Verheldering Consult

Tijdens een Verheldering consult zet Nina haar kennis van Feng Shui, Nine Star Ki, Jungiaanse psychologie en Gaialogie in om gecombineerd met haar praktische, directe nuchterheid de knoop in je maag te ontwarren en de kluwen van gedachten op te helderen.

Zodat je weet wat er toe doet en je heldere keuzes kunt maken.

Ik wil een afspraak maken

Je hebt een prangende vraag.

Hij maalt maar door je hoofd en creëert een knoop in je maag.

In de hectiek van alle dag is het niet altijd eenvoudig om contact te maken met wat je nu echt wilt en nodig hebt. Soms zijn de boodschappen die je gevoel of intuïtie je geven ook ronduit verwarrend of onduidelijk.

Wat te doen?

Al dat malen kost bakken met energie en leidt af van de dingen die je aandacht nodig hebben.

Dan is het fijn als je het met iemand hierover kunt hebben die je deskundig en gericht helpt de emotionele vertroebeling helder te krijgen. Zodat waar het werkelijk over gaat weer duidelijk voor je wordt.

Nina is de intermediair die in staat is om de zichtbare realiteit en de onzichtbare werkelijkheid met elkaar te verbinden en deze voor je te vertalen in praktische, concrete woorden, aanwijzingen of keuzemogelijkheden specifiek afgestemd op jouw situatie en vraag.

Het resultaat is dat je weer duidelijk krijgt wat er voor jou echt toe doet en je zo heldere keuzes kunt maken.

"Als Nina iets uitlegt kun je eigenlijk alleen maar denken: Zo is het, ik ga hier werk van maken en waarom heb ik dat niet eerder gedaan?"

Guido

Met ruim 30 jaar studie van Feng Shui, Nine Star Ki, Jungiaanse psychologie, Gaialogie en ervaring in het geven van honderden consulten, ben ik in staat om snel zicht te krijgen op wat onduidelijk lijkt te zijn en om datgeen te benoemen wat jouw daadkracht en helderheid in de weg staat.

Het Verheldering Consult werkt het beste als je een specifieke vraag hebt die een zekere urgentie kent.

Dit kan betrekking hebben op je werk, je relaties, je leef situatie of je persoonlijke ontwikkeling; een vraag of keuze moment waarvoor je net dat laatste zetje nodig hebt om de onrust in jezelf tot bedaren te brengen en weer gericht koers te kunnen zetten.

Ik geef je geen advies of heb ook zeker niet hét antwoord. Jouw soevereiniteit staat centraal.

Ik bied je overzicht en de details van het speelveld met jouw positie daarin zodat je zelf je vervolgstappen kunt bepalen.

Praktisch

  • Een consult duurt 30-45 minuten.
  • Het consult vindt plaats in Nina´s winkel en werkplek in Zutphen, of online via Zoom. Je kunt hiervoor zelf je voorkeur aangeven.            
  • Na afloop van een online consult ontvang je de opname via een WeTransfer link.
  • Van een live consult in Zutphen kun je zelf een audio opname maken.
  • Je bestelt een Verheldering Consult voor €95,=

Het is mogelijk om voor €190,= een Verheldering Consult samen met je partner te boeken. Neem hiervoor contact met ons op [email protected] zodat we een blok van een uur voor jullie kunnen reserveren.

Reserveer zelf je Verheldering Consult in de kalender.