e-cursus Conceptual Feng Shui

Een online cursus van 4 weken.

Krijg inzicht in de wisselwerking tussen jou en je omgeving en leer je welzijn te vergroten via de relatie met je huis.

Je weet het al. Start met de e-cursus Conceptual Feng Shui

"De e-cursus Conceptual Feng Shui maakt het inzichtelijk dat wij opgenomen zijn in iets groters, deze cursus laat zien dat er een ritmisch geheel is dat ervoor zorgt dat de energetische stroom in het leven kloppend wordt, dat alles met elkaar verbonden is en logische gevolgen heeft.

De schoonheid van het leven en de natuur is erin terug te vinden, maar ook het thema opruimen wat nu overal speelt, evenals de energie die het oplevert als je in verbinding leeft. En de ontdekking dat het in alle aspecten van je leven toepasbaar is, zowel wat van binnen leeft als uiterlijk zichtbaar is."

~ Ity

Maneesha

"De inzichten in Conceptual Feng Shui zijn echt heel leuk, inspirerend en waardevol om in een levende relatie met je huis te zijn. En de energie (stroom) in je huis voedend en ondersteunend voor je te laten werken in wie je bent en hoe je je ontwikkelt. En de natuurlijk wijsheid van de natuur en cycli in de natuur praktisch, tastbaar te maken in je leefomgeving."

Lies

"Ik ben erg geïnteresseerd in feng shui maar voor mijn gevoel begreep ik het niet goed. Ik wil mij meer bewust worden van de energetische stroming in mijn huis en wat dit met mij doet. Wat voelt niet fijn en waarom niet. De e-cursus is heel duidelijk gegeven. Nina verteld heel rustig en duidelijk. Ik heb ontzettend veel geleerd. Ik ben veel inzichten rijker geworden. Online de cursus volgen is heel praktisch met het maken van aantekeningen en even terugkijken of stopzetten als je iets opschrijft."

Bewustzijn begint bij jezelf, bij je (t)huis

We dragen verantwoording voor ons eigen welzijn en beseffen tegelijkertijd dat iedere individuele actie effect heeft op het geheel.

De e-cursus Conceptual Feng Shui helpt je inzicht te krijgen in deze wisselwerking tussen jezelf en je omgeving en laat je zien hoe jij in je eigen huis dit effect praktisch kunt optimaliseren.

In vier weken leer je de basis van Conceptual Feng Shui als filosofische benadering voor je huis en leven.

Om zo rust en harmonie te creëren en een plek om echt Thuis te kunnen zijn.

Je leert

In de e-cursus Conceptual Feng Shui leer je op een toegankelijke manier wat Conceptual Feng Shui in de basis nu eigenlijk is; geen gehotemetoot met spiegels en kristallen, maar een filosofische benadering om de wereld om je heen en je huis te begrijpen. En als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt kun je door middel van heel praktische handvatten die benadering meteen in je eigen woning toe passen.

Les 1

De vijf elementen en de Ba Gua voor een juiste interpretatie van de (energetische) plattegrond van een woning en toepassing van Feng Shui.

Les 2

De juiste positie van de Ba Gua, de bepalende rol van de voordeur en de gebruikelijke functies in een huis met de bijhorende elementen.

Les 3

De energetische structuur van je huis en het signaleren van mogelijke blokkades en obstakels.

Les 4

In les 4 komt alle inzichten van de voorgaande lessen samen: het verhaal van je huis inclusies interpretaties en oplossingen.

De e-cursus Conceptual Feng Shui helpt je inzicht te krijgen in de wisselwerking tussen jou en je omgeving.

Met elke les groeit je begrip en zie je steeds beter hoe je je welzijn kunt vergroten via de relatie met je huis.

e-cursus Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie, Nina Elshof
e-cursus Conceptual Feng Shui, Feng Shui Academie, online leren

. . . . . .

Praktisch:

Benodigdheden

Bij het volgen van de e-cursus is het handig als je fijne schrijf- en tekenwaar hebt, een aantal vellen A4 papier en transparant papier (rol of lossen vellen) plus (toegang tot) een printer voor het afdrukken van een oefenplattegrond. En, alhoewel we er in de e-cursus niet mee aan de slag gaan, wil je zeer waarschijnlijk de informatie toepassen op de plattegrondtekening van je eigen woning!

Hoe het werkt
  • Je volgt de e-cursus Conceptual Feng Shui in onze online leeromgeving op de plek en het moment dat jou het beste uitkomt.
  • Gedurende een maand ontvang je elke week een nieuwe les totdat je de volledige e-cursus hebt doorlopen. Je ontvangt een mailtje zodra er een nieuwe les klaar staat.
  • Elke les bevat een video van 30 minuten en word ondersteund met verdiepende achtergrond informatie en uitleg in de Syllabus.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot de e-cursus Conceptual Feng Shui en kunt in alle rust de video's bekijken en informatie raadplegen.

 Je bestelt de e-cursus voor €125,=

Bestel hier de e-cursus Conceptual Feng Shui

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met inloginformatie. Hiermee heb je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je beginnen met de eerste les!

Duidelijk, inzichtgevend, verrijkend.

"De e-cursus geeft een prachtig inzicht in je eigen leven dmv je eigen huis."

Patricia

"Ik wil mijn flat opruimen en opknappen en na het lezen van het boek 'Huis & Ziel wilde ik meer leren over feng shui. De e-cursus is een goede basis om hier verder over te lezen, heldere, rustige en duidelijke uitleg. Overzichtelijk. Het heeft me geholpen situaties beter te begrijpen iets 'in gang te zetten'."

Els

"Mijn interesse in wonen, energie, flow en een kijkje in mijzelf nemen zijn al langere tijd aanwezig. De e-cursus geeft een prachtig inzicht in je eigen leven dmv je eigen huis. Stagnaties in beide komen mooi aan het licht, dingen waar je je niet bewust van was. Dit was voor mij behulpzaam in mijn dagelijkse leven door al een aantal geleerde dingen toe te passen in mijn huis en de daarbij horende gevoelens die meteen volgenden....heel boeiend."

Tamara

"De e-cursus Conceptual Feng Shui vind ik een verrijking. Ik was een klein beetje bekend met feng shui maar nu vielen de kwartjes op zijn plek mbt de elementen en REC cijfers van de ba qua. De geschreven uitleg hiervan had ik al in huis en vaak doorgelezen maar de uitleg die in de cursus werd gegeven was zo duidelijk! Daarnaast werd er duidelijk en rustig gesproken en was er voldoende tijd om aantekeningen te maken. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deze cursus mag volgen."

Chantal

"Nina legt de, toch best ingewikkelde materie, op een hele duidelijke, simpele en rustige manier uit en gebruikt daarbij beeldende taal waardoor je ook meteen een duidelijk beeld krijgt bij hetgeen ze wil vertellen. Ik vond deze e-cursus enorm waardevol en zou een volgende online cursus ook zeker weer volgen. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe woning en deze informatie kan mij helpen in mijn zoektocht naar een huis waar de energie voor mij klopt en uiteraard kan ik het gebruiken met het inrichten van mijn toekomstige woonhuis. "

Antwoord op veelgestelde vragen

Krijg inzicht in de wisselwerking tussen jou en je omgeving en leer je welzijn te vergroten via de relatie met je huis.

Start met de e-cursus Conceptual Feng Shui