Persoonlijk Nine Star Ki consult

Herken de rode draad in je leven. Begrijp wie jij ten diepste bent en wat het leven van je vraagt.

Voor rust in je hoofd, zekerheid in je handelen en een vernieuwde verbinding met je ziel.

Ik wil een afspraak maken

Het effect van een Nine Star Ki consult is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken.

Het maakt je bewust van de processen en patronen in je leven.

Dat inzicht is blijvend waardevol. Je herkent voor jezelf waar het (weer) mis dreigt te gaan, wat je nodig hebt om je balans te behouden en welke mogelijkheden juist voor jou specifiek uitgelezen kansen zijn om te benutten.

Het geeft je het meesterschap over jezelf terug. Je hebt het zelf bewustzijn om passende keuzes te maken en je leven vanuit vertrouwen en inzicht, richting te geven.

"Het consult met Nina heeft mij ankers gegeven in een onzekere periode. In de ongewisse tijd die ik nu tegemoet ga ervaar ik dit als erg waardevol.”
Sarah
“Nina, hartelijk dank want wat een rijkdom mocht ik ontvangen van jou. Mijn oprechte dank.  Als metaal 6 is het voor mij geweldig om hiermee verder aan de slag te gaan natuurlijk. Ik voel zoveel vreugde momenteel.”  
Chris

Een persoonlijk Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de energetische dimensie die zich in en om jou heen beweegt.

Je profiel wordt berekend aan de hand van je geboortedatum en laat zien hoe de energetische rode draad van je leven zich ontvouwt; waar wil deze heen, welke vorm wil het aannemen, waar zit de blokkade.

Tijdens een consult leg ik je uit hoe de energie van jouw Nine Star Ki profiel er uit ziet en wat dat in de praktijk van je dagelijkse leven betekent.

Afhankelijk van je vraag kunnen we kijken naar je profiel in relatie tot bijvoorbeeld het energetische profiel van dit jaar. Het geeft je begrip van de tendensen die zich voor je aandienen en helderheid over mogelijk beslissingen in werk en leven, of wegen die ingeslagen of verlaten mogen worden.

 “Vanuit een persoonlijk Nine Star Ki consult was door jou aan mij al wel verteld dat hetgeen in mijn leven gebeurd is in 2020 verwerkt en verteerd dient te worden. Het zit vaak in mijn achterhoofd maar ben me door je Nina Live nr 14 weer meer op de feiten gedrukt en me er bewuster van geworden. Dank daarvoor!
Door het vergroten van mijn bewustwording hierover heb ik ze verwerkt, verteerd en een plaats gegeven. Waardevol voor mij en daarmee wil ik je laten weten dat je er mij mee geholpen hebt! Dank hiervoor door het nogmaals te benoemen en uit te leggen.”

Lisette
“Wat was het fijn om samen met je te zijn en te kijken naar “mijn aardse profiel”. Helemaal helder en het brengt een BIG smile on my face: I’m on track. Naar aanleiding van het consult heb ik vanochtend in mijn dagelijkse FB blog een iets andere benadering gekozen en daar meer mezelf in betrokken. Het gaf gelijk andere reacties: mensen laten meer van zichzelf zien. Dankjewel voor alle input. Het geeft mij rust én focus.”
Jacqueline

De individuele elementen hebben elk hun eigen kwaliteiten en potenties, hun valkuilen en voorkeuren.

De elementen in jouw profiel en hun posities daarin, vertellen ons over de kwaliteiten en potenties en de valkuilen en voorkeuren van de energie in jouw leven.

Met ruim 30 jaar studie van Nine Star Ki en ervaring in het geven van honderden persoonlijke consulten, ben ik in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen.

Belangrijker nog, en fijner ook : ), is dat ik op basis van de energetische dimensie in jouw profiel, je doeltreffend op je eigen daarin aanwezige oplossing kan wijzen. Dit geeft niet alleen een beter zelf begrip maar ook een diepe heling.

Mogelijke onderwerpen voor een Nine Star Ki consult
  • passende keuzes in je werk en persoonlijke ontwikkeling en het juiste moment hiervoor
  • duiding van een verlangen dat je ervaart, maar nog onvoldoende kunt benoemen
  • de onderliggende oorzaak van terugkerende situaties en gedrag en hoe je jezelf hier vrij van maakt

Ik vertaal de analyse van je profiel altijd in begrijpelijke woorden zonder wollige jargon en voorzie ze van concrete voorbeelden zodat het voor jou tot leven komt en een concrete toepasbaarheid krijgt. Waar passend zal ik dit aanvullen met praktisch advies en tips.

Praktisch

Afspraken zijn beschikbaar op woensdag en vrijdag, 10:00 en 13:00 uur. We informeren je graag over de eerst volgende beschikbaarheid.

  • Een consult duurt 75 minuten.
  • Het consult vindt plaats bij Nina´s winkel en werkplek in Zutphen of online via Zoom. Je kunt hiervoor zelf je voorkeur aangeven.            
  • Na afloop van een online consult ontvang je de opname via een WeTransfer link. Het staat je vrij om zelf een audio opname te maken als je het consult in persoon ontvangt.
  • Je bestelt een persoonlijk consult voor €245,-

We doen ons best om je consult op zo´n kort mogelijke tijd in te plannen. Neem gerust contact met ons voor informatie over de actuele wachttijd en/of het inplannen van je persoonlijke consult.

We zijn te bereiken via [email protected] en onderstaand contactformulier.