Energetische Huishoudwinkel

Verrijk je huis met de hulp van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.

Een winkel voor het energetische huishouden;

die bestond nog niet, maar was hard nodig. Vond Nina.

Een winkel waar je alle benodigdheden vindt die je helpen je huis ook energetisch op orde te houden.

Of dat nu gaat over het energetische reinigen van je huis, het zetten van een gewenste intentie, het creëren van een sfeer waarin je thuis kunt komen, of een betekenisvol kado; de Energetische Huishoudwinkel heeft de producten die je goed kunt gebruiken.

Smudge sticks, Energetische Huishoudwinkel, Zutphen

We hebben heerlijke etherische oliën van Starchild uit Glastonbury, in speciale mixen om energetisch of meditatief werk in je huis of werkplek te ondersteunen.

En zuivere, authentieke hars-wierook, ook van Starchild, voor als je serieus de energie in huis wilt aanpakken.

Alles wat je daar verder bij nodig hebt, zoals diffusers, kooltjes, smudge-bowls etc. hebben we ook voorhanden. Samen met bruikbare tips voor het gebruik.

Daarnaast hebben we de fijnste smudge sticks van salie uit Engeland en van Mount Shasta uit Californië voor 'space clearing'; het reinigen van je omgeving.

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment edelstenen van hoge kwaliteit.

Edelstenen zijn sieraden voor in huis die een belangrijke rol spelen in het creëren van een basissfeer. Ze helpen de intentie die je hebt voor je huis, te aarden en te verankeren.

De edelstenen van de Energetisch Huishoudwinkel zijn stuk voor stuk met de hand door Nina uitgezocht op kwaliteit en schoonheid. Het zijn waardevolle bondgenoten in het leven van een spiritueel bewust leven. 

De winkel is verder gespecialiseerd in lampen van pure Seleniet uit Mexico en in lampen van Himalaya zout. Je vindt bij ons dan ook altijd een zeer uitgebreide collectie om de mooiste voor jezelf uit te kunnen kiezen.

De Energetische Huishoudwinkel heeft alles om de sfeer in huis te verhogen en de energie in jezelf en je omgeving te verbeteren.

Mooi houtsnijwerk. Flonkerende Feng Shui kristallen. Magische kaarsen die gewijd zijn aan de planeten om de maandelijkse Volle Maan Meditatie te ondersteunen. Betekenisvolle accessoires. Planten met een missie. Boeken met inhoud.

En kadoboxen! Speciaal samengesteld op thema of naar wens voor je samengesteld en zorgvuldig voor je ingepakt.

"Wat een verrassing dat ik vanmorgen al mijn pakketje kreeg, de lotushanger heeft al een mooi plekje gekregen, heel blij mee! 
Ook het liefdevol verpakken ontroert mij, het maakt het leven zo veel specialer.... 
Ik ben vooral iemand die anderen verwent, dus zo speciaal…, dat ik mijzelf dit heb gegeven en het zo feestelijk aan komt"

 
Onze producten zijn met zorg geselecteerd of speciaal vervaardigd door mensen met liefde voor het materiaal en hun ambacht.

Eenzelfde aandacht geven we ook graag aan jou.

Daarom hebben we geen volledige webshop maar een fysieke winkel waar je onze collectie kunt zien en ervaren. We kennen van elk product het verhaal van oorsprong en adviseren je graag over het gebruik, de energetisch werking en een passende invulling. 

Ben je al bekend met onze winkel en wil je je favoriete product nog een keertje in huis hebben, stuur ons dan een mailtje: [email protected]

Je bezoekt de Energetische Huishoudwinkel aan de Korte Beukerstraat 21 in Zutphen

  • We zijn geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag
  • Van 10:00 tot 17:00 uur en op afspraak

Je kunt ons ook altijd mailen voor een bestelling of vraag op [email protected]. We nemen je verzoek persoonlijk in behandeling en, als het beschikbaar is, zorgen we ervoor dat wat je graag wilt hebben, bij je thuis wordt bezorgd.

~ TIP ~

Combineer je winkelbezoek met een Nine Star Ki consult voor een inspirerende middag die zin geeft.

 

Klik hier voor meer informatie over een Nine Star Ki consult