Nine Star Ki Opleiding

Leer in 8 weken waar Nine Star Ki écht over gaat!

Begrijp eindelijk wie je zelf ten diepste bent, snap hoe de leer van cycli het leven vormgeeft en ontwikkel een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn.

 

Nine Star Ki is niet een standaard vorm van astrologie maar veel meer een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn.

Met behulp van Nine Star Ki wordt op een diep persoonlijk niveau treffend duidelijk welke patronen onbewust een sturende rol spelen in iemands leven. En het Nine Star Ki profiel van iemand verwoord heel helder de voorkeuren, uitdagingen en mogelijkheden die hieruit voort komen.

Je weet het al, klik hier voor alle praktische informatie en inschrijven
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, Nine Star Ki opleiding, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaald.

Het biedt diepgaand inzicht in de spirituele achtergronden en de verborgen missie waarmee een mens aan dit leven op aarde begint.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van iemands leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Kennis van iemands Nine Star Ki profiel helpt je om op heel persoonlijk niveau aansluiting te maken. Met helder zicht op iemands onbewuste patronen en voorkeuren kun je inzichten formuleren die raken, en handvatten en adviezen aan reiken die een wezenlijk verschil maken.

Nine Star Ki is daarom zeer waardevol om in te zetten in bijvoorbeeld het werkveld van een coach of therapeut. En uiteraard binnen het werk van een Conceptual Feng Shui Professional of Specialist.

Else

"Een bedankje…dat is wat ik graag met je wil delen. Een bedankje voor hoe je mij laat kennismaken met Nine Star Ki. Inspirerend en waardevol. Het voelde al als thuiskomen vanaf dag één. Iets wat zo bij me past, waar ik me zo in herken. Maar ook zeker in deze roerige tijden, voelt het als een extra houvast op de weg om bij mezelf te komen en te blijven. De les van afgelopen vrijdag deed daar nog een schepje bovenop. Want ik voelde je steun toen we spraken over het man-on-the-mission-profiel. Het voelde heel fijn en nieuw om op deze manier begrepen te worden. Dit stukje wat niet uit te leggen valt. Dus… Dank voor je vertrouwen en openheid. Dank voor het delen van je kennis en kunde. Kortom gewoon bedankt ;-)! Ik hoop nog veel van je te mogen leren."

 

opleiding Nine Star Ki, coach, therapeut, Feng Shui Academie
negen sterren ki, Nine Star Ki opleiding, Feng Shui Academie

Nine Star Ki maakt een integraal onderdeel uit van de Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional.

De Nine Star Ki Opleiding is speciaal bedoeld voor diegene die zich wil verdiepen in de energetische tendensen in ons menselijke leven,

en niet zozeer in die van onze omgeving zoals bij Conceptual Feng Shui.

Dit start met de kennis uit, en afronding van de e-cursus Nine Star Ki als een vereiste voor deelname aan de Nine Star Ki Opleiding. De volgende stap is de eigenlijke opleiding van acht lesdagen.

Opzet

De opleiding kent twee delen: een basis module van vier lesdagen en een specialisatie van vier lesdagen.

De eerste twee lesdagen van een module starten in de vorm van twee aaneengesloten masterclass dagen om optimaal de verbinding met de stof én de groep te kunnen maken.

Gedurende de opleiding is er veel ruimte voor interactie door middel van vragen, opdrachten en het bespreken van voorbeelden.

Het doel is namelijk niet om iemand binnen een label te kunnen vangen. Het doel is om de nuances in iemands profiel zo dusdanig te kunnen (h-)erkennen, dat iemand zich volledig gezien voelt in de complexiteit van haar of zijn mens zijn en vanuit heldere zelfkennis richting kan geven aan haar leven.

Basis module Nine Star Ki

In deze eerste vier lesdagen word je kennis van Nine Star Ki uit de e-cursus verder aangevuld. Je ontwikkelt vaardigheid in het uitrekenen van een Nine Star Ki profiel, het interpreteren ervan en het formuleren van passende antwoorden.

Dit begint heel praktisch bij jezelf en je persoonlijke Nine Star Ki profiel. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

 • Je ontwikkelt vaardigheid in het uit te rekenen van een Nine Star Ki profiel
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteiten van de drie verschillende posities van een Nine Star Ki profiel en  hoe dit ervaren wordt
 • Je leert het bepalen van de  startpositie van de cyclus  en de betekenis daarvan
 • Je ontwikkelt vaardigheid in het interpreteren van een Nine Star Ki profiel in zijn geheel: wat zijn de kwaliteiten waar je mee geboren bent, welke valkuilen kent je profiel en wat kun je er aan doen om dat op te lossen.

Na de basis module heb je helder inzicht  in je eigen Nine Star Ki profiel en begrijp je waarom je het leven benadert zoals je dat doet.

Daarnaast ben je instaat om het profiel van iemand anders te analyseren en de grote lijnen hierin te duiden.

Specialisatie module Nine Star Ki

In de specialisatie module Nine Star Ki ontwikkel je een dieper begrip van de patronen, tendensen en uitwerking van een Nine Star Ki profiel op iemands leven.

 • Je krijgt nader inzicht in de uitwerking die ieder element op de startpositie van de Nine Star Ki cyclus heeft
 • Je gaat begrijpen wat het principe van een ‘man-on-a-mission’ is, onderbouwd vanuit de reguliere astrologie en vanuit andere duiding systemen, en wat een dergelijk profiel voor iemand betekent
 • Je krijgt inzicht in de relatie tussen de elementen en gezondheid in relatie tot het Nine Star Ki profiel
 • Evenals de relatie met de psychologische archetypen en begrippen als introvert en extravert zoals C.G. Jung deze beschreven heeft
 • Je leert hoe het karakteristieke gedrag van de verschillende elementen in de praktijk tot uitdrukking komt en hoe deze samen gaan of juist in conflict raken in relaties met anderen.

Alles wordt verrijkt en toegelicht aan de hand van levende en zeer karakteristieke voorbeelden en verder verduidelijkt door middel van muziek- en filmfragmenten.

Na deze specialisatie beschik je over de vaardigheid en zekerheid om snel inzicht te krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten, valkuilen en bijhorende behoeften. Hierdoor kun je op nog treffende wijze vragen beantwoorden en advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

Nine Star Ki is niet een zoveelste methodiek die labels opplakt. Het is veel meer een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn. Het geeft feilloos inzicht in de persoonlijke voorkeuren en uitdagingen en beschrijft helder de tendensen in iemands leven.

 

De opleiding is daarom een aanrader voor elke coach, therapeut of beroepsbeoefenaar die de mens als begin en uitgangspunt ziet in de vorming van zijn of haar leven. 

De details:

Start 31 oktober 2022

De opleiding kent acht lesdagen en duurt twee maanden. Ideaal voor als je je kennis in korte tijd wilt aanvullen!

De eerste twee lesdagen van een module starten in de vorm van twee aaneengesloten masterclass dagen.

Wanneer dit voor jou mogelijk is, raden we je aan om de masterclasses met een overnachting in Zutphen te combineren. Zutphen is een prachtige stad en deze vrije avond geeft je de ruimte om je in de Nine Star Ki te kunnen dompelen.

Toelating

Voor deelname aan de Nine Star Ki Opleiding geldt dat de e-cursus Nine Star Ki gevolgd moet zijn om toegelaten te worden. De e-cursus duurt 4 weken en kun je op elk gewenst moment online, zelfstandig volgen. Klik hier voor alle informatie.

De opleiding wordt integraal aangeboden. Onderdelen daarvan kunnen niet separaat gevolgd worden, de uitzondering hierop geldt voor hen die vrijstelling genieten.

Vrijstelling

Studenten die de Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional succesvol hebben gevolgd, zijn vrijgesteld van het volgen van de e-cursus en de basis module. Zij kunnen rechtstreeks instromen in de specialisatie.

Groepsgrootte

De groepsgrootte voor de volledige opleiding is beperkt tot 20 deelnemers.

Lesdata

 • Basis module; maandag 31 oktober en dinsdag 1 november, maandag 7 en maandag 14 november
 • Specialisatie module; maandag 21 en dinsdag 22 november, maandag 28 november en maandag 5 december
 • De lessen zijn van 11:00 uur tot 17:30 uur

Docent en locatie

 • Docent is Nina Elshof
 • De leslocatie is Korte Beukerstraat 21, 7201 KP, Zutphen.
 • Aanvullende materialen en opdrachten worden gedeeld via onze online leeromgeving

Lesgeld en aanmelden:

 • Het lesgeld voor de volledige Nine Star Ki Opleiding bedraagt €1.665,=

Dit bedrag is inclusief een uitgebreide syllabus, toegang tot de online leeromgeving, koffie/thee en biologisch-vegetarische soep bij de lunch.

 • Conceptual Feng Shui Professionals en Specialisten betalen enkel voor de specialisatie module €830,=

 

Ik schrijf me in voor de Nine Star Ki Opleiding
Ik ben Feng Shui Professional en schrijf me direct in voor de Nine Star Ki Specialisatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Begrijp wat het leven werkelijk van je vraagt.

Meld je aan voor de Nine Star Ki Opleiding