Nina Elshof

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie, bedenker van de Energetische Huishoudwinkel en auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.

Nina is een pionier, een wegbereider die graag je kijk op de wereld en die op jezelf transformeert. Dit doet zij door middel van internationale lezingen, haar boeken, volle maan artikelen en wekelijkse blogs, persoonlijke consulten en de lessen voor de Academie.

"Ik droom, denk, handel en bezie mijn leven en de wereld om mij heen letterlijk vanuit deze filosofie. Daarmee is het meer dan een methode om de omgeving en je leven te harmoniseren. Het ís mijn manier van leven."

Met haar werk en bijdragen wordt Nina inmiddels breed erkend als de master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki van Nederland.

Meer over Nina
Nina Elshof, auteur Huis & Ziel, Master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki,
team Nina Elshof, Feng Shui Academie

Wij zijn de Nine Star Ki & Feng Shui Academie

De Nine Star Ki & Feng Shui Academie is in 2005 opgericht door Nina Elshof vanuit de behoefte om iedereen die zich wil verdiepen in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki een goed gefundeerde en gestructureerde opleiding aan te bieden.

We kiezen er dan ook voor om ons voortdurend en herhaaldelijk door externe organisaties te laten toetsen op de kwaliteit van onze organisatie en de inhoud van de lessen die we aanbieden.

Daarmee zijn we de eerste organisatie in Nederland die vanuit 25 jaar studie van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki en ervaring in het geven van professionele adviezen en consulten een volledige geaccrediteerde beroepsopleiding aanbiedt.

Dit doen we voor mensen zoals jij.

Mensen die bewust in het leven staan en de nodige zelfkennis hebben opgedaan. Mensen die ervaren dat er meer speelt dan wat er aan de oppervlakte zichtbaar is. En die vanuit inzicht en kennis willen bijdragen aan het verbeteren van de harmonie en welzijn voor de mens in haar of zijn leven en omgeving.

Voor stylisten, architecten en professionals die vanuit hun beroep te maken hebben met ontwerpen, bouwen en inrichten van woningen en bedrijfspanden, biedt de Nine Star Ki & Feng Shui Academie een waardevolle en menselijke aanvulling op de eigen technische achtergrond.

Daarnaast reikt de Academie therapeuten en coaches de mogelijkheid aan cliënten te begeleiden met hulp van het inzetten van de persoonlijke woon- en/of werkomgeving.

Het team

Een goed team mensen om je heen is een belangrijke voorwaarde om een organisatie als de Nine Star Ki & Feng Shui Academie optimaal te laten functioneren. Lesgeven is en blijft namelijk mensenwerk, zowel vóór als àchter de schermen.

Nina Elshof, founding director Feng Shui Academie, docent, auteur

Nina Elshof

Founding director en hoofddocent Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ofwel 'The Boss'.

Wenske Pasman

General manager en brand strategist. All the way vanuit Canada.

Maryse, team Nina Elshof, Feng Shui Academie

Maryse Tamliani Pasman

Community manager en 'winkelmeisje' van de Energetische Huishoudwinkel.

Jenneke Kempes

Studentbegeleider. Rots in de branding bij studie stress.

Tineke Zwaan

Backoffice manager. Ook wel Technische Tineke!

Manon Haasewinkel

Design en vormgeving. Plus super enthousiast Nine Star Ki'er en vaste deelnemer aan alle activiteiten!

Manon, team Nina Elshof, Feng Shui Academie

 Raad van advies

Het klinkt gewichtig, een Raad van Advies en dat is het ook. Drie dames die hun sporen verdiend hebben in hun werk en in hun leven. Alle drie hebben zij affiniteit met of ervaring in het onderwijs en zijn als zodanig vakbekwaam om hun adviserende en beschouwende taak uit te voeren. Daarnaast zijn zij alle drie Feng Shui en Nine Star Ki adept en geschoold in deze technieken. Alle drie passen zij deze principes in verschillende vormen toe in zowel hun dagelijkse leven als in hun werk.

 

Raad van advies, Feng Shui Academie

Mariët Seuren-Smorenburg

Mariët is studiebegeleider en assessor bij Hogeschool HAN, Feng Shui Professional en Scheidingscounselor.

Zij is vanaf 1977 werkzaam in en voor het onderwijs. Eerst vele jaren als leerkracht in het Speciaal Basisonderwijs en Regulier Basisonderwijs en vanaf 2000 als studentenbegeleider en assessor van PABO studenten, Opleider in de School en sinds 2010 assessor aan de opleiding Pedagogiek. In 2013 heeft zij zich zelfstandig gevestigd onder de naam VOF AdvieSeuren.

Raad van advies, Feng Shui Academie

Elly van Gerrevink

Elly is sinds 2015 eigenaar van "Deli Feng Shui" vanwaaruit zij adviezen, consulten, workshops en lezingen verzorgt.

Zij volgde tussen 2012 en 2013 met grote passie de opleiding tot Feng Shui Professional.
Daarnaast is Elly 3 dagen per week adviseur "leren & ontwikkelen" bij een grote zorginstelling in Friesland. Hier houdt zij zich vooral bezig met, in de breedste zin, alles wat te maken heeft met leren. Hiervoor werkte zij bijna 20 jaar in de verslavingszorg.

Raad van advies, Feng Shui Academie

Annemique de Kroon

Als freelance redacteur en fotograaf maakt Annemique reisreportages en interviews. Ze studeerde Europese Studies en rechten aan de Universiteit van Amsterdam, werkte als jurist bij het Nederlands Uitgeversverbond en werd vervolgens (eind)redacteur bij verschillende uitgeverijen.

In de overgangsperiode van vaste baan naar freelance werk volgde zij de feng shui opleiding. ‘Met bewondering volg ik de verrichtingen van Nina Elshof en haar Academie. Ik vind het mooi om te zien hoe je met feng shui meer over je woon- en leefomgeving en vooral ook over jezelf kunt ontdekken. Tegelijk ben ik ‘gezegend’ met een kritische blik die ik graag waar nodig inzet om Nina Elshof en de Feng Shui Academie van advies te dienen.'

En dan jij! Sluit je aan bij de familie van Nine Star Ki & Feng Shui studenten.