Ontmoet Nina

Mijn naam is Nina Elshof (1961, Brummen). Ik ben afgestudeerd als binnenhuisadviseur en sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Het werken met deze inzichtgevende, filosofische methoden heeft mij zelf zoveel gebracht, dat ik het tot mijn missie heb gemaakt de kennis van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki toegankelijk te maken voor iedereen.

In 2007 ben ik om die reden begonnen met lesgeven en heb de Nine Star Ki & Feng Shui Academie opgericht. Inmiddels heb ik zoveel studenten opgeleid dat ik met een gerust hart kan zeggen dat het me gelukt is om Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland op de kaart te zetten.

Daarnaast ben ik de bedenker en oprichter van de Energetische Huishoudwinkel. Een winkel waar je terecht kunt voor mooie, verantwoorde producten om energie en sfeer in je huis te transformeren.

Schrijven is mijn lust en mijn leven. Niet alleen schrijf ik wekelijks een Energetisch Week Bericht dat altijd inhaakt op de actualiteiten. Ik ben ook auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' zijn waarde keer op keer weer bewijst.

In verbinding met de kosmische energie die ons omringt en gegrond in de fysieke realiteit van het dagelijkse leven, geef ik als Energie Alchemist vorm en inhoud aan mijn leven. 

De kennis vergaard, de ervaringen geïntegreerd, de lessen geleerd en mijn unieke Nine Star Ki profiel geaccepteerd maken me ongeëvenaard tot wie ik nu ben en wat ik jou te bieden heb. 

Meer over Nina
Nina Elshof, auteur Huis & Ziel, Master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki,

Ontmoet het team

We zijn een klein maar krachtig team met elk onze unieke en uitgesproken bijdrage in ons werk voor de Nine Star Ki & Feng Shui Academie, de Energetische Huishoudwinkel en Nina's werk als Energie Alchemist.

Bij sommige teamleden is Nine Star Ki en Feng Shui met de paplepel ingegoten (letterlijk 😇) en voor anderen is het een wonderbaarlijke ontdekking. Maar we genieten allemaal van de magie van het leven en ervaren de drive om dit werk met anderen te kunnen delen.

Wenske Pasman

Brand strategist + adviseur. All the way vanuit Canada.

Nicole van Kalker

Winkel gastvrouw. Trouw teamlid tijdens al onze drie verhuizingen in Zutphen.

 

Carin Ruijs

Winkel gastrouw. Afgestudeerd Feng Shui Professional met alle geduld voor winkel advies.

Tineke Zwaan

Backoffice manager. Ook wel Technische Tineke!

Maryse Tamliani Pasman

Content Creator en de gene die je DM beantwoordt!

En dan jij! Verdiep de verbinding. Sluit je aan bij de familie.