Duidelijk, inzichtgevend, verrijkend

Maneesha de Gier

"De inzichten in Conceptual Feng Shui zijn echt heel leuk, inspirerend en waardevol om in een levende relatie met je huis te zijn. En de energie (stroom) in je huis voedend en ondersteunend voor je te laten werken in wie je bent en hoe je je ontwikkelt. En de natuurlijk wijsheid van de natuur en cycli in de natuur praktisch, tastbaar te maken in je leefomgeving."

Lies

"Ik ben erg geïnteresseerd in feng shui maar voor mijn gevoel begreep ik het niet goed. Ik wil mij meer bewust worden van de energetische stroming in mijn huis en wat dit met mij doet. Wat voelt niet fijn en waarom niet. De e-cursus is heel duidelijk gegeven. Nina verteld heel rustig en duidelijk. Ik heb ontzettend veel geleerd. Ik ben veel inzichten rijker geworden. Online de cursus volgen is heel praktisch met het maken van aantekeningen en even terugkijken of stopzetten als je iets opschrijft."

Ity Busstra-te Velde

"De e-cursus Conceptual Feng Shui maakt het inzichtelijk dat wij opgenomen zijn in iets groters, deze cursus laat zien dat er een ritmisch geheel is dat ervoor zorgt dat de energetische stroom in het leven kloppend wordt, dat alles met elkaar verbonden is en logische gevolgen heeft. De schoonheid van het leven en de natuur is erin terug te vinden, maar ook het thema opruimen wat nu overal speelt, evenals de energie die het oplevert als je in verbinding leeft. En de ontdekking dat het in alle aspecten van je leven toepasbaar is, zowel wat van binnen leeft als uiterlijk zichtbaar is."

Chantal

"Nina legt de, toch best ingewikkelde materie, op een hele duidelijke, simpele en rustige manier uit en gebruikt daarbij beeldende taal waardoor je ook meteen een duidelijk beeld krijgt bij hetgeen ze wil vertellen. Ik vond deze e-cursus enorm waardevol en zou een volgende online cursus ook zeker weer volgen. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe woning en deze informatie kan mij helpen in mijn zoektocht naar een huis waar de energie voor mij klopt en uiteraard kan ik het gebruiken met het inrichten van mijn toekomstige woonhuis. "

Bewustzijn begint bij jezelf, bij je (t)huis

De huidige tijd vraagt erom dat we ons diep bewust worden van het gegeven dat wijzelf verantwoordelijkheid dragen voor het eigen welzijn. En dat we tegelijkertijd gaan beseffen dat iedere individuele actie effect heeft op het geheel.

De e-cursus Conceptual Feng Shui helpt je inzicht te krijgen in deze wisselwerking en laat je zien hoe jij in je eigen huis, op een heel praktische manier, dit effect waar nodig kunt optimaliseren.

Om zo rust en harmonie te creëren en een plek om echt Thuis te kunnen zijn.

Je leert

wat Conceptual Feng Shui in de basis nu eigenlijk is; geen gehotemetoot met spiegels en kristallen, maar een filosofische benadering om de wereld om je heen en je huis te begrijpen. En als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt kun je door middel van heel praktische handvatten die benadering meteen in je eigen woning toe passen. 

Les 1: De vijf elementen en de Ba Gua

Les 2: De Ba Gua en de voordeur

Les 3: De energetische structuur van je huis

Les 4: Interpretaties en oplossing

Extra les: De juiste positionering van de Ba Gua

 

 

In vier weken leer je de basis van Conceptual Feng Shui als filosofische benadering voor je huis en leven.

Praktisch;

Benodigdheden

Bij het volgen van de e-cursus is het handig als je fijne schrijf- en tekenwaar hebt, een aantal vellen A4 papier en transparant papier (rol of lossen vellen). En, alhoewel we er in de e-cursus niet mee aan de slag gaan, wil je zeer waarschijnlijk ook graag een plattegrondtekening van je eigen woning gebruiken!

Hoe het werkt
  • Je volgt de e-cursus Conceptual Feng Shui in de online leeromgeving op je computer, of met de app op je mobiel op de plek en het moment dat jou het beste uitkomt.
  • Gedurende een maand ontvang je elke week een nieuwe les. Elke les bevat een video van 30 minuten.
  • De lessen worden ondersteund met aanvullende kijk- en leestips, oefeningen en verdiepende achtergrond informatie in een printable werkboek.
  • De eerste les staat voor je klaar zodra je de e-cursus hebt besteld.
  • Elke week volgt er een nieuwe les totdat je de volledige e-cursus hebt doorlopen. Je ontvangt een mailtje zodra er een nieuwe les klaar staat.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot de e-cursus Conceptual Feng Shui en kunt in alle rust de video's bekijken en informatie raadplegen.

 Je bestelt de e-cursus voor €125,=

Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle videolessen, ondersteunende kijk- en leestips, verdiepende oefeningen en een printable werkbook met achtergrondinformatie.

Bestel hier de e-cursus Conceptual Feng Shui
e-cursus Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie, Nina Elshof
e-cursus Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie, online leren

Wat anderen zeggen over de e-cursus Conceptual Feng Shui;

Patricia Nunnink

"Ik wil mijn flat opruimen en opknappen en na het lezen van het boek 'Huis & Ziel wilde ik meer leren over feng shui. De e-cursus is een goede basis om hier verder over te lezen, heldere, rustige en duidelijke uitleg. Overzichtelijk. Het heeft me geholpen situaties beter te begrijpen iets 'in gang te zetten'."

Els van Dam

"Mijn interesse in wonen, energie, flow en een kijkje in mijzelf nemen zijn al langere tijd aanwezig. De e-cursus geeft een prachtig inzicht in je eigen leven dmv je eigen huis. Stagnaties in beide komen mooi aan het licht, dingen waar je je niet bewust van was. Dit was voor mij behulpzaam in mijn dagelijkse leven door al een aantal geleerde dingen toe te passen in mijn huis en de daarbij horende gevoelens die meteen volgenden....heel boeiend."

Tamara

"De e-cursus Conceptual Feng Shui vind ik een verrijking. Ik was een klein beetje bekend met feng shui maar nu vielen de kwartjes op zijn plek mbt de elementen en REC cijfers van de ba qua. De geschreven uitleg hiervan had ik al in huis en vaak doorgelezen maar de uitleg die in de cursus werd gegeven was zo duidelijk! Daarnaast werd er duidelijk en rustig gesproken en was er voldoende tijd om aantekeningen te maken. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deze cursus mag volgen."

Manon

"De vijf elementen heel duidelijk uitgelegd. Met verwoording van de elementen en hoe ze elkaar voeden of belemmeren, die het heel concreet maken. Dit ook bij uitleg en verwoorden van hoe de elementen in de Bagua staan. Ik wist er al het e.e.a. van [....] Maar toch .... door het zo "semi-live" van Nina te horen en hoe zij het uitlegt voegt het toch weer iets toe. Gaat het weer op een andere manier leven. De dingen die er na het filmpje bij aangegeven staan om je verder in te verdiepen geven er inderdaad meer diepte aan! Dus die zijn wel echt belangrijk om te lezen, vind ik. Zo ook dat interview; geeft meer "gevoel" van hoe logisch en natuurlijk Feng Shui met je huis en je leven verweven is. Dit als eerste reactie na les 1. Ben heel benieuwd naar de volgende les(sen)."

Antwoord op veelgestelde vragen;

Je bestelt de e-cursus voor €125,=

Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle videolessen, ondersteunende kijk- en leestips, verdiepende oefeningen en een printable werkboek met achtergrond informatie.

Je weet het al; start met de e-cursus Conceptual Feng Shui