Nine Star Ki Consult

Herken de rode draad in je leven. Begrijp wie jij ten diepste bent en wat het leven van je vraagt.

Voor rust in je hoofd, zekerheid in je handelen en een vernieuwde verbinding met je ziel.

Ik wil een afspraak maken

Het effect van een Nine Star Ki Consult is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken.

Het maakt je bewust van de processen en patronen in je leven.

Dat inzicht is blijvend waardevol. Je herkent voor jezelf waar het (weer) mis dreigt te gaan, wat je nodig hebt om je balans te behouden en welke mogelijkheden juist voor jou specifieke en uitgelezen kansen zijn om te benutten.

Het geeft je het meesterschap over jezelf terug. Je hebt het zelfbewustzijn om passende keuzes te maken en je leven vanuit vertrouwen en inzicht, richting en inhoud te geven.

"Het consult met Nina heeft mij ankers gegeven in een onzekere periode. In de ongewisse tijd die ik nu tegemoet ga ervaar ik dit als erg waardevol.”
Sarah
“Nina, hartelijk dank want wat een rijkdom mocht ik ontvangen van jou. Mijn oprechte dank.  Als metaal 6 is het voor mij geweldig om hiermee verder aan de slag te gaan natuurlijk. Ik voel zoveel vreugde momenteel.”  
Chris

Een Nine Star Ki Consult geeft je inzicht in de energetische dimensie die zich in, door en om jou heen beweegt.

Je profiel wordt berekend aan de hand van je geboortedatum en laat zien hoe de energetische rode draad van je leven zich ontvouwt; waar wil deze heen, welke vorm wil deze aannemen, waar zit de blokkade en de uitdaging.

Tijdens een consult leg ik je uit hoe de energie van jouw Nine Star Ki profiel er uit ziet en wat dat in de praktijk van je dagelijkse leven betekent.

Afhankelijk van je vraag kunnen we kijken naar je profiel in relatie tot bijvoorbeeld het energetische profiel van dit jaar. Het geeft je begrip van de tendensen die zich voor je aandienen en helderheid over mogelijk beslissingen in werk en leven, of wegen die ingeslagen of verlaten mogen worden.

"Ik heb in mijn leven therapie gehad, verschillende coaches bezocht en ook de nodige cursussen gevolgd om aan mezelf te werken. Alles was nuttig, maar telkens werd er slechts één thema of onderwerp of probleem behandeld. Door het Nine Star Ki consult werd me ineens duidelijk welke verbinding er bestaat tussen de verschillende gebeurtenissen in mijn leven. En ook hoe dat passend is voor hoe ik het leven beleef. Het consult heeft geholpen mezelf te begrijpen vanuit een diepgang die ik nog niet eerder zo ervaren heb."
Pieter
“Wat was het fijn om samen met je te zijn en te kijken naar “mijn aardse profiel”. Helemaal helder en het brengt een BIG smile on my face: I’m on track. Naar aanleiding van het consult heb ik vanochtend in mijn dagelijkse FB blog een iets andere benadering gekozen en daar meer mezelf in betrokken. Het gaf gelijk andere reacties: mensen laten meer van zichzelf zien. Dankjewel voor alle input. Het geeft mij rust én focus.”
Jacqueline
Dit wil ik

De individuele elementen hebben elk hun eigen kwaliteiten en potenties, hun valkuilen en voorkeuren.

De elementen in jouw Nine Star Ki profiel en hun posities daarin, vertellen je over de kwaliteiten en potentie, de valkuilen en voorkeuren, van de kosmische energie die door jou heen beweegt en vorm aanneemt in jouw leven.

Met ruim 30 jaar studie van Nine Star Ki en ervaring in het geven van honderden persoonlijke consulten, ben ik in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen.

Belangrijker nog, en fijner ook : ), is dat ik op basis van de energetische structuur van jouw profiel, je doeltreffend op je eigen daarin aanwezige oplossing kan wijzen. Dit geeft niet alleen een beter begrip van jezelf, maar ook een diepe heling.

Mogelijke onderwerpen voor een Nine Star Ki Consult
  • passende keuzes in je werk en persoonlijke ontwikkeling en het juiste moment hiervoor
  • duiding van een verlangen dat je ervaart, maar nog onvoldoende kunt benoemen
  • de onderliggende oorzaak van terugkerende situaties en gedrag benoemen en hoe je jezelf hier vrij van maakt

Ik vertaal de analyse van je profiel altijd in begrijpelijke woorden zonder wollige jargon en voorzie ze van concrete voorbeelden zodat het voor jou tot leven komt en een concrete toepasbaarheid krijgt. Waar passend zal ik dit aanvullen met praktisch advies en tips.

Na alle therapie, coaching en persoonlijke ontwikkeling ...

Nu snap ik het omdat het in het geheel van het plaatje wordt geplaatst.

Praktisch

  • Een consult duurt 75 minuten.
  • Het consult vindt plaats in Nina´s winkel en werkplek in Zutphen, of online via Zoom. Je kunt hiervoor zelf je voorkeur aangeven.            
  • Na afloop van een online consult ontvang je de opname via een WeTransfer link.
  • Van een live consult in Zutphen kun je zelf een audio opname te maken.
  • Je bestelt een eerste Nine Star Ki Consult voor €245,-.

Het is mogelijk om voor €395,= een gezamenlijk Nine Star Ki Consult met je partner te boeken. Neem hiervoor contact met ons op [email protected] zodat we een blok van 1,5 uur voor jullie kunnen reserveren.

Reserveer je persoonlijk Nine Star Ki Consult zelf in de kalender.