De Spirituele Great Reset

energetische tendensen nieuwe wereld Apr 18, 2024

Ja! Je levensweefsel wordt uit de knoop gehaald!

Vorige week schreef ik:

“En terwijl ik dat inademde ontstond het beeld van een soort energetisch weefsel dat opgerekt is. Zover opgerekt dat het dunner is geworden. Kwetsbaarder, maar ook transparanter. Dat energetisch weefsel is groter geworden. Alsof het meer omvat.”

De kosmische energie van deze tijd heeft iets uit de knoop gehaald.

Dingen die onduidelijk waren, die verborgen waren geraakt of gewoon vergeten zijn, worden ontward. Energetisch weefsel wat in de knoop geraakt is, wordt ontward. Het gevolg is dat dingen veel duidelijker en daardoor ook zichtbaarder worden (en andersom).

Je zit zelf soms zo verward in je leven, dat je er soms geen touw meer aan vast kunt knopen.

Er is soms zoveel gebeurd in een mensenleven dat de individuele, significante gebeurtenissen niet altijd meer zo duidelijk zijn.

Nu wordt daar in sneltreinvaart iets aan gedaan en in veranderd.

Ik hoorde van iemand, die een half jaar geleden verhuisd is, dat nu duidelijk is dat ze wil scheiden. Waarom dan eerst nog verhuizen, zul je misschien denken, maar het besluit wat deze vrouw nu heeft kunnen nemen zat eerst nog verward in de knoop van het levensweefsel.

Een prachtig mooi signaal van hoe deze energetische tendensen op dit moment werken is het ‘terugkeren’ van belangrijke momenten of belangrijke mensen in je leven.

Ineens zijn ze er weer. Een belangrijk moment van ooit is ineens weer in je aandacht. Het raakt je. Je krijgt kippenvel. Je voelt die rilling langs je ruggengraat. De tinteling aan de achterkant van je hoofd. Of de kriebel in je buik of hart. Je weet zelf het beste hoe dat voelt als er zich iets significants aandient. Iets wat je even niet over het hoofd mag zien!

Mijn eerste advies in dezen, iets wat ik ook altijd tegen mijn studenten en cliënten zeg: Schrijf het op!

De boodschappen zijn vaak zo subtiel dat je in de waan van de dag ze ook snel weer kwijt kunt zijn. Dan registreer je dat er iets of iemand ‘terugkeert’ in je leven, maar vergeet je het gevoel dat je erbij had. Schrijf het op!

Ik bevind mij zelf ook even in een bizarre reprise van gebeurtenissen.

Niet een, maar nu al drie mensen uit mijn verleden zijn er ‘ineens’ weer. Als duveltjes uit doosjes. Het zijn gelukkig geen echte duiveltjes en de ‘terugkeer’ is omgeven vol hartverwarmende blijdschap en bijzondere herinneringen. Vergeten details en subtiele nuances van ooit, zijn er ineens weer. De ‘Oh ja, dat gebeurde er toen’ en ‘Jeetje, dat vond ik toen heel belangrijk waarom ben ik dat vergeten?’ knopjes worden ingedrukt.

Het voelt alsof het indrukken van die knopjes tot een reset leiden.

Daar waar het pad uit het oog verloren is, de weg is kwijtgeraakt of de missie verloochend, wordt nu een kans geboden om terug in de originele blauwdruk van je leven te stappen. Zelf ervaar ik het alsof ik wel altijd mijn eigen pad bewandeld heb, maar net even naast het juiste spoor gelopen heb. Alsof je door de sneeuw ploetert terwijl naast je voetafdrukken zichtbaar zijn die het pad markeren dat je bedacht (en zelf gecreëerd) had om te volgen.

Is dit de spirituele Great Reset?
Als dat zo is, vind ik het fantastisch!

Ik heb er nog veel meer over te vertellen, er valt hierover nog veel te duiden! Maar dat doe ik in deel 2!

Voor nu wil ik je wat vragen stellen.

Het is natuurlijk leuk als je herkent wat ik schrijf, maar belangrijker voor jou is wat jij er mee kunt doen. Die kosmische tendensen, die energetische fluctuaties in energie uit de kosmos zijn er ten slotte niet voor niets! Dus:

💮 Wie of wat uit je verleden, is recentelijk weer in je leven verschenen?

💮 Wat heb je onlangs in je dagboek of journal geschreven, dat ongemerkt van significant belang voor je is?

💮 Welke correctie of aanpassing wil je maken, of ben je aan het maken, met betrekking tot je levenspad?

Terug naar overzicht