Nine Star Ki & Feng Shui Specialist

MENTORJAAR

Specialiseer je kennis. Sterk je vertrouwen. Start met je advieswerk.

De verdiepende stap voor de Professional die zichzelf en haar werk serieus neemt, en de support om Nine Star Ki & Feng Shui ook echt in de praktijk te brengen goed kan gebruiken.

Dit wil ik!

Van Professional naar Specialist

Je hebt je diploma Conceptual Feng Shui Professional op zak, of de e-opleiding Nine Star Ki & Feng Shui volledig voltooid maar dit betekent niet dat je leertraject tot een eind is gekomen. Integendeel, het begint nu pas echt!

Het toepassen van je kennis in de praktijk, het werken met klanten en het zakelijk aspect wat daar bij komt kijken zijn een volgende uitnodiging om jezelf verder te ontwikkelen en je onzekerheden te overkomen zodat jouw werk ook volledig tot uiting kan komen.

In dit vervolgtraject staat Nina je graag bij.

Dit keer echter niet als leraar, maar als mentor. In het Mentorjaar zal Nina al haar opgedane kennis en kunde inzetten om jou en je werk met Nine Star Ki en Conceptual Feng Shui nog meer diepgang te geven met specifieke kennis op belangrijke onderwerpen en gerichte feedback voor het versterken van je eigen werkwijze.

In de meer dan 30 jaar dat Nina nu met Nine Star Ki en Conceptual Feng Shui werkt, heeft ze de wereld van deze methodes tot in de uithoeken leren kennen.

In het Mentorjaar draagt ze haar kennis aan je over en biedt ze de praktische ondersteuning voor een vruchtbare start als zelfstandig Nine Star Ki & Feng Shui Specialist.

Opzet

Aan de hand van zelf ingebrachte casuïstiek wordt gedurende 14 maanden in 10 bijeenkomsten gewerkt aan verdieping op thema’s, specialisatie van vaardigheden en versterking van de eigen beroepspraktijk.

De opzet van het Mentorjaar is te verdelen in drie aandachtspunten die, onlosmakelijk van elkaar, door het hele jaar heen een belangrijke plek innemen: Specialiseer je kennis, Sterk je vertrouwen en Start met je advieswerk.

Reserveer je intake gesprek

Specialiseer je kennis.

(H-)erken het verhaal

De specifieke functies in een huis vertellen een verhaal. Een diepere analyse op energetisch niveau legt een verhaal bloot dat verder reikt dan bijvoorbeeld de familiedynamiek in het gezin dat in het huis woont, of de kwaliteit van slapen. Hiermee kan het verband gelegd worden met vorige en toekomstige generaties, of inzicht gegeven worden in de roerselen van het onbewuste.

 • Erken het verhaal van een huis en zijn bewoners voor diepgaand advies met blijvende betekenis
 • Herken hoe groot de impact van een conflict is in een positie en op de balans in huis en wat er nodig is om hierin te bemiddelen

Biedt ondersteuning bij levensgebeurtenissen

Naast dit grotere verhaal, worden bijzondere levensgebeurtenissen besproken en wordt behandeld met welke aspecten van Conceptual Feng Shui je ondersteuning kunt bieden tijdens bijvoorbeeld huwelijk, zwangerschap, geboorte en overlijden. En niet in de laatste plaats leer je een verhuisprofiel te maken, zodat je mensen kunt behoeden voor een ongunstige aankoop.

Gebruik het Nine Star Ki perspectief

Door alle lessen heen wordt vooral Nine Star Ki met kracht en diepgang toegepast om inzicht te genereren en bewustzijn te laten ontstaan. Waarom is iemand een man-on-a-mission en hoe herken je dat in huis? Welk specifiek gedrag laat iemand met een ongeaspecteerd element zien in zijn of haar huis?

 • Herken de kracht van onbewuste en bewuste intentie
 • Leer methodes om een huis op alle niveaus te reinigen van energie met behulp van de vijf elementen
 • Weet wat het thema van een huis betekent voor de bewoner met dat betreffende element in zijn of haar Nine Star Ki profiel en ken verschillende oplossingen om het welzijn voor beide te herstellen

Sterk je vertrouwen. Start met je advieswerk.

Een zeker begin

De eerste bijeenkomst gebruiken we als een kick-off sessie waarbij je alle info en instructies krijgt om in de vier maanden tot de volgende bijeenkomst de benodigde ervaring op te doen voor de rest van het Mentorjaar.

 • Krijg je eerste twee betaalde opdrachten, buiten je vrienden- en familiekring om
 • Ontdek het fundament voor een gezonde bedrijfsvoering
 • Leer van de belangrijkste marketingslessen uit 25+ jaar bloed, zweet, tranen én voldoening als zelfstandig ondernemer in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki
 • Ontwikkel een consistente aanpak voor rust in je hoofd en gefundeerde onderbouwing van je adviezen

Jij, jezelf en je rol als Specialist

Het Mentorjaar is vooral ook bedoeld om jou te begeleiden in het verder specialiseren van je werk en te reflecteren op je eigen proces daarin. In de praktijk blijkt namelijk dat het je aan kennis niet ontbreekt, maar wel dat er specifieke problemen of thema's telkens weer de kop opsteken die je hinderen in het vrijuit delen van jouw bijdrage.

 • Binnen de veilige ruimte van een beperkte groep studenten, die allemaal tegen gelijkwaardige uitdagingen aanlopen, helpt Nina jou je te verbinden met de vijfde dimensie van Nine Star Ki en Feng Shui:

de dimensie waarin je zelf creëert wat je nodig hebt om verder te komen in je ontwikkeling.

De vraag naar adviseurs die vanuit een holistisch wereldbeeld mens, omgeving en gebeurtenissen kunnen duiden is ongekend groot.

Het verlangen naar specialisten die overzicht kunnen scheppen in de chaos, die rust en vertrouwen kunnen creëren is nog groter.

Jij beschikt over de kennis en vaardigheden om die behoeften te beantwoorden. Maar doe je dat ook?

In het Mentorjaar begeleidt Nina je persoonlijk in het specialiseren van je kunde en het versterken van je werkwijze.

Zodat jij jouw bijdrage met overtuiging gaat delen. De wereld staat er namelijk om te springen.

Investering en aanmelden

De investering voor het Nine Star Ki & Feng Shui Specialist • Mentorjaar is €2.750,-

Je ontvangt hiervoor

 • Mentorschap van Nina gedurende 14 maanden in een geborgen setting van een kleine groep deelnemers
 • Deelname aan 10 live bijeenkomsten inclusief koffie/thee, lunch en versnaperingen
 • Toegang tot de besloten, online leeromgeving
 • Plus na afronding van het Mentorjaar een exclusieve uitnodiging voor Nina’s Aanbevelingsnetwerk.
We starten dinsdag 22 oktober 2024 met de kick off sessie
 • De bijeenkomsten vinden eens per maand plaats, op een dinsdag, in Zutphen
 • Toelating is exclusief voor Conceptual Feng Shui Professionals
 • Beperkt aantal deelnemers

In een kort intake gesprek beantwoord Nina eventuele vragen en bekijken jullie samen of deelname aan het Mentorjaar passend is.

Neem contact op voor het inplannen van je intake gesprek

Praktisch

 

Jij bent toe aan de verdiepende stap, het Mentorjaar helpt je deze ook serieus te nemen.

 

Reserveer je intake gesprek