Nine Star Ki Opleiding

Leer in 8 weken waar Nine Star Ki écht over gaat.

Begrijp eindelijk wie je zelf ten diepste bent, herken hoe de leer van cycli het leven vormgeeft en ontwikkel een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn.

 

Ik weet het al! Direct aanmelden
persoonlijke ontwikkeling, Nine Star Ki, Nine Star Ki opleiding, Nina Elshof, Feng Shui Academie

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaald.

Het biedt diepgaand inzicht in de spirituele achtergronden en de verborgen missie waarmee een mens aan dit leven op aarde begint.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van iemands leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Kennis van iemands Nine Star Ki profiel helpt je om op heel persoonlijk niveau aansluiting te maken. Met helder zicht op de onbewuste patronen en voorkeuren van een persoon, kun je inzichten formuleren die raken, en adviezen aan reiken die een wezenlijk verschil maken.

Nine Star Ki is daarom zeer waardevol om in te zetten in bijvoorbeeld het werkveld van een coach of therapeut. En uiteraard binnen het werk van een Conceptual Feng Shui Professional of Specialist.

Daarnaast is Nine Star Ki een stevig hulpmiddel om te begrijpen welke energetische processen er plaatsvinden in de samenleving en het leven als groter geheel.

In plaats van je overweldigd te voelen of vast te lopen op onzekerheid, helpt Nine Star Ki je om met vooruitziende blik je eigen weg te vinden op de stroming van kosmische energie.

Else

"(...) Het voelde al als thuiskomen vanaf dag één. Iets wat zo bij me past, waar ik me zo in herken. Maar ook zeker in deze roerige tijden, voelt het als een extra houvast op de weg om bij mezelf te komen en te blijven. De les van afgelopen vrijdag deed daar nog een schepje bovenop. Want ik voelde je steun toen we spraken over het man-on-the-mission-profiel. Het voelde heel fijn en nieuw om op deze manier begrepen te worden. Dit stukje wat niet uit te leggen valt. Dus… Dank voor je vertrouwen en openheid. Dank voor het delen van je kennis en kunde. Kortom gewoon bedankt ;-)! Ik hoop nog veel van je te mogen leren."

 

opleiding Nine Star Ki, coach, therapeut, Feng Shui Academie
negen sterren ki, Nine Star Ki opleiding, Feng Shui Academie

De Nine Star Ki Opleiding is speciaal bedoeld voor diegene die zich wil verdiepen in de energetische tendensen in ons menselijke leven.

Nine Star Ki is namelijk niet een zoveelste methodiek die labels opplakt. Het is veel meer een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn.

Het geeft feilloos inzicht in de persoonlijke voorkeuren en uitdagingen en beschrijft helder de tendensen in iemands leven.

De opleiding is daarom een aanrader voor elke coach, therapeut of beroepsbeoefenaar die de mens als begin en uitgangspunt ziet in de vorming van zijn of haar leven. En voor eenieder die zichzelf op zielsniveau beter wil kunnen begrijpen.

Dat wil ik

Opzet

De Nine Star Ki Opleiding kent acht lesdagen en duurt twee maanden. Ideaal voor als je je kennis in korte tijd wilt aanvullen!

Dit start met de kennis uit, en afronding van de e-cursus Nine Star Ki als een vereiste voor deelname aan de Nine Star Ki Opleiding. De volgende stap is de eigenlijke opleiding in twee aansluitende delen: een basis module van vier lesdagen en een specialisatie van vier lesdagen.

De eerste twee lesdagen van een module starten in de vorm van twee aaneengesloten masterclass dagen om optimaal de verbinding met de stof én de groep te kunnen maken.

Gedurende de opleiding is er veel ruimte voor interactie door middel van vragen, opdrachten en het bespreken van voorbeelden.

Het doel is namelijk niet om iemand binnen een label te kunnen vangen. Het doel is om de nuances in iemands profiel zo dusdanig te kunnen (h-)erkennen, dat deze zich volledig gezien voelt in de complexiteit van haar of zijn mens zijn en vanuit heldere zelfkennis richting kan geven aan haar leven.

Basis module Nine Star Ki

Deze eerste vier lesdagen beginnen heel praktisch bij jezelf en je persoonlijke Nine Star Ki profiel.

Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

 • Je ontwikkelt vaardigheid in het uit te rekenen van een Nine Star Ki profiel
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteiten van de drie verschillende posities van een Nine Star Ki profiel en  hoe dit ervaren wordt
 • Je leert het bepalen van de  startpositie van de cyclus  en de betekenis daarvan
 • Je ontwikkelt vaardigheid in het interpreteren van een Nine Star Ki profiel in zijn geheel en het formuleren van passende antwoorden: wat zijn de kwaliteiten waar je mee geboren bent, welke valkuilen kent je profiel en wat kun je er aan doen om dat op te lossen.

Na de basis module heb je helder inzicht  in je eigen Nine Star Ki profiel en begrijp je waarom je het leven benadert zoals je dat doet.

Daarnaast ben je instaat om het profiel van iemand anders te analyseren en de grote lijnen hierin te duiden.

Specialisatie module Nine Star Ki

In de specialisatie module Nine Star Ki ontwikkel je een dieper begrip van de patronen, tendensen en uitwerking van een Nine Star Ki profiel op iemands leven.

 • Je krijgt nader inzicht in de uitwerking die ieder element op de startpositie van de Nine Star Ki cyclus heeft
 • Je gaat begrijpen wat het principe van een ‘man-on-a-mission’ is, onderbouwd vanuit de reguliere astrologie en vanuit andere duiding systemen, en wat een dergelijk profiel voor iemand betekent
 • Je krijgt inzicht in de relatie tussen de elementen en gezondheid in relatie tot het Nine Star Ki profiel
 • Evenals de relatie met de psychologische archetypen en begrippen als introvert en extravert zoals C.G. Jung deze beschreven heeft
 • Je leert hoe het karakteristieke gedrag van de verschillende elementen in de praktijk tot uitdrukking komt en hoe deze samen gaan of juist in conflict raken in relaties met anderen.

Alles wordt verrijkt en toegelicht aan de hand van levende en zeer karakteristieke voorbeelden en verder verduidelijkt door middel van muziek- en filmfragmenten.

Na deze specialisatie beschik je over de vaardigheid en zekerheid om snel inzicht te krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten, valkuilen en bijhorende behoeften. Hierdoor kun je op nog treffende wijze vragen beantwoorden en advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

Krijg het antwoord op die prangende vraag; 'wie ben ik?',

Ervaar een diep holistisch begrip voor anderen,

Herken de werking van cycli en energetische tendensen in het leven,

Weet de passende weg te vinden, voor jezelf en in advies voor anderen.

 

De details van de Nine Star Ki Opleiding:

We starten in maart 2023 met de Basis module voor studenten aan de volledige opleiding. De start voor instromers en de Specialisatie module is in mei 2023.

Toelating

Voor deelname aan de Nine Star Ki Opleiding geldt dat de e-cursus Nine Star Ki gevolgd moet zijn om toegelaten te worden. De e-cursus duurt 4 weken en kun je op elk gewenst moment online, zelfstandig volgen. Klik hier voor alle informatie.

Vrijstelling

De opleiding wordt integraal aangeboden. Onderdelen daarvan kunnen niet separaat gevolgd worden, de uitzondering hierop geldt voor hen die vrijstelling genieten.

Studenten die de Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional succesvol hebben gevolgd, zijn vrijgesteld van het volgen van de e-cursus en de basis module. Zij kunnen rechtstreeks instromen in de specialisatie.

Groepsgrootte

In totaal is er ruimte voor 20 deelnemers. Om te zorgen dat studenten die de volledige opleiding volgen over een vergelijkbare kennis beschikken op het moment dat de Professionals bij de Specialisatie module instromen, is de groepsgrootte voor de Basis module beperkt tot 6 deelnemers.

Lesdata

 • Basis module: 27 en 28 maart, 17 en 24 april 2023
 • Specialisatie module: 1, 2, 8 en 15 mei 2023
 • De lessen zijn van 11:00 uur tot 17:30 uur

Docent en locatie

 • Docent is Nina Elshof
 • De leslocatie is Korte Beukerstraat 21, 7201 KP, Zutphen.
 • Aanvullende materialen en opdrachten worden gedeeld via onze online leeromgeving

Lesgeld en je aanmelding:

 • Het lesgeld voor de volledige Nine Star Ki Opleiding bedraagt €1.665,=

Dit bedrag is inclusief een uitgebreide syllabus, toegang tot de online leeromgeving, koffie/thee en biologisch-vegetarische soep bij de lunch.

 • Conceptual Feng Shui Professionals en Specialisten betalen enkel voor de specialisatie module €830,=

 

Meld je aan voor de volledige opleiding
Ik ben Feng Shui Professional en schrijf me in voor de Nine Star Ki Specialisatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Begrijp wat het leven werkelijk van je vraagt.

Meld je aan voor de Nine Star Ki Opleiding
 
Jeannette

“Even een berichtje van mij omdat ik je graag wil laten weten hoe waardevol de NSK opleiding en de manier waarop je die geeft voor me is! Vanochtend werd ik wakker en het is niet of er een kwartje valt maar het regent kwartjes gewoon. Nine Star Ki is voor mij echt alsof de mist optrekt, zo gaaf! En het is vast nog maar een tipje van de 'mist' sluier.”