Alle praktische informatie op een rijtje

Voordat je begint aan een cursus of opleiding is het goed om op de hoogte zijn van de praktische zaken rondom de studie. We hebben het op deze pagina allemaal op een rijtje gezet.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je vrijblijvend onze opleidingsbrochure downloaden of persoonlijk contact met ons opnemen.

Ben je benieuwd hoe het huidige COVID-19 beleid is en wat dit voor ons aanbod betekent? Kijk dan HIER.

 

Download opleidingsbrochure
Nina Elshof, Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional, Feng Shui Academie, erkende opleider

 Accreditaties

We  kiezen er voor om ons voortdurend en herhaaldelijk door externe organisaties te laten toetsen op de kwaliteit van onze eigen organisatie en de inhoud die we aanbieden. Dit biedt jou zekerheid in je keuze voor ons als opleider. Het zorgt daarnaast dat wat wij aanbieden niet enkel interessant is om te volgen, maar ook werkelijk tot waardevolle en bruikbare kennis resulteert. 

De Feng Shui Academie is geaccrediteerd door het CPION voor het CRKBO-register (BTW-vrijstelling).

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, LVNG en VBAG (beroepsopleiding, bij- en nascholing). Acccreditatie door de ZHONG (verlenging) is in behandeling.

Daarnaast werken we samen met het UWV aan het vergroten van arbeidskansen middels een scholingsovereenkomst. Wanneer je als werkzoekende je kansen op werk wilt vergroten kun je onder voorwaarden in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van het UWV. Let op! Bespreek de voorwaarden en jouw mogelijkheden voor deze subsidie altijd eerst met je coach van het UWV voordat je je aanmeldt voor een opleiding.

CRKBO, Feng Shui Academie

CRKBO

De Feng Shui Academie is als organisatie gecertificeerd door het CIPION en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarmee zijn we een officieel erkende onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs, die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Zhong, Feng Shui Academie

Zhong

De Feng Shui Academie en de beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd door de Zhong. De Zhong is de Nederlandse Vereniging voor Traditonele Chinese Geneeskunde (TCG). Het is een landelijke beroepsvereniging voor TCG therapeuten die onderdak biedt aan alle disciplines binnen de TCG zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde, qigong, tuina, shiatsu en voedingsleer.

  • Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional / Nine Star Ki opleidingstraject: 178 NAP
KTNO, Feng Shui Academie

KTNO

De Feng Shui Academie is getoetst en geaccrediteerd door Stichting KTNO, een registratie en toetsingsinstituut voor paramedische natuurgeneeskundige opleidingen. Met deze accreditatie worden de opleidingsmogelijkheden van de Feng Shui Academie ook door de beroepsorganistaties LVNG, VBAG en BATC erkend als (bij-)scholing.

  • Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional: 10 EC

Informatie

Lesroosters

Voor aanvang van een nieuwe opleiding ontvangt een student een uitgebreid lesrooster met overzicht van elke les en lesinhoud, huiswerkopgaven en geplande tentamens.

Een beknopte versie van deze lesroosters vind je hieronder ter inzage. Klik op de afbeelding om het betreffende lesrooster te downloaden.

Zeg, hoe Feng Shui ben jij?

Download de Woonhouding Ontdekkingsvragen en ervaar het zelf aan de hand van je eigen huis!

Ik ben benieuwd, vertel me meer