Persoonlijk Nine Star Ki consult

Krijg inzicht in de energetische dimensie in en om je heen en de rode draad in jouw leven.

Voor rust, zekerheid en verbinding met je ziel.

Ik wil direct een afspraak maken

 

Het effect van een Nine Star Ki consult is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken.

Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Dat inzicht is blijvend waardevol omdat je daardoor kunt herkennen waar het (weer) mis dreigt te gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld van wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt!

 

"Het consult met Nina heeft mij ankers gegeven in een onzekere periode. In de ongewisse tijd die ik nu tegemoet ga ervaar ik dit als erg waardevol.”
Sarah - programmamaker
“Nina, hartelijk dank want wat een rijkdom mocht ik ontvangen van jou. Mijn oprechte dank.  Als metaal 6 is het voor mij geweldig om hiermee verder aan de slag te gaan natuurlijk. Ik voel zoveel vreugde momenteel.”  
Chris

Een persoonlijk Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de energetische dimensie in en om je heen en de rode draad in jouw leven.

Je krijgt antwoord op de vragen die op dit moment spelen in je leven en de tendensen die zich voor je aandienen.

Afhankelijk van je vraag kunnen we kijken naar jouw persoonlijke profiel in relatie tot bijvoorbeeld het energetische profiel van dit jaar. Het geeft je helderheid over beslissingen die genomen moeten worden in werk en leven, of wegen die ingeslagen of verlaten mogen worden.

Tijdens een online consult legt Nina je uit hoe je Nine Star Ki profiel er uit ziet, die aan de hand van je geboortedatum wordt uitgerekend. Jouw persoonlijke Nine Star Ki profiel laat zien hoe de energetische rode draad van je leven zich ontvouwt; waar wil deze heen, welke vorm wil het aannemen, waar zit de blokkade. Nina vertaalt de analyse van jouw profiel in heldere woorden voorzien van concrete voorbeelden en, waar passend, praktisch advies. 

Het brengt je rust, zekerheid en een hernieuwde verbinding met je ziel.

 

 “Vanuit een persoonlijk Nine Star Ki consult was door jou aan mij al wel verteld dat hetgeen in mijn leven gebeurd is in 2020 verwerkt en verteerd dient te worden. Het zit vaak in mijn achterhoofd maar ben me door je Nine Star Ki Live nr 14 weer meer op de feiten gedrukt en me er bewuster van geworden. Dank daarvoor!
Door het vergroten van mijn bewustwording hierover heb ik ze verwerkt, verteerd en een plaats gegeven. Waardevol voor mij en daarmee wil ik je laten weten dat je er mij mee geholpen hebt! Dank hiervoor door het nogmaals te benoemen en uit te leggen.”

Lisette

Praktisch;

  • Het consult vindt plaats via Zoom
  • Het consult duurt 75 minuten
  • Na afloop ontvang je de opname van het consult via een WeTransfer link
  • Houd rekening met een wachttijd van 3/4 maanden
  • Je bestelt een persoonlijk consult voor €245,-

 Neem contact met ons op voor het inplannen van je persoonlijke consult.

Neem contact op