Energetische Huishoudwinkel

Verrijk je huis met de hulp van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Een winkel voor het energetische huishouden;

die bestond nog niet, maar was hard nodig. Vond Nina.

Een winkel waar je alle benodigdheden vindt die je helpen je huis ook energetisch op orde te houden.

Of dat nu gaat over het energetische reinigen van je huis, het zetten van een gewenste intentie, het creëren van een sfeer waarin je thuis kunt komen, of een betekenisvol kado; de Energetische Huishoudwinkel heeft de producten die je goed kunt gebruiken.

Smudge sticks, Energetische Huishoudwinkel, Zutphen

We hebben de fijnste smudge sticks van salie uit Californië en Mount Shasta voor 'space clearing'; het reinigen van je omgeving.

Heerlijke etherische oliën van Starchild uit Glastonbury, in speciale mixen om energetisch of meditatief werk in je huis of werkplek te ondersteunen. En zuivere en authentieke hars-wierook voor als je serieus de energie in huis wilt aanpakken.

Alles wat je daar verder bij nodig hebt, zoals diffusers, kooltjes, smudge-bowls etc. hebben we ook voorhanden. Samen met bruikbare tips voor het gebruik.

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment edelstenen van hoge kwaliteit.

Edelstenen zijn sieraden voor in huis die een belangrijke rol spelen in het creëren van een basissfeer. Ze helpen de intentie die je hebt voor je huis, te aarden en te verankeren.

De edelstenen van de Energetisch Huishoudwinkel zijn stuk voor stuk met de hand uitgezocht op kwaliteit en schoonheid. Het zijn waardevolle bondgenoten in het leven van een spiritueel bewust leven. 

De winkel is verder gespecialiseerd in lampen van Himalaya zout. Je vindt bij ons dan ook altijd een zeer uitgebreide collectie om de mooiste voor jezelf uit te kunnen kiezen.

De Energetische Huishoudwinkel heeft alles om de sfeer in huis te verhogen en de energie in jezelf en je omgeving te verbeteren.

Mooi houtsnijwerk. Flonkerende Feng Shui kristallen. Magische kaarsen die gewijd zijn aan de planeten om de maandelijkse Volle Maan Meditatie te ondersteunen. Warme, wollen dekens. Bijzondere kussens uit Marokko. Exclusief keramiek. Planten met een missie. Boeken met inhoud. Vintage meubilair uit Zweden.

En kadoboxen! Speciaal samengesteld op thema en zorgvuldig voor je ingepakt.

Selfcare cadeaubox, Energetische Huishoudwinkel

Selfcare box

Een box die zodra je hem in je handen neemt, laat voelen hoe geliefd je bent. Heerlijk voor jezelf en ontzettend fijn om kado te krijgen.

Inhoud en bestellen
Nieuw huis cadeaubox, Energetische Huishoudwinkel

Nieuw huis box

Met de producten en handleiding in deze box maak je van een nieuw huis, een echt Thuis. Een stuk orgineler dan een cadeaubon van de bouwmarkt!

Inhoud en bestellen
Energie cadeaubox, Energetische Huishoudwinkel

Energie box

Een fijne box voor als het even niet meezit en je een steuntje in de rug kunt gebruiken of wilt geven.

Inhoud en bestellen
Meditatie cadeaubox, Energetische Huishoudwinkel

Meditatie box

De inhoud van deze box helpt je een eigen meditatie ritueel vorm te geven. Voor rust en houvast in alle drukte.

Inhoud en bestellen

"Wat een verrassing dat ik vanmorgen al mijn pakketje kreeg, de lotushanger heeft al een mooi plekje gekregen, heel blij mee! 
Ook het liefdevol verpakken ontroert mij, het maakt het leven zo veel specialer.... 
Ik ben vooral iemand die anderen verwent, dus zo speciaal…, dat ik mijzelf dit heb gegeven en het zo feestelijk aan komt"

 
Onze producten zijn met zorg geselecteerd of speciaal vervaardigd door mensen met liefde voor het materiaal en hun ambacht.

Eenzelfde aandacht geven we ook graag aan jou.

Daarom hebben we geen volledige webshop maar een fysieke winkel waar je onze collectie kunt zien en ervaren. We kennen van elk product het verhaal van oorsprong en adviseren je graag over het gebruik, de energetisch werking en een passende invulling.

Je bezoekt de Energetische Huishoudwinkel aan de Korte Beukerstraat 21 in Zutphen

  • We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag
  • Van 10:00 tot 16:00 uur en op afspraak
Ben je niet in de gelegenheid om naar Zutphen te komen?

Onze kadoboxen zijn op thema samengesteld en komen met alle informatie die we je anders in persoon hadden willen meegeven. Je kunt ze online bestellen en kiezen voor bezorging bij jezelf of kado doen aan een ander!

Je kunt ons ook altijd mailen op [email protected]. We nemen je verzoek persoonlijk in behandeling en, als het beschikbaar is, zorgen ervoor dat wat je graag wilt hebben, bij je thuis wordt bezorgd.

~ TIP ~

Combineer je winkelbezoek met een Nine Star Ki consult voor een inspirerende middag die zin geeft.

 

Klik hier voor meer informatie over een Nine Star Ki consult